Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.099
|
čitano: 4.092.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Kupim ja danas Genius KB-G265... Nakon sto mi se 5-6 puta smrznula odoh ja po drugu. Nadoplatio 80 kunića i sad imam pošten komad hardvera. Izrada,masa,gumbi,gumice protiv proklizavanja.

Moja preporuka svima - Sharkoon K30.

11 godina
Slike vašeg Hardvera

prodao svoju XFX 7850 DD 2Gb  pa uzeo MSI R9 280 Gaming 3Gb od forumasa doky01akablava.

-eto nadam se da sam sad spreman za novi hitman i igranje na pristojnim detaljima. 

molio bih nekog ako ima volje napisati nesto o temperaturama pri overclocku!

-temperatura s clockom od 1100/1400 i ventom na stock idu na 80 stupnjeva. da li je to normalno?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 20:28 (razor1988).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Nije HW ali ja mislim da ću probuditi dobroj večini lijepa sjećanja.

Probudim se i vidim iznenađenje :D :D 

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
9 godina
Slike vašeg Hardvera

uspio sam slozit Arctic liquid freezer 240 na zalman z3+, evo par slika.....(ispricavam se na kvaliteti, puklo mi je staklo na kameri pa su slike lose)

gornju plastiku sam odrezao na kucistu da radijator stane, i odrezao komad metala da crijeva mogu proc, znam da nije bas vizualno najbolje, al to me ne brine previse, bitno da je protok dobar i da hladi, a na prednju stranu sam dodao onaj treci vent s obzirom da nemam dvd-rw, tj ladice su prazne, eto, lp

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

S7, wireless charger i Gear VR upravo stigli. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 9:55 (QuidZz).
14 godina
neaktivan
Re: Slike vašeg Hardvera
malo osvježenje ;)
10 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

eto stigao danas novi ljubimac : DELL U3415W 

+ mjenjanje paste. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 10:17 (siick_bubble_gumm).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Konačno se počastih odgovarajućim stalkom/hlađenjem za lap, upiknuo CM Notepal U3 Plus na prošlotjednoj akciji u Linksu. Nešto ne namjestih dobro ili krivo spojih jer nije došlo do baš nikakvog pada temperatura, a ventilatori se okreću najnormalnije. Time ću se pozabaviti malko kasnije, zasigurno je nešto banalno u pitanju. Početnik sam na polju hlađenja za lap pa me zanima zna li itko kako namjestiti brzinu vrtnje ventova na standu te kako adekvatno podesiti njegovu visinu jer niti na kutiji niti na uputstvima što dođoše s njime nema ama baš nikakvih informacija o tome dok na netu ne nađoh ništa baš previše korisno o tome, a ruku na srce i nisam previše ni tražio, doduše. Zadnja fotka predstavlja improvizirane podupore od stiropora jer imam problem da ne znam kako podesiti visinu standa pa mi svojim prednjim dijelom, tj. ovim gumenim kakti nogarom uopće ne dodiruje površinu stola, već ista ostaje u zraku mrvicu iznad same površine dok se stand oslanja na donje dijelove dva venta koja su skoro pri dnu standa (dolje su pozicionirani) jer mi tamo lap ima najveći "hot spot", tj. žarište svake vrućine. To mi nikako nije u cilju, već da donji gumeni nogar obavlja svoju ulogu/funkciju; u suprotnom isti gubi svaku svrhu, zar ne? Stavio sam ta dva podupora koja mi sad samo privremeno drže stand, tj. njegov donji dio u zraku da mi sve ne sjeda i ne leži na donjim dijelovima donja dva venta. Svaki prijedlog i savjet od iskusnijih od mene što i kako učiniti i poboljšati te srediti stvar više je nego dobrodošao, pucajte.

Vitkost, tankoća i elegancija. Vitkost, tankoća i elegancija.
Manji stand mi zaista ne bi odgovarao za prastaru HP-ovu grdosiju. Manji stand mi zaista ne bi odgovarao za prastaru HP-ovu grdosiju.
Problemčić. Problemčić.
Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
11 godina
Slike vašeg Hardvera

Od kolege bobsi sam za "dičiji komp" uzeo Sapphire R9 280x Dual-X, čisto da im malo pojačam broj sličica u odnosu na one šta dobiju od dobre stare neuništive HD 5870

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Napokon stigli Seagate Backup Plus 2TB :)

11 godina
Slike vašeg Hardvera

Dobra stara XFX HD 5870 iz "dičijeg kompa" je pronašla novog vlasnika koji je za nju dao XFX R7770 (HD 7770) i nešto krznenih zvirčica

HD 5870 HD 5870
R7770 R7770
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Jučer uzeo miška... MX780

11 godina
Slike vašeg Hardvera

Silverstone raven rv05

Setup
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Bratiću slagao komp u zadnjih mjesec dana, ali sam slikao samo zadnji dan slaganja kad je išlo gore vodeno. 

Specifikacije: 

CPU: AMD FX8300

MBO: Gigabyte 990FXA-UD3

RAM: Kingston HyperX Fury 8Gb 

GPU: Sapphire 380X Nitro

HDD: WD Blue 500Gb x2

SSD: Samsung EVO 850 120Gb

PSU: XFX TS550

Vodeno: Fractal Kelvin S36

CASE: Fractal R5 Black

Slike veće rezolucije ovdje

12 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigla nova grafička, oduševljen sam, tiha, hladna...

Cable managment  i slike nisu baš bajne

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigla sa Amazona nova mehanička tipkovnica (CM Quickfire TK, MX blue switchevi, UK ISO layout), a uzeo i jeftino novi Bitfenix Nova case da postojeći server iz pretpotopnog casea prebacim u njega.

Novi CM pokraj starog Steelseries 7G Novi CM pokraj starog Steelseries 7G
Stari case iz doba dok su još AGP grafe bile zadnji krik tehnike Stari case iz doba dok su još AGP grafe bile zadnji krik tehnike
Backplate cable management Backplate cable management
Interijer Interijer
Server na svojem mjestu Server na svojem mjestu
11 godina
Slike vašeg Hardvera

Mala nadogradnja mog glavnog PC-a koji sad ima 16giga RAM-a.

Postojećim Corsair XMS3 2x4 gige dodao sam ova nova dva Corsaira Vengeance LP također 2x4 gige.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 14:55 (nicky.sl).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo i s gear vr-a

9 godina
neaktivan
Novi ljubimci. Noctua A9x14 PWM za pomoćnu radnu stanicu, za hladjenje procesora. :)
Low profile - super tanki i static pressure ventilatori.

Dolaze na mjesto Noctua A9, ali DC - koje starija ploča ne može kontrolisati, za razliku od pwm verzije.

Na fotografiji se nalazi i par kablova i gumeni šarafi Noctua. Postao sam pomalo opsjednut sa njihovim proizvodima. Volim njihov dizajn i eleganciju (pored kvaliteta i niske buke)

P. S. Nije grafička, niti neki drugi super skupi proizvod, ali me jednako obradovalo! :)
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Od viška glava ne boli. 

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
16 godina
neaktivan

Nakupilo se dosta toga. Pa eto, jedna od stvari što je danas došlo na adresu. Chuwi Hi8. Definitivno velika preporuka za tablet.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 17:02 (cro_denis).
10 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

nove slusalice : Marshall Mode EQ 

11 godina
Slike vašeg Hardvera

Nadograđen i komp mojih sinova tako da sad umisto i5 3450 i 8GB rama ima i7 2600k (zasada na stocku) i 16GB rama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 23:53 (nicky.sl).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Od prije koji dan moj tv ljubimac postao je pametan. 
Radi se o "Beelink X2" smart tv box-u. S uređajem sam više nego zadovoljan, rama ima više nego dovoljno, sam operacijski sustav nema bloatware-a ali sami rad kroz aplikaciju kao što je "Youtube" nije u potpunosti gladak i prisutna su zastajkivanja a zvuk u video formatima 360p ili 720p kasni za slikom u prosjeku od jedne sekunda nekada i više, smatram da nije hardverski problem nego softverski (nadam se da ce sa slijedećim update-om i to biti popeglano ),  jer ostale aplikacije uredno rade i nema nikakvih problema, "Kodi" aplikacija radi savršeno video reprodukcija unutar aplikacije je odlična nema zastajkivanja niti trzanja slike. 

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

bolje da ne pišem kakve sam sve bedastoće,nerviranja,nesreće i ostale dogodovštine imal sa kupovanjem grafičke od 290x matrix platinum, pa 970g1 do asus strix 970.

zato budem jednostavno samo stavil slike kupljene naposljetku četvrte grafičke koja mi je danas stigla od našeg kolege Luka123, njemu hvala na odličnoj komunikaciji i brzom dogovoru.

živjeli

edit:evo još dvije slike cijelog sistema, već sam razmišljal da kupim jedan plexi pa da stavim bez ventilatora, ali meni estetski i ovak dobro s tim da mi i taj ventilator hladi grafu pa sam tak ostavil.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 21:20 (jura).
15 godina

Polako počeo slaganje konfiguracije asus renger viii , i7 6700k , noctua u12s, gskill ddr4 3200 16GB, msi gtx 970, samsung 850 pro 256gn

Samsung S6 Edge+
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 6:36 (pasko).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Jedna 1366 matična pronađena u blizini. Za sad rezervirana, meni ne treba jer sam već imao 1366 setup, ali tko bi joj odolio :)

16 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Stigo` jedan mališan u posjet/posjed...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Ajmo dalje.. vrijeme je i za intel setup :)

Se igra ko sa Z170 i non k oc ?

11 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Evo ugrabio novog štakora i podlogu prije nekih mjesec dana, ali zaboravih postavit ovdje. U svakom slučaju pre zadovoljan sam 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice