Imam laptop Toshiba L500D - ST5501 i ne radi mi FN tipka. Zna li tko kako da riješim problem??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

De ti meni reci kako znas da ti ne radi Fn, ona se koristi u kombinaciji sa drugim tipkama......................
treba ti najvjerovatnije dodatni software, ja npr na Dellu imam nekakav quickset.
kao sto je kolega rekao, ili dodatni software ili neki driver... pogledaj na toshiba webu.
i da, ukidanje Fn tipke?!

Odi ovdje:
Odaberi svoj laptop i skini driver koji ti nedostaje!
De ti meni reci kako znas da ti ne radi Fn, ona se koristi u kombinaciji sa drugim tipkama......................
Evo za one koji ne znaju..
FN+F1=lock
FN+F2=power plan
FN+F3=sleep
FN+F4=hibernate
FN+F5=output
FN+F7=brightness
FN+F8=wireless
FN+F9=touch pad
FN+space=zoom
eto i slika...
edit:// to je i meni bilo, onda sam otvorio novi acc i bilo je toga na mom accu, a prije toga sam isključio sve ne potrebne procese... vjerovatno je u tome... odi na msconfig pa nađi..
Evo za one koji ne znaju..
FN+F1=lock
FN+F2=power plan
FN+F3=sleep
FN+F4=hibernate
FN+F5=output
FN+F7=brightness
FN+F8=wireless
FN+F9=touch pad
FN+space=zoom
eto i slika...
edit:// to je i meni bilo, onda sam otvorio novi acc i bilo je toga na mom accu, a prije toga sam isključio sve ne potrebne procese... vjerovatno je u tome... odi na msconfig pa nađi..
NEEE!!!!
ove FN tipke NISU univerzalne!
pazi, ovisi od lapa do lapa!
recimo, SVI lenovo imaju isti raspored, ali drugaciji od HP-a!
dok recimo svi HP-i NEMAJU isti raspored...
NEEE!!!!
Apsolutno tocno, kombinacija varira od laptopa do laptopa...................
Eo na primjer za Fujitsu Siemens.................
FN+F1 = Paljenje wirellessa.
FN+F3 = Iskljucenje zvuka.
...Itd...............
Ali jedno je zajednicko svim laptopima a to je da su te kombinacije nacrtane na tipkama i ne trebas ih znati napamet.
[...]
NEEE!!!!
Hvala na informaciji ali znam šta pričam zato što ja imam sličan laptop kao gore navedeni :P
taj je L500D a moj L550D..