Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.128
|
čitano: 4.255.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
protjeran
Re: Slike vašeg Hardvera

Proljetno čišćenje od 4h.

Urađeno:

- Očišćeno od prašine

- Stavljena nova pasta

- Stavljen novi držač za HR-02 (original, prije sam imao brušeni od HR-01)

- Stavljeno 4 front USB3.0 (nisam imao ni jedan jer mi kejs nema 2.5'' rupe, pa sam si ovo sam napravio)

- Uređeni kablovi s obzirom da sad imam više diskova i drugačije su pozicionirani

EDIT: Slika 3, gdje si ti?

EDIT: Slika 11, zašto si pukla?

Slike:

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
8 8
9 9
10 10
11 11
12 12
13 13
14 14
15 15
16 16
17 17
18 18
19 19
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 17:04 (Don Kihoty).
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Nedjeljno ciscenje :P

Grafa :) Grafa :)
Malo cooleraaa Malo cooleraaa
16 godina

evo noviteta kod mene. uzeo napajanje od kolege Plahi

predstavljam vam Seasonic X-560   80+ Gold , zamjenjuje staru legendu koja je i vise nego zasluzila mirovinu. Corsair CX 400 w ( koje ce najvjerovatnije ic u prodaju uskoro)

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 7:38 (lollik91).
14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Opet neka nova grafa :D

Gigabyte 560 Ti OC

1 1
2 2
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Nisam dugo postao. {#}

SK crew
14 godina
Slike vašeg Hardvera

evo nest i od mene...

komp 1

komp 2:

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 11:04 (MarcoXX).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Trenutno stanje, sutra ide jos Caviar Black 1TB i za koji tjedan Corsair Force 3 120GB. 

I ak ce mi se dat jos ove 3 zice od napajanje strpat iza.

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Dosla nova  ECS X79R-AX Extreme i 3820. Vjeverica mi se uzasno zainteresirala za novi hardver. Jucer stiglo, veoma zadovoljan. Kuciste jos na reklamaciji. Ploca me zbedirala jer mi je silver arrow pokrio prvi pci express slot i tako. U slikama su dogodovstine, i makeover sobe, kupio novi printer, koji je trenutno kod majke jer je svoje tonere potrosila

EDIT po sobi nisu posteri, nego a4 isprintani wallpaperi. Skinete wallpapere u full hd rezi i deri misko.

Vjeverica je cileanska, i da znam da lici na stakora :3

novaci... novaci...
vrazji silver arrow vrazji silver arrow
whyyyyy whyyyyy
:3 :3
:D :D
nova ploca.... nova ploca....
...cak je i vjevericu zanimala.... ...cak je i vjevericu zanimala....
sve ju zanima... sve ju zanima...
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 15:05 (mislavgray).
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Danas mi stigao paket od mojih sponzora-Inter-techa i ASBISa. Nije ono što sam tražio (krivi modeli i količina) ali će se dati iskoristiti. I ne,nisu nabavljivi u HR.

SK crew
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

napokon slozeno vodeno, malo poslozeno kuciste i kablovi i nove slusalice

16 godina
Slike vašeg Hardvera fractal define xl

evo nekidan nabavio define xl i h80

ovo je za poćetak,dodat ću još slika i još malo srediti iznutra {#}

izvadjen je gornji kavez za diskove jer je nepotreban trenutno,zadnji 140mm vent je prebaćen naprijed te ih je sada dva na usisu,planiram prebaciti h80 na desnu stranu ispod optike te staviti da

vuće vanjski zrak i ubacuje unutra preko radijatora ali to kasnije jer treba malo kemijanja{#}

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 18:03 (dart_tom).
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Gotov skoro 0 db komp. :)

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Ugrađen Thermalright mux-120 black.

Baza mu je kao ogledalo. Moš' se obrijat gledajući u nju.

PC PC
PC PC
Baza hladnjaka Baza hladnjaka
Ostatak periferija Ostatak periferija
... there is no spoon ...
14 godina
Slike vašeg Hardvera

prodao ajfon, kupio galaxy s2, star 3 mjeseca (kao i ajfon) za 2500! mislim da je odlična cijena, garancija još 20 mjeseci i bok :-)

http://www.youtube.com/watch?v=Hk4fXsUZQWw
15 godina
protjeran

Malo igračaka za usporedbu.

A4Tech ima miševe koji su ergonomijom jednaki kao Fireglider od Sharkoona.

I jedna mala pilica koju slažem (skoro gotovo, bude još slika kad "svršim" sa slaganjem).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 10:58 (Don Kihoty).
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

eo malo psp-a koj usput i prodajem :D...

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
U početku samo bio oduševljen idejom ITX gaming računala i svime, ali nažalost došlo je do problema. Glavni problem je bio mali hladnjak na procesoru koji jednostavno NIKAKO nije u ovom kućištu uspijevao ohladiti 2600k, a kamoli da ga podignem na veće taktove. Nažalost fali mi jedno 1-2cm da mogu ugraditi Thermalright AXP140, tako da sam morao koristiti Scythe Shuriken.
Drugi problem je bio što jednostavno na 5v svi ventilatori nisu uspijevali kućište opskrbiti hladnim zrakom i u kombinaciji s GTX 580, temperature su bile ogromne. Tako recimo GTX 580 je dolazila u zona 85°C, procesor je također bio oko tog ranga, možda i više, diskovi su se zagrijavali na 50°C, jedino je SSD bio u normalnim temperaturama te regulacija i Z68 čip.

Specifikacije ITX računala
Zotac Z68-WiFi
Intel Core i7 2600k
Corsair Force GT 120GB 
Seagate 2x2TB 5400rpm (na slici je samo jedan stavljen)
2x4GB Corsair 1600MHz
MSI Lightning GTX 580
Seasonic Gold-X 560W
Lian Li PC-Q25B

Evo par slika kako je to sve izgledalo, a clan corbitiva je ponosni novi vlasnik Lian Li Q25B kucista i Zotac Z68 ITX ploce

Trenutno je u fazi drugi, mATX gaming projekt koji ce biti oko 80% gotov kada izade Ivy Bridge. Cijeli projekt možete vidjeti ovdje

Trenutno je stigla samo memorija. Nakon sto dodu komponente bacam se na sleeving kablova

PLOČA I PROCESOR
Premišljajući se o LGA2011 vs. 1155 platformi, u jednom trenutku sam bio za LGA2011. Nakon sto je izasla Gene V za 1155 platformu te brzim izlaskom Ivy Bridgea, ipak sam odlučio otići na 1155. Razloga ima više. Prvi je toplina te mogućnost OC-a. Gene V ploča ima ISTU naponsku regulaciju kao i Maximus V Formula, za razliku od Gene IV koja je imala nešto slabiju regulaciju naspram starijeg brata, ali opet odličnu. Drugi najvažniji razlog je cijena, jer će me ploča i procesor za 1155 koštati koliko i samo procesor za LGA2011.
Na ploču će ići nova Intelova WiFi kartica, 6300 Ultimate-N

Trenutno imam Thermalright AXP140 koji će biti zadužen za hlađenje. A naknadno razmišljam o Noctua C12P SE14 ili NH-C14, koji SIGURNO stanu s ovom kombinacijom i kućištem. Gore će biti Noctua NF-P14 FLX na 5v ili 7v. Procesor će smijeti raditi na MAX 65°-70°C pod opterećenjem

U prva PCI utora ide Lian Li PCI bracket, koji ima 2x120m venta koji će raditi na 5v. Zamisao toga je da sav topli zrak koji će kreirati naponska regulacija, memorija, procesor gurati prema gorenjem ventu kućišta i pomoći mu izvući taj topli zrak.

KUĆIŠTE
Odlučio sam se na Lian Li PC-V354B koje je svega 6cm šire i duže od starog kućišta te svega 4cm više. Nadam se da će do moje kupnje Lian Li izbaciti ovu verziju sa Hot Swap kućište za diskove koje je jedina mana ovog kućišta. Ima USB 3.0, Čitač kartica, utor za 5.25'' uređaj, sve što mi treba, a može primiti sve od grafičkih kartica. Dodatan plus je što ima ugrađen kontroler za reguliranje 4 ventilatora preko kojeg će biti kontrolirana sva 4 venta u kućištu.

NAPAJANJE
Iako imam Seasonic Gold-X 560W, planiram o novom napajanju. Zašto? Prvenstveno zato što se ventilator napajanja ne vrti do određene temperature, a temperatura je oko 40-50°C. Pri toj temperaturi zna poprilično zagrijati kućište, zato sam počeo razmišljati o Platinum Seasonic seriji koji ima prekidač da se hladnjak uopće ne ugasi, ali da smanji broj okretaja. Tako će se barem malo smanjiti temperatura koja je vrlo bitna kod ovakvog kućišta. Problem je što nema slabijeg od 860W. Zasad sigurno ostaje Gold-X 560W, a za poslije ćemo vidjeti.

MEMORIJA
Svi znamo utjecaj brzine memorije u radu računala.. Baš zbog toga odlučio sam otići na 1333MHz 32GB memoriju te sam za 950kn (160€) uzeo 4x8GB Team Elite. 10GB će ići na SuperCache, a 4GB fiksno za Firefox/Chrome

DVD-RW 
Najobičniji DVD-RW kojeg imam, ne znam ni koja je marka da budem iskren 

DISKOVI
Za windows uzimam Samsung 830 128GB, a za igre, aplikacije i druge stvari se mozda okusam s Kingston HyperX. Trenutno ce ici samo jedan SSD zbog financijske prilike, tj. neprilike
Za podatke, tu su dva IZVRSNA Seagate 2TB 5400rpm SATA3 Green diska koji su me oduševili svojom brzinom i ono najbitnije tišinom. Kasnije možda još dva, no zasad nema potrebe. 

GRAFICKA
E za ovo još zbilja ne znam kako i što koristiti. Ono što svakako znam je da će ići Accelero XtremeII ILI Thermalright T-Rad2 na karticu jer opet temperature su mi najbitnije. Karticu ću svakako zadnju kupiti zbog uskorog izlaska GK104 kartice 

Specifikacije mATX računala
ASUS Maximus V Gene
Intel Core i7 3770k
Samsung 128GB + Kingston HyperX 120GB
Seagate 2x2TB 5400rpm 
4x8GB Team Elite 1333MHz
Seasonic Gold-X 560W
Lian Li PC-V354B
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 15:12 (Quake6).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Mislim da vise nema spasa za Raptora, vrijeme je da ustupi mjesto SSD-u....

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo prije 6 mjeseci kad sam tek uzeo komp neke slike dok san sastavlja ...znam ,znam loše slikano i malo slikano ali bar nešto...i evo neke slike od neki dan dok je kanta bila prekrivena prašinom, bez obzira što ima puste filtere po sebi :) 

EDIT : USKORO DOLAZI novi hladnjak (mozda cak vodeno),dva nova venta i još 4 gb-a rama :) ...nakon toga radim bolji cabel managment i onda postan kako bog zapovida {#}

ShadowWLordD
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 1:23 (MasterOdisasteR).
14 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Nisam odavno sudjelovao, pa jučer opalio koju sliku ;)

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Imao problem neki sa Roccat Kave-om svojim,pa sam ih do reklamirat i dobio potpuno nove.Uhhh..Onaj fini miris novog,nekoristenog.. :)

Da vas bolje cujem {#}

16 godina

dosao danas s posla, kad ono neka kutija u boravku..reko pa da vidimo sta ima unutra{#}

nasao rabljeni cooler master v8 za 300 kn, pa reko zasto ne. odlican cooler odlicnog izgleda. jedina mana je sto ima par ogrebotinica na bazi, ali nista sto pasta nemoze popuniti. kad sam ga ugradivao jedan saraf od bracketa,kad sam postavljao potenciometar, mi je upao u kuciste i samo nestao. trazio sam ga pola sata i sam bog ga nebi naso. nadamo se da nece bit nekih vecih posljedica.

sto se tice buke, moram priznat da mi je v8 glasniji na minimalnim okretima. nezam da li je to zato sto ga kontroliram preko potenciometra, pokusavao sam prek speedfana ali ne reagira.  hypera bi znao stavit na 25-30 % okretaja i nebi ga cuo ni na 10 cm udaljenosti..v8 cujem cak i kad imam slusalice. iako nije glasno, cuje se. temperature su mi pale za kojih 2-3 Celzija u idleu, moram ga danas istestirati u bf3 da vidim kak ce se temperature kretat u loadu.

sve u svemu, za nadogradnju od 100 kn (prodao hypera za 200), mislim da mi se isplatilo..ako ista bar zbog estetike {#}

jedna umjetnicka :) jedna umjetnicka :)
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 18:53 (lollik91).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo stigla Black Widow i CM Inferno{#}. Poslije Arctrose, Arva i Kove, Abyssusa prezadovoljan sam{#}

Sory zbog losih slika slikano mobom...

farovi:) farovi:)
prije prije
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera
Ljepotani su stigli pa evo slikicAaa :)
x x
xi xi
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ovaj tjedan stiglo par novih stvari

nekakva kutija :P nekakva kutija :P
ovo se testira ovo se testira
ovo je visak ovo je visak
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 15:16 (šiloman).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo i ja presao sa I5 2500K na Intel SB G530 i HD 4870 OC sa modanim biosom.Kartica je sa 20% okretaja venta brutalno hladna zahvaljujuci Zerotherm hladnjaku.Evo malo slika nakon sto sam sredio cijeli setup.Slike nisu neke kvalitete jer su slikane mobilnim telefonom.

Clock2much
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Proljetno čišćenje :D

Kvaliteta je lošija zato što sam sliko sa mobitelom :)

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Sve se posložilo..........

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/ZETAEFFE][img]http://g.bf3stats.com/pc/M4Nxixpc/bravko_raznjic.png[/img][/url] Um caruje, DOK SNAGA NE POPIZDI :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 0:22 (Pr3dat0r).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo i mojih nešto slika, malo sam se obnovio...

Na slikama Intel i7 3930K, MSI Big Bang - XPower II, zaseban socket 2011 mounting za Noctua NH-D14, Corsair AX 1200W, G.Skill Ripjaws Z, Sapphire 7970

clock2much
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

doso novi hladnjak za proc Thermaltake contac 29BP

-You wanna piece of me-no i wanna 2 piece
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice