Vaši počeci na BUG Forumu

poruka: 50
|
čitano: 5.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Vaši počeci na BUG Forumu
Don Kihoty kaže...

Mogao si pitati mene - da sam bio na forumu.

Stvar je bila česta sa Realtek LAN karticama koje su voljele izgubiti MAC adresu.

Potrebno je prepisati sa nalijepnice na ploči (LAN MAC) te ju ručno isprogramirati natrag na LAN karticu sa

Realtekovim tool-om.

Haha... Taj sam problem riješio uz pomoć ASRockovog supporta nekakvim alatićem za upisivanje MAC adrese kojeg je trebalo pokrenuti s bootabilne start-up diskete.

Na kraju je veći problem bio pronaći ispravnu floppy disketu nego riješiti problem s MAC adresom.

Svejedno, pomogao si mi u nekoliko slučajeva, što s ASRockom, što s MSI-jem. 

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan

Regan sam od samih početaka, a za forum sam sazna naravno preko BOL-a kojeg sam redovito pratia, nisan nešto aktivan u pisanju zadnje vrime (žena, dica ...) ali svaki dan preletim preko nekoliko meni interesantnih tema, uostalom Bug forum mi je Homepage.{#}

I see offline people !
14 godina
neaktivan

slucajno sam se registrira mislija sam da je neki torrent {#}

:)))))))))

♣ ♥ ♦ ♠
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 2:05 (njuskalo1983).
16 godina
neaktivan

Kako sam prije čitao bug (sad više ne, recesija) odmah sam se i registrirao na forum, čim sam dobio prvi put net... :)

16 godina
neaktivan

Ja sam dosao jer sam trazio neke programe za svoj smartphone tada. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Nešto tražio po netu i vidio da se na ovom forumu dosta pričalo o tome. Bezveze sam bubnio nick i registrirao se da pitam nešto vezano uz školu i slaganje konfiguracije.

I tako sam ostao. Samo mi ovaj nick nema smisla al eto.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
Dosao sam siriti svoje fenomenalne spoznaje o IT

jk ofc
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
odjavljen
i_rambo_plache kaže...

Na mene misliš? To je bend kojemu nije bilo suđeno... {#}

Čekaj, ima nas malo mlađih {#} koji i neznaju za taj bend. Samo nemoj da je fuzija postapokaliptičnog noise rocka sa blagim utjecajem balkanskih melosa, to si nebi mogao oprostiti.

Da neidem u OT, došao ovdje, kao i svi forumaši, iz čisto altruističnih pobuda, pomagati narodu. {#}

16 godina

Ja sam dosao za vrijeme GTA 4 taman tada je izasla igra a i imao sam probleme sa njom i od onda mi se forum dopao i zadržao sam ne na njemu. {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
Haf932 kaže...

Ja sam ga kojih 6 mj. pratio dok nisam bio registriran ! Pratio sam svakakve teme , vecinom one vodice za grafe , napajanja , periferija ... pa sam se odlucio regat da eto nekome pomognem u odabiru neke komponente i svega ostalog ! Rijetko kad sam trazio pomoc nekog problema !Dan danas sam prisutan svakodnevno i nisam zamisljao da cu malo po malo biti toliko aktivan!

Ja se isto tako mogu poistovijetiti sa kolegom Haf-om, slično sam počeo, u BUG časopisu vidio otvaranje foruma,

malo pratio, pa se nakon nekog vremena registrirao.

Koji put ste vi pomogli meni savjetima i prijedlozima (hvala Vam na tome!) oko kupnje nekog hardware-a,

a HW i SW probleme sam najčešće uspio sam riješiti vlastitim iskustvom ili metodom pokušaja/pogreške i Googl-anjem.

Pokušavam što češće biti aktivan i pomoći vama pogotovu onim mlađima i neiskusnijima,

koliko mi to posao i obiteljske obveze dozvoljavaju.

Tek sam danas primijetio da imam 3 zvjezdice!{#}

Šteta što sistem ne javi porukom promjenu broja zvjezdica.

Tab sa BUG FORUM-om u browser-u mi je i na poslu i doma uvijek otvoren. {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Ja sam kupovao novi PC i trebalo mi je par savjeta oko komponenti, na preporuku prijatelja sam došao tu i ostao i dan danas. To je bilo 2009 g. prije par mjeseci sam imao problem sa mailom i passwordom i nije se moglo popravit tako da sam napravio novi account.

ex Quilombo23
16 godina

Prije sam bio dosta na MacKorisniku i od tamo je netko linkao post ovdje pa sam se tada registrirao, napisao jedan post i zaboravio na to, tog acc. se više ni ne sjećam, a onda sam se opet registrirao nekih pola godine kasnije i još sam tu :)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan

a šta reć? tu sam ne pamtim odkad, počelo je s patchevima igrica pa su se pojavili neki ljudi šta znaju i pomažu, danas mi je home page

Life is like a penis - simple, soft, relaxed and hanging freely. Then women make it hard.
17 godina

Ja sam u principu došao samo zato jer je pce forum bio dosta neaktivan i tak, modovi su prestrogi bili tada i to me odbacilo sa pce foruma{#} i došao sam tu.. Uglavnom da citam, ucim i dajem ono sto znam...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
13 godina

Bilo je, cini mi se, ljeto 2009. Dobio sam zadatak napraviti web stranicu za firmu, krenuo sam googlat i sve sto sam pronasao bilo je slabo, dosao sam ovdje i dobio sam odgovore. Najbolje za pocetnike je bilo krenit s joomla-om pa tako i krenuh, no ubrzo sam zavrsio na operaciji tako da sam odustao od svega toga, ali na forumu sam ostao i dalje, neko vrijeme bilo je i 5 zvijezdica, a onda sam odlucio pratit forum uz novi nick, s manje pisanja i vise citanja. 

Bug forum je jedini na kojem sam se u stvari zadrzao duze od 2 mjeseca. 

Why so serious?
14 godina
neaktivan

Ja uopče nemam pojma kako sam saznao za bug, ni za forum, nekako kad sam saznao za bol i forum pratio sam ga dosta dugo i onda se registrirao, tek tako, pa mi je nakon nekog vremena trebala pomoć.

16 godina

iskreno neam blage zasto sam se registrirao, i onda nakon neke godine godine i pol mi je trebo bug i kad sam se iso regat ispalo je da imam vec forum acc i tako sam tu vec 3. godinu, uzivam {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
16 godina
neaktivan
MilkMan kaže...

iskreno neam blage zasto sam se registrirao, i onda nakon neke godine godine i pol mi je trebo bug i kad sam se iso regat ispalo je da imam vec forum acc i tako sam tu vec 3. godinu, uzivam {#}

Isto se dogodilo i meni, ja sam bio jedno vrijeme totalno zaboravio na bug, i neš mi trebalo, odem se regat, kad skužim da već imam acc. {#}

Sad mi je najdraži forum. {#}

16 godina
neaktivan

prijava zbog problema na kompjuteru,dvije godine intenzivnog aktivnog sudjelovanja na forumu (najiritantnija faza za moje prijatelje ),dosta sam naučio,stekao neke virtualne prijatelje,ne žalim..
sad sam u nekoj vrsti forumske mirovine

14 godina
neaktivan

Znate onaj osječaj kad vam nešto treba a neznate sami..pa ukucate to u google i prvo što vam izbaci od ponuđenih pojmova je forum bug-a? :) i sve je dobro dok ima nekog riješenja,,a onda jednom nema..pa si prisiljen regati se i eto belaja..{#}

Inače ovaj forum je jako koristan svima onima koji i nisu baš informatički podkovani,kao ja recimo,nešto znam a nešto naučim..činjenica je da ovdje boravi jako puno pametnih ljudi koji svoje vrijeme žrtvuju da pomognu drugima..hvala svima...{#}

http://www.youtube.com/watch?v=t0eOoPwZ5XQ&feature=related
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice