Asus n73

poruka: 5
|
čitano: 3.452
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Asus n73

Jako sam blizu da kupim ovaj komp-Asus N73JN-TY066V.Molio bi ako ima neko neke informacije o njemu da mi napiše nešto.Bio bi zamjena za stolno računalo.Uglavnom multimedija i povremeni gaming.Dosta bi ga spajao na 40"LCD.Najvise me zanima grafulja (nvidia 335) tj. koliko je dobra za igranje.Dvojba je bila između ovog modela i toshibe 670 sa ati 5650 grafom.Znam da je ta grafa bolja ali bi radjije asus zbog gigabitnog lana,veceg harda i kvalitetnije izrade

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus n73

Isao bi na 17-ticu...a i bez w7 je.Ma procitao sam ja za grafu(kod asusa).Nije daleko od atijeve5650 i 5730,nego sam negdje na nekom stranom forumu citao da n73 nije bas za gaming.Da se gasi i slicno pa me to malo zabrinulo ali me istodobno i cudi s obzirom na konfiguraciju.Trebalo bi se haklat na mediumu bez problema.Mislil sam da ovdje ima ljudi koji prate situaciju i citaju strane recenzije da mi malo pomognu

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Asus n73

toshiba ili lenovo št oje kolega predložio,definitivno su kvalitetniji..

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Asus n73

kakva glupost za izjaviti. šta je tebi i kolegi subjektivno bolje to je jedno ali statistika ne laže kako i slika pokazuje (inače imam 4. asus za redom i ne gasim ga doslovno. servis nisam vidio)

dbdesign.com.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice