Amd a8 7410 & amd radeon r5 m330

poruka: 13
|
čitano: 6.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Amd a8 7410 & amd radeon r5 m330 problem

OVAKO.. MOLIO BI ZA POMOC SVE KOJI NEŠTO ZNAJU O OVOME PROBLEMU! 

PREFORMANSE LAPTOPA HP 15 AF 156NM SU: AMD A8 7410 2,20GHZ, AMD RADEON R5 M330 (2GB), 4GB DDR3 L, WIN 10 64BIT.

INSTALIRANI SU SVI NAJNOVIJI DRIVERI, NARANO I LAPTOP JE NOVI ALI PROBLEM JE STO KAD POKRENE IGRICU WORLD OF TANKS, PING JE NORMALAN (50-60), A FPS JE KATASTROFA OKO 25, A U IGRI PADA I NA 15.. NE ZNAM VISE STA DA RADIM, SVE SAM PROBAO, OD OVERCLOCK-A DO RAZNIH GLUPOSTI STO SAM VIDIO NA YOUTUBE I NISTA NE POMAZE, A MISLIM DA BI LAPTOP MORAO POKRENUTI WOT JER NIJE ZAHTJEVNA IGRICA. HELP!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 13:37 (mvkci).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Amd a8 7410 & amd radeon r5 m330 problem

za početak smanji detalje i rezoluciju, wot nije nešto zahtjevan, ali i grafika u tvom laptopu je loša

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 16:26 (Punti).
9 godina
neaktivan

sve smanjeno maminimum.. ne  znam vise sta da radim, a tek sam kupio laptop. ne razumijem se bas skrou u laptope, znam osnovno i malo vise. mislio sam da ce graf od 2gb biti dosta za wot jer samo to igram, al eto prevario sam se. nikad vise amd..NIKAD!!

10 godina
neaktivan

Nema veze amd s tim laptomom za surfanje i gledanje filmova.

1 0 hvala 1
11 godina
Re: Amd a8 7410 & amd radeon r5 m330

Trebao si se javiti na temu odabira laptopa pa bi dobio bolji laptop za igranje za iste ili manje pare. Neke manje zahtjeve igre mogu proci na tom HPu, a jos je dobro ako imas 25fps na svim low postavkama. Ta graficka je entry da ne moze vise biti entry. Rekao bih da je stavljena u laptop tek tolko da postoji, da zamijeni integriranu pa ne trosi RAMe. Za koliko si kupio laptop i kada si ga kupio? (ako je nedavno raspitaj se o povratu, ako te tolko kopkaju performanse)

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 12:55 (The_Fichek).
10 godina
neaktivan

World of Tanks je zeznuta igra, koristi samo jednu jezgru tvog procesora i tu je jako bitna frekvencija! znaci neki dundo sa duronom klokanim na 3.0ghz piči bolje nego ti na svom.. 

Jako ne optimizirana igra ... Smanji detalje , smanji rezoluciju , u power planove stavi high perfomance i probaj kako se igra ponaša na bateriji a onda kad je laptop spojen na punjac ( to ti govorim jer moju kantu od acera su totalno zezli i tipa kad igram na punjacu dobijem 20 fps dok na bateriji dobivam 50ak ) i još ti to govorim jer je u mene amd isto sve. pozz

0 0 hvala 0
11 godina

Da, frekvecnija i efikasnost. Drugim rijecima, za WoT se gleda Intel; ako vec AMD onda desktop AMD..

9 godina
neaktivan

Kupio sam laptop u hg spotu prije otprilike tjedan i pol. Ne znam dali ga mogu vratiti, morao bi se raspitati. I platio sam ga oko 3300...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 14:36 (mvkci).
9 godina
neaktivan

Ne razumijem se bas dublje u te dijelove, al mislio  sam posto je cetverojezgreni sa 2,2GHz, graficka od 2gb,, i 4 gb ram da ce moci makar wot pokretati zato sto samo to i igram, al evo.. zajezeznuo sam se.. jos sam mislio ubaciti 4gb ddr3, al nisam mogao posto ovo smece ima L rame, znaci trebao bi jos 4gb ddr3 L.. :(

0 0 hvala 0
11 godina

Nemas puno vremena. Rok za vracanje je vjerojatno 14 dana, ako to uopce postoji u HGshopu. Cim prije ih zovi i objasni situaciju. Kada i ako ces kupovati novi laptop se javi u temi za odabir laptopa.

Inace svi laptopi koji imaju DDR3 memoriju imaju L RAMe, tj. oznake SODIMM, 1.35V

U slucaju da uspijes vratiti laptop te nemoras uzimati nista bas od njih razmisli i o desktop PC, tj. razmisli koliko ti je stvarno bitna skupocjena mobilnost.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 14:48 (The_Fichek).
9 godina
neaktivan

Što se mobilnosti tice, bas mi treba laptop, jer nemam komp gdje u stanu staviti posto zivim u jako malom prostoru.. jbg.. da zivim u nekom vecem bez razmisljanja bi uzeo neki komp. jel mozes dati preporuku, odnosno laptop do cijene od oko 3500kn?

11 godina

HGshop: https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?lid=207398

Drugi ducan: isti taj, http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=acer+004+15.6+i3, ako je 3700kn previse onda http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=i3+15.6+050 (nije neka usteda, ali je usteda, a dobis generaciju stariji, ali i osjetno slabiji i3 jer je razlika od 0.3Ghz dosta za taj rang)

Pazio sam da za te novce imas najbolju 940M grafu i Intel i3, po mogucnosti noviji. FHD rezolucija je plus koji se javlja upravo oko 3500kn. Kada igras zahtjevne igre kao WoT vjerojatno ce biti pametnije smanjiti rezoluciju da bi mogao igati fluidnije. Sto tocno mozes ocekivati mos vidit ovdje:

Kak vjerojatno znas sto je sto u opcijama, trebao bi znati koje su postavke upaljene, a koje ne. Mene jedino muci igra li on na FHD ili na HD. U svakom slucaju u drugom dijelu videja je nekaj promjenio i sa prosjecno 40fps mu je poraslo na prosjecno 60fps.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 17:24 (The_Fichek).
9 godina
neaktivan

Pokusaj smanjit  rezoluciju na low

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice