HP ProBook 4510s - vaše mišljenje

poruka: 17
|
čitano: 14.973
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=10585&catid=19

Što mislite o ovom laptopu, isplati li ga se uzeti, kakve je kvalitete ? Inače nisam pobornik HP-a ali me ovaj dosta zaintrigirao cijenom i specifikacijama.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mogu stvarno reći da ovaj odlično izgleda. Specifikacije su dosta dobre, cijena je povoljna + još dva poklona. Kažem - Samo naprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ja imam model 4515 (AMD procesor i čipset) i moram reći da sam jako zadovoljan s njim. Ekran je jako dobar, kvaliteta je solidna. Mislim da za tu cijenu nećeš naći ništa bolje.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

taj laptop je po meni odlican...dosta hdd-a,4 gb rama i grafa nije losao moci ces i koju noviju igru zaigrat...sve u svemu ispalti se uzet...i ja mislim da neces naci nista bolje za tu cijenu...

Torrent majka...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ja sam također u potraziza novim laptopom, a trebat će mi za programe poput archicada, autocada, adobe photoshopa...i jedna od opcija mi je upravo HP ProBook 4510s, mene sad zanima mišljenje nekoga čije je znanje i upućenost bolja od moje, jel bi mi preporučio ovaj model za moje potrebe? Osmijeh hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HP ProBook 4510s - vaše mišljenje
Đuli kaže...

Ja sam također u potraziza novim laptopom, a trebat će mi za programe poput archicada, autocada, adobe photoshopa...i jedna od opcija mi je upravo HP ProBook 4510s, mene sad zanima mišljenje nekoga čije je znanje i upućenost bolja od moje, jel bi mi preporučio ovaj model za moje potrebe? Osmijeh hvala!

za tvoje potrebe za tu cijenu neces naci nijedan bolji lap...jednostavno njabolji u omjeru ulozeno/dobiveno...

Torrent majka...
16 godina
neaktivan

Imam pitanje u vezi tog laptopa kupio sam ga prije par dana iz ADM samo 4710 verziju, i sve sljaka super samo neznam zasto mi nece prodatiti USB miš sve drivere za laptop sam instalirao al ne radi cita ga i kad oce instalirati neke drivere na kraju baca error dok taj isti mis mi bez ikakvih problema radi na main pc.

Sve u svemu laptop mi je super samo ekran ima loš kut gledanja i otisc se po laptopu jako jako lako primaju.

16 godina
neaktivan
HP ProBook 4510s - vaše mišljenje - problem

Pozdrav, evo kupio sam ovaj laptop u ADM-u, i već imam problema..naime, vidi mi se na ekranu zelena točkica tj. piksel ( vidi se i pri paljenju kompa i pri radu u widowsima i linuxu, kraće rečeno, cijelo vrijeme ) i pri dnu ekrana jedan crni piksel. Sad, zanimljivo je da ovaj zeleni nekad nestane pa se ponovno pojavi (nije da titra nego neko vrijeme ga vidim, onda recimo zgasim pa upalim komp pa ga nema), crni je cijelo vrijeme tamo. Jucer sam kupio laptop, a danas ujutro sam skuzio to.. Moze li biti da je to problem sa ekranom ? A ono laptop nov novcat.. Tak da me malo razočaralo to..i ADM.. Namjeravam ih zvat i pitat da mi pogledaju kaje s tim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj zeleni je zaglavljeni piksel, ali to se da ispraviti. Evo jedan link, a posebno obrati pažnju i na programe koji su navedeni pod izvorima (souces).

Ovaj crni (ako nikad ne radi) je mrtvi piksel i njemu nema popravka. Pitanje je da li će ti uopće priznati garanciju (znaš one fore da laptop savršeno radi, ova točkica nije ništa itd.), makar bi trebali jer je to defektan ekran.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 13:04 (Paolo2612).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

nedavno sam kupila hp probook 4510s i instalirala windowse i sve se činilo ok, ali kad sam išla pustiti neku glazbu u wmp-u javila mi se ova poruka: WMP cannot play the file because there is a problem with your sound device.

probala sam ga priključiti na druge zvučnike i na slušalice, ali mi se uvijek javlja ista poruka. onda sam otišla u DEVICE MANAGER na SOUND, VIDEO AND GAME CONTROLLERS i na popisu su mi se prikazali: - audio codecs, - legacy audio drivers, - legacy video capture devices, - media control devices, - video codecs. pa ne vjerujem da taj laptop nema zvučnu karticu.. ili treba instalirati neki poseban software za to??

please help!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koje windowse si instalirala ? Ako si XP ili Vistu, onda bi trebala skinuti drajvere za zvuk sa hp-ovih stranica: Vista drajver, a za XP moraš dva instalirati, prvo ovaj pa ovaj

Nadam se da bu pomoglo :)

17 godina
neaktivan
br0wn kaže...

Koje windowse si instalirala ? Ako si XP ili Vistu, onda bi trebala skinuti drajvere za zvuk sa hp-ovih stranica: Vista drajver, a za XP moraš dva instalirati, prvo ovaj pa ovaj

Nadam se da bu pomoglo :)

Ja sam puknuo Vistu SP1 na 4515 model (amd čipset) i meni je odmah prepoznao zvučnu karticu i sve radilo bez problema. Čini se da nije takav slučaj s 4510 modelom.

16 godina
neaktivan

hvala ti!

sada sve štima ;)

16 godina
neaktivan

Evo mene bas interesira taj Lap, samo sam malo laik u tome svemu pa bi volio da mi netko objasni kolko su dobre njegove performanse.

Je li mu integrirana graficka ili mu je odvojena od maticne, zanima me koje bi igre mogao vrtiti na tome.

Unaprijed hvala na odgovoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kupio sam 4510s neki dan.moram priznati je laptop prava masina.stravstveni sam gamer i ovaj laptop mi je stvarno ponudio pravi ugodjaj.igram sve moguce pc igre.jedina mi je zamjerka na na vanjski dio.jako je osjetljiv na otiske prstiju.ako vam to ne smeta onda je ovo pravi izbor

hari
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igre idu ko po loju.sve moguce naslove mozes igrati.laptop ima 512 svoje memorije,pri tome je jos i hd.uvjerit ces se sam

hari
16 godina
neaktivan

...evo da se pohvalim...kupio sam ovaj laptop i laptop je prava mrcina....igre idu savrseno baterija isto tako je jako dobra....pa ko ga misli kupiti neka ode u adm ja sam ga tamo kupio po cijeni od 4000kn.....a gledo drugdje je po 4500kn

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice