evo moja verzija od gt500...ocijene???
Smanji gume.-3.
evo moja verzija od gt500...ocijene???
Smanji gume.-3.
najljepši auto ikad proizveden...ubio bih da se mogu docepat jednog
Ajme majko,slažem se sa tvojom izjavom potpuno al ove crvene felge i tako spušten do poda me ubija u pojam,radije ga nebi imao nego da tako izgleda.
Al dobro to je moje mišljenje
pa reko sam, najrađe bi imo takvog stock, mozda jedino tuning motora
a ovo je najviše što može, više od ovog se ne može dić
Ovo je jedino što sam mogao iskopati sa diska :P
Toyota Supra iz Undergrounda 2
heh, sinoć i ja preko demonoida skinuo NFSU2 i ponovno zaigrao, uz zadnji savegame, za razliku od most wanteda, auto sam nabrijavao 10 minuta duže, jer, u mw, imaju skraćenice za mnogo toga što je kratko, a to mu je minus
SuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuPRA
SuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuPRA
pa nisi ni došao na forum kako treba, a već spamaš, ajde, malo da se igram moderatora :), ajde ti fino polako odavde u BIRC, vidim da si pijan, pa kad se malo otrijezniš, uđi u birc
Nisam pijan nego volim supru, a BIRC je super.
Evo moj novi Lambo
dobar, samo mu leđna plava i nije nešto
evo instaliro sam neki dan carbon sam da slikam auto kojeg sam identicnog slozil na PS2.........
Mazda RX8
dobra ti je. probaj stavit crne felge
evo instaliro sam neki dan carbon sam da slikam auto kojeg sam identicnog slozil na PS2.........
Mazda RX8
dobra ti je. probaj stavit crne felge
da to mi je dosta ljudi rekolo ali stavil sam crvene zbog ovog loga na vratima ali budem =)
Posto je izasao NFS:SHIFT stavljajte svoje pile iz njega......
Predobar ti je punto.
imas tipku prtsc sa kojom slikas pozadinu odes u paint edit paste i spremis sliku ovako sa mobitela ti je mutna
Hvala.
kako vam se svidja moj GTI??
super, samo ti je fps malo low :)
Lame.
Moj je auto Aston Martin DB9, one, kako su se zvale, ne Metallic, ne obicne boje vec one trece MW, siva (koja se prelijeva, a ne mat).
Bez ikakvih Body-a i dodataka.
Most Wanted, the last good NFS.
super, samo ti je fps malo low :)
je ali nedam se ja bez borbe... ...
Lame.
Moj je auto Aston Martin DB9, one, kako su se zvale, ne Metallic, ne obicne boje vec one trece MW, siva (koja se prelijeva, a ne mat).
last one, but one for ever!
Lame.
mislis na perla boje...a most wanted trazim odavno ali u2 mi je bolji,ali molim sad bez svada mw vs u2...
Lame.
mislis na perla boje...a most wanted trazim odavno ali u2 mi je bolji,ali molim sad bez svada mw vs u2...
most wanted best because of: nice tracks, nice races, nice effects, nice cars, could say nice pumping :)
undreground 2 also veeery good because of: tracks, music, cars, TUNING
shift, undercover,carbon: graphics
all these together: best game on the whole world forever!
Evo sta kazete o mojim autima??? Nemam sliku Lotusa iz Undercovera ali potrudit cu se da je nadem, pa cete vidjet...
super su
okanio sam se malo NFS dok ne dobijem u ruke shift
@ m4k1
ovaj gt izgleda super.