Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.127
|
čitano: 4.245.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
11 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo malo moje periferije,,, p2414h i 6gv2 u postupku reklamacije, bog zna kad cu dobit nove... ps zamjenski monitor mi ima predobru fleku na dnu i razno razne crte :D

ostalo: steelseries siberia v2 natus vincere edition, razer deathadder 3.5g, razer goliatus control m (velika se susi od pranja) i jos jaca tipkovnica ms skinny eleven stara jedno 6 godina.

Clueless gamers shouldn't judge
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Sitna nadogradnja i usput očišćen cijeli komp:

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 14:10 (Najbrži).
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo sredivanje kablea i ciscenje prasine 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 14:41 (gamer1511).
11 godina
Slike vašeg Hardvera

Nakon par mjeseci bi nebi odlučio sam u zasluženu mirovinu poslati svoj i5 750 te 6970 koji su ipak bili dobri frendovi čitave 3-4 godine. 

Najviše problema mi je zadao taj cable managment zbog čega je sada sa stražnje strane takva gužva da me strah to otvarati  da nekaj ne iskoči van 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 19:10 (gocc01).
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i moga battlestationa, reko da ga uslikam dok je ovako čisto bez papira sve :D

Lijevi je moj, a desni je od žene i za bonus đukac koji voli spavat iza mene na kaucu :)

10 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

2013. Ondašnji cable menagement i upgrade na SSD.

A na zadnjoj slici je predočeno kako se PRVI PUT gleda Scarface sa stilom.

Svi su govorili da je odličan i da ga moram pogledati i nisam se smiro dok nisam nabavio Blue-Ray verziju i monitor.

Reko kad ga gledam da ga odgledam kako spada...

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Danas donijeli paket iz Linksa. Prekrasno ...

Zora puca, bit će dana ...
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Prvo sam kupio grafu Sapphire 280x Vapor-X, pa zatim 2x120mm ventilatora (sad su vkupno 4) i na kraju smenio i napajanje. Sve to sam ugradio juce i sad kuciste izgleda ovako

15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Stigo mi CM Nepton 140XL. Super zadovoljan za sad, 15-16C nize temperature u loadu u odnosu na Aidosa i necujan na 800 okretaja... 

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao Rii mini i8   Stvarno vrhunski proizvod!

FC Bayern Munchen
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Nedavno mi bio rođendan i najbolji poklon koji sam dobio je taj da mi je crkla 7870 Hawk nakon više od 2 godine, srećom je 3 godine garancija i naravno u GTA5 je crkla. I eto, nosio grafu na reklamaciju, riješeno u roku tjedan dana, dobio nasljednika.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Prvo ciscenje nakon mjesec i pol.Mogu rec da sam zadovoljan sa kucistem,puno bolje od prethodnog CM elite 370.Iduci vikend mi je u planu pofarbat napajanje u crno tako da se sklopi sa ostatkom kucista.

Malo slika

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 13:35 (Xperiax1).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Mjesecima mi krepava stari Philips monitor sa cca 25000 radnih sati, nakon što ga ugasim neće se ponovo upalit 1-2h i tako svaki put, u početku je to čekanje kraće trajalo, zvao sam ovlašteni servis, još neki drugi servis, ne popravljaju oni to ništa, možda se ne isplati kak kažu, a detekcija kvara se naplaćuje. Dosta mi je tog bilo i uzo sam si Dell jer mi je to želja bila još od starog u2311 modela, al rekoh oću pošten monitor (u2414 il jače, al i ovo je fkt puno) da vidim taj preporod kak većina govori kad uzme Dell il neki drugi IPS monitor. Zasad je odličan, al vrijeme će pokazati. :)

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
11 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Dodao jos 2 fana, malo sredio kablove

EDIT: neznam kako okrenuti slike, na kompu su izgledale normalno

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 9:16 (alien20).
11 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Napokon da i ja udem malo u FX svijet procesora, prvi put da imam prek 4 jezgre :)

1) AMD FX 6300 Black Edition

Trenutno sam mu samo iskljucio turbo tak da je na 3,5GHz a OC ce vec bit kroz koji dan makar nema potrebe za time al ajd :D

I napokon da sam se rijesio sugavog Seagate HDD-a koji je tak bio glasan da to nisu istine i uzeo drugi.

2) WD Green 500GB

Niti se ne cuje da radi.

Borek
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Nije moje osobno ali sam sretan kao da je :)

Novi NAS (Asustor AS 604T) i 4x3TB WD red

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Koji sam ja mazohist.. Ako sam se na ikojem kućištu namučio složit kabele onda je to na ovom, jer se jednostavno mora.  zadnje tri u većoj rezi: 1, 23

Aresi Aresi
Pentiumić Pentiumić
Dva Mushkina.. vezani vezicama jer nisam imao gdje drugo s njima, najbitnije da ne mrdaju Dva Mushkina.. vezani vezicama jer nisam imao gdje drugo s njima, najbitnije da ne mrdaju
u knap u knap
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 21:12 (Penryn).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Uzeo novo kučište i umirovio starog Cosmosa,moram reći da sam poprilično iznenađen ovim fractalom,supertiho je i kvailteta je na razini

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stiglo danas

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Logitech MX Master

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 2:15 (mamutarka).
11 godina
Slike vašeg Hardvera

Došlo novo hlađenje, CM Hyper 212 Evo. Iako je i5 2400 jedan od hladnijih procesora, sa stock coolerom bf3 i bf4 ga uspiju dići čak na 75c što je za mene malo previše.

Koju pastu mi preporučujete, arctic silver ili ovu cooler master što je došla uz njega?

Hejjjjj
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

ajde da i to isprobamo

HyperX Fury 240GB HyperX Fury 240GB
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigla danas jos jedna kamerica u kolekciju :)

bagra na okupu bagra na okupu
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Pozdrav momci,eto reko da i ja bacim neke slikice 

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Dobio na poklon od forumaša houska 4gb RAM-a na poklon (2x2gb Corsair XMS3 Platinum) zauzvrat za pomoć u vezi odabira dijelova za PC.

Puno hvala još jednom! I za poštarinu također hvala!

Javi kad budes u ZG da odemo na piće.

Slike u većoj rezoluciji

http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 16:00 (Tony1999).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Jučer stigla zamijena da staru membranksu tipkovnicu.

K70 RGB; a kako mi je to 3 tipkalo u 15ak god staža na PC-u nadam se da će opravdati uloženo!

Switchevi su Red., brown su mi ipak bili preglasni za uvijete u dnevnom boravku pokraj žene i djeteta.

Isto nedavno zamijenje stari Phillipsov dummy TV sa LG 49UB850 i stavljen na zidni nosač da se moze izbaciti do 30ak cm od zida.

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Kupio sam novi SSD za laptop jer jednostavno stari od 60GB mi je počeo biti mali (navikao sam se na taj komoditet da svi programi moraju biti na SSD-u :D), pa sam se počastio sa Intelom 730 od 240GB, još sam dobio i hoodicu jer je bila neka promocija u linksu ili neki vrag, uglavnom fora izgleda :D A i znam da intel ima dobar program za kloniranje jer reinstall ne dolazi u obzir previše posla (a držim sve uredno i čisto), praktički sa tim programom zamjenio sam SSD za manje od 30 minuta kompletno. Anyway malo slikica :D

FX X8 9370 | GA-990FXA-UD3 | 8GB @ 1866MHz | Gainward GTX770 | 2x Intel 530 120GB RAID 0 | Corsair HX850W | Thermaltake R31 | + | HP Envy 17 | Core i7 2630QM | 16GB DDR3 | Intel 730 240GB | HD 6850M |
14 godina
Slike vašeg Hardvera

novo kuciste i povratak Noctui

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

pocastio  se 

12 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Pošto sam se mucio sa temp procesora i nije mi se dalo uzimati hladnjak pa sam uzeo vodeno hlađenje . Prvo sam gledao da uzmem corsair h105 , ono bi mi mozda stalo na knap al mi se nije dalo cekati da mi ga nabave . Imali su u poslovnici h80i pa sam njega uzeo i 2 komada 140mm ventilatora od Corsaira . U kucistu je sve onako nabrzinu slozeno jer sam imao malo vremena za slagat , kako bi se reklo da divlje je slozeno . :) veceras cu se pozabaviti sakrivanjem kabela i zavrsavanjem kucista jer nije sklopnjeno do kraja .. Ugl temperature cu isto popratiti tokom veceri i probat overklokat proc . Kad sam upalio komo proc je bio 20 stupnjeva a inace je bio 40 , sta je po meni odlicno .. uzivajte u slikama 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 18:04 (Adict).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice