Kupnja Laptopa oko 7000kn

poruka: 47
|
čitano: 10.440
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Mozete li mi reći kako vas baterija sluzi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kupnja Laptopa oko 7000kn
B_O_J_A kaže...

osobno hp ima dosta izdrzljive baterije to je veliki plus kod njega,nazalost jos nisam ni testirao svoju bateriju jel svaki put kada sam kuci kad dode na 25 30 posto otidem po bateriju , nisam jos bio na putu , al sam surfao jedno dobrih sat ipo vremena do 30 posto evo i sada sam bez baterije (slika)

14 godina
neaktivan

mislim da je baterij aoko 2 sata ili tako nesto

Lp drago
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dkacunic kaže...

mislim da je baterij aoko 2 sata ili tako nesto

proof?

14 godina
neaktivan

pitao brata, kaže cca 2 sata e sad pretpostavljam da nekakav office aražman(word, mail, surfanje i to) može i više...

nemam taj laptop pa ti  ne mogu reć iz prve ruke.

njemu je to doma zamjena za stolno računalo.. sad ne znam koliko vodi računa o bateriji odnosno punjenu kad je prazna i to...

Lp drago
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HP4520s kaže...
B_O_J_A kaže...

osobno hp ima dosta izdrzljive baterije to je veliki plus kod njega,nazalost jos nisam ni testirao svoju bateriju jel svaki put kada sam kuci kad dode na 25 30 posto otidem po bateriju , nisam jos bio na putu , al sam surfao jedno dobrih sat ipo vremena do 30 posto evo i sada sam bez baterije (slika)

ja sam imao 4720 model i baterija je trajala i više od 3 sata ... nisam nikada baš mjerio ali tu je bilo...

doduše i meni je bio doma kao zmajena za stolno računalo...pa znaš kako to ide... kad bi se sjetio onda bi gaostavio da radi na baterij dok se ne isprazni.. ali kako rekoh niasam nikada mjerio..

Lp drago
17 godina
neaktivan

Kupio sam polovan MacBook PRO 15" pocetak 2010. Super mi sve radi. Baterija drzi po 5-6h. Jako dobro preporuka za kupnju laptopa. Platio sam ga 700€

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

Kupio sam polovan MacBook PRO 15" pocetak 2010. Super mi sve radi. Baterija drzi po 5-6h. Jako dobro preporuka za kupnju laptopa. Platio sam ga 700€

Moze nekoliko slika da ga vidimo ako nije problem ;))

14 godina
neaktivan

ajd drago  mi je sto si potrefio na dobro ocuvan model.

uzivaj u MB.

Lp drago
17 godina
neaktivan

Sa laptopom sam prezadovaljan. Jos me malo muci premacivanje na MAC OSX, nisam se jos posve privikao. A laptop je odlican lijpo je da mozes ici sa laptopom svuda da ne mislis o bateriji. Baterija mu odlicno drzi i do 7 sati. Sve sto mi treba super radi. Kolega si je kupio HP Pavilion koji sam ja gledao, i kaze da je dosta zadovaljan sa njim. Ali da mu je na povratku uzeo bih isto MacBook jer je puno bolji za prenosa.

Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu, možete mi reči koji se najbolji laptop može kupiti za 7000 kn, znači nešto za zamjenu za komp ako može za igrat igrice, malo video obrade?

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Da ne otvaram novu temu, možete mi reči koji se najbolji laptop može kupiti za 7000 kn, znači nešto za zamjenu za komp ako može za igrat igrice, malo video obrade?

Izvoli:

http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-pavilion-dv66170em-lz474ea/46270

za igranje igrica kao stvoren laptop (zbog zvjerske grafe), isplati se...

Moja preporuka!

Audi, vide, tace si vis vivere in pace.
15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
Zvjerkan kaže...

Izvoli:

http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-pavilion-dv66170em-lz474ea/46270

za igranje igrica kao stvoren laptop (zbog zvjerske grafe), isplati se...

Moja preporuka!

u jeb. koja pila.. ja tog nisam ni primjetio... Odlično TNX... 

15 godina
neaktivan

HP Pavilion dv6-6170em no dali taj laptop ima ono da koristi grafičku iz procesora za nezahtjevno da štedi bateriju? I u protisu nemam problema oko HP garancije jer se garancija ostvaruje direktno u HP-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

HP Pavilion dv6-6170em no dali taj laptop ima ono da koristi grafičku iz procesora za nezahtjevno da štedi bateriju? I u protisu nemam problema oko HP garancije jer se garancija ostvaruje direktno u HP-u?

Prvo pitanje - da. Ima tu opciju.

Drugo pitanje - da. 12 mjeseci direktno u HP-u.

15 godina
neaktivan

Kako to ide s Ati grafama, jeli isto kao Nvidijin Optimus ili?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
shadowplay kaže...

Kako to ide s Ati grafama, jeli isto kao Nvidijin Optimus ili?

Ne. Nije isto, ali vrlo često lapovi sa SB-om (te ATi grafom ili NVidia-om, u ovom trenutnku nebitno) imaju opciju korištenja grafičke integrirane u procu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 20:22 (Caesar et Brutus).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice