Evo napokon sam se počastio poštenim mišem, Razer Deathadder Chroma. Znači tražio sam jednostavan miš za fps gaming bez milijun tipki na njemu, znači samo dvije tipke sa strane, lijep dizajn i da boju osvjetljenja mogu prilagoditi crvenoj kao što je na laptopu. Za sad sam zadovoljan kupnjom. Zadnja slika je stari miš koji je bio katastrofa za sve osim surfanja :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon dugih 5 i pol godina druženja sa radeonkom 4850 i pentiumom e6300 došlo je vrijeme da se kompletno obnovim
Case: ZALMAN Z3
MBO: ASRock > Z97 Anniversary
CPU: Intel i5 4460
Cooler: CM Hyper EVO 212
RAM: KINGSTON CL 11 8GB 1600 MHZ
GPU: ASUS STRIX GTX970
HDD:WD Caviar BLUE 1TB
PSU: Fortron Raider S 550W, 80+ SILVER
Vrijeme za novu pastu: znam nije nista novo no eto ipak je HW u pitanju
sry ekipo zaboravio da sam neki dan nabavio jako jeftino jednog i5 4570 (500kn ostalo u depu:)! eto ipak ima nesto novo!

Ništa novog od komponenti ali sam došao na ideju gdje staviti SSD i HDD umjesto dolje u kavezu.
1. slika je kako je izgledalo prije a ostalo je novo stanje.
E zaboravio... uzeo i ja onaj komplet coolermasterov "octane" miša i tipkovnice koji su bili
u preporukama i na akciji preko vikenda... Pa ev slikica njih pored logitecha koje imam na ovom kompu.
Alaj blješte. Osjeti se malo klimava plastika na tipkama, miš je lagan i šupljeg osjećaja (u odnosu barem na g502)
ali sve u svemu pristojan deal za tih 300 kuna. Svakako je plus na tipkovnici naša svijetleća slova ali vidi se
da je to samo našpricana mat boja na inače prozirne tipke pa je pitanje koliko je ona u stanju izdržati
a da se ne izguli ili izgrebe.
prije nekoliko dana uzeo OCZ ARC 100 240GB iz protisa i ruter ASUS RT-N10U B1. SSD nisam slikao jer sam zaboravio, a prelijen sam da opet rastavljam laptop radi slikanja. ruter sam uzeo jer T-comov ZTE nije sposoban primiti mrežni disk, tj. samo pokazuje slike (*.jpg) dok bilo koji drugi oblik datoteka je nevidljiv. ovaj asus je ludnica kolko lako je sve živo postaviti. u 2min sam bio slozio net i disk i sve je odmah proradilo. iako je najslabiji model, jako dobar dodatak kučnoj mreži.
Sve u svemu laptop je na kraju bio banana, zagrijavao se previše. Tako da sam odlučio "Blue Thunderstorm" dati burazu. Naravno to je zahtjevalo overhaul čitave sobe ako sam mislio staviti dva kompa i dva stola unutra...
A ništa zovi stolare da naprave krevet na kat dulji od 2 metra.
I BAM! Čim sam to napravio uzmi odma HAF kučište tutni 5770 unutra. Uzimaj dva 200 mm RED fana iz Njemačke i udri po igrama, hehe.
I tako je začet moj današnji ljubimac RED DWARF.
Tu sam još brijao na nekakav dust filter na hladnjaku, ali sam na kraju odustao kad sam skužio da je bolje bez njega....
Koje sam tu nebuloze imao, bemti XFX grafu, nikad više.... kupio sam si Tagan napajanje koje je odbijalo raditi sa 5770 pa sam uzeo Fortron iz starog kompa, a burazu sam dao Tagana.