Acer one D260

poruka: 4
|
čitano: 2.483
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Acer one D260

Odlucio sam se za ACER D260 NetBook iz proslomjesecnog BUG-a jer je moja dosadasnja Toshibica ukradena. 

Ali u ovomjesecnom se suska o novim modelima pa mi je upitno koliko mi se isplati mada mi hitno treba novi prijenosnik. ovo bi bile specifikacije ako netko ima iskustva s ovim prijenosnikom slobodno bacite koju liniju!

Ovo je preuzeto iz Mikronisa cijena 2319,00kn

• Procesor: Intel Atom N450 1,66GHz (512KB cache)

• Zaslon: 10.1" LED WSVGA 1024 x 600

• Grafički sustav: Intel Graphics Media Accelerator 3150

• Radna memorija: 1x 1GB DDR2 667MHz (do 2GB)

• Tvrdi disk: 160GB SATA 5400rpm

• Dimenzije: 258,5 x 185 x 24mm

• Masa uređaja: 1,25kg

• Jamstvo: 12 mjeseci

• Baterija: do 8h (Li-Ion 6 ćelijska)

• Operativni sistem: Windows XP Home

• Mreža: da (LAN)

• Bežična mreža: da (802.11b/g/n)

• VGA izlaz: da

• Bluetooth: da, v2.1

• Audio ulazi/izlazi: da

• USB podrška: 3x USB 2.0

• Čitač kartica: da (5-u-1)

• Webkamera: 1.3MP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Acer one D260

Evo kupio sam je jos se privikavam na tipkovnicu ... uglavnom Svaka pohvala Mikronisu koji je u roku jedan dan dostavio Laptop po uplati uglavnom uz gore navedeni Laptop uzeo sam i Samsung przilicu i misa. Jako sam se iznenadio koliko je brz ocekivao sam puno sporije racunalo pa i sa te strane mogu reci da mi je super. Baterija je prava premija trenutno mi gura oko 5h jer sam u pogon stavio i przilicu i misa, uz kontrast na najjace. XP savrseno funkcionira i moja preporuka svima koji se odlucuju za NetBook.

15 godina
neaktivan
Acer one D260

jos jedan dodatak kad se iskljuci plavi zub i WiFi baterija gura oko 12sati

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acer one D260

Pitanje je postavljeno dali ovo moze pogoniti full HD video odgovor je u ovom slucaju NE jer malo trza, ali sta se moze ocekivati od ovakvog netbooka? on svoj posao obavlja SAVRSENO naravno da ne otvara aplikacije u istom trenu ali radi i vrlo je funkcionalan ja uredno gledam DIVIX filmove igram se s Virtual DJ... i uglavnom sve obavlja bez stekanja, ali cu dodati da igram na ovom cudu stari Starcraft i broodwar i igrica funkcionira bez trzanja ... ipak je to RTS a ne simulacija niti ce normalan covjek ocekivati od ovakvog stroja igranje FPS, ili Simulacija.

LP 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice