Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.129
|
čitano: 4.256.763
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Krenuo ripati kolekciju cd-a pa se ispostavilo da flacovi ipak traže prostora. :) Nadam se da je ovaj pouzdan. Tlaka je ripati cd-ove i ne bih htio to ponovo prolaziti.

WD 3TB WD 3TB
WD 3TB WD 3TB
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

..evo i moj upgrade...trenutno je u fazi završavanja..pa slike uskoro...

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Dvije moje HD 5830 otisle u vjecna lovista pa sam ih odnio na garu i dobio dvije AMD Radeon XFX HD 6870 Dual Fan {#}

Sutra kupujem jos 8GB Corsair Vengeance i Corsair Airflow zatim Scythe Kaze master Pro i Corsair H 100 ( kad sve dode i kad sve montiram opet stavim slike {#}

btw Scythe Ninja 3 je na prodaju....

Lp

AsRock & AMD Radeon AsRock & AMD Radeon
XFX HD 6870 XFX HD 6870
Stajao HAF 1 mjesec i skupljao prasinu zbog reklamacije komponenti :/ Stajao HAF 1 mjesec i skupljao prasinu zbog reklamacije komponenti :/
i5 2500K i5 2500K
8GB Corsair Vengeance 8GB Corsair Vengeance
AsRock oprema AsRock oprema
Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Ostatak slika...oko cable management-a sam se jako potrudio i mislim da se nemoze bolje u ovom kucistu, slikano u 2:30, ne znam zakaj mi je micko jos budan {#}

zvijeri :) zvijeri :)
cable management super slozen po meni :D cable management super slozen po meni :D
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Mali update na konfu :)

J3balo mater je brz...........

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/ZETAEFFE][img]http://g.bf3stats.com/pc/M4Nxixpc/bravko_raznjic.png[/img][/url] Um caruje, DOK SNAGA NE POPIZDI :)
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Maknuo 10 ventilatora i potenciometar koji želim prodati što prije da ga ne gledam. {#}

14 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Došao i5 760! Jako sam zadovoljan, iako nisam skoro ništa osjetio prelaskom sa i3 540, samo kod GTA IV se vidi razlika. Također je tu i HD 4670 sa Accelerom L7, tu je dok ne dođe nova kartica, jako hladna i tiha!

16 godina
Slike vašeg Hardvera

malo sa se igrao s grafom, pa da ju ohladim, na nju sam montirao AMD box hladnjak. idle pao s 46/48 na 42°C, load s 58 na 48°C.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 20:27 (Bass).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Stiglo mi je odmah u 8 ujutro ja dosao na posao kad ono evo dostave , jos mi je ovaj dostavljač mrmljao i gunđao koliko je teško kučište skoro ga u kičmi priklještilo! Radim do 15h a danas ide sastavljanje , za sada evo samo jedna slikica novog Coolermaster Cosmos 2 ultra Tower kučišta {#}

Pozer :) Pozer :)
Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo još slika Cosmos 2 kućišta , slagao sam ga 4 sata..uff...sad sa svime bi ga trebalo staviti na vagu mislim da ima oko 40 kila jedva sam ga digao na stol

cosmos 2 cosmos 2
bočne stranice se otvaraju kao na autu.. bočne stranice se otvaraju kao na autu..
usporedba sa HAF 932 big towerom usporedba sa HAF 932 big towerom
kontrole za ventilatore, reset, power i tome slično kontrole za ventilatore, reset, power i tome slično
čeka na ugradnju.. čeka na ugradnju..
žica kao u priči.. žica kao u priči..
počelo je sastavljanje počelo je sastavljanje
napokon na stoli..sve radi od prve čak napokon na stoli..sve radi od prve čak
iznutra. iznutra.
Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 22:51 (Horned Reaer).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ps Vita.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo došli novi fitinzi za vodeno što što mi je naručio timmyzg i kupio sam spužvastu traku koja se ljepi sa dvije strane da smanji vibracije od ventilatora na kučište.

Pošto mi je riknua motor od Noctua-e uzeo sam staru Phobyu Nano G12 koja je prozujala i shvatija da imaju iste motore te tako oživija svoju Noctua-u.

I stavio sam ispušni vent na napajanje da vidim hoće li sniziti temp i stvarno je snizilo sa 39 na 33.

Phoby-ino srece u Noctu-i Phoby-ino srece u Noctu-i
Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 20:47 (irumora).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Danas išao po malecku za Motorolu Defy. Zasad ne vidim razlog zašto nebi radila normalno. :)

EDIT: Dodana slika ATTO Benchmarka.

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 16:24 (DiRT).
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Danas su složeni kavezi-izleda lijepo ali su mi prazne baterije na fotiću pa sam morao slikati mobom.

SK crew
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Kao sto sam i rekao, prekjucer sam ugodno udomio Corsair H 100 i Scythe Kaze Master Pro.

Mogao bih se zaljubit u svoj komp kako je lijep {#}

S Airflow-a sam uzeo dolje plavu naljepnicu jer se nikako nije uklapalo u ostale komponente, a di bi bio kraj da je još HAF 922 unutra crni{#}

Sve slikano mojim ljubimcem iPhone-om 4s

EDIT: BUG malo smanji kvalitetu slika{#}

Puno ljepse izgleda Puno ljepse izgleda
fuj ( plavi Airflow ) fuj ( plavi Airflow )
puno puno bolje :) puno puno bolje :)
odlicno me sluzi :) odlicno me sluzi :)
&lt;3 <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 16:18 (Stolnik).
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Zavrsio sam veci dio posla oko PC-a, pa da ga malo poslikam. Ovaj put sam i okolne uređaje poslikao. Jos imam u planu zamjeniti ventilaotre u kucistu. Ako imate ideja oko mog projekta (PROJECT) Corsair 600T White Angel

My work space My work space
My work space My work space
White Angel White Angel
White Angel White Angel
White Angel White Angel
 Inside Inside
 Inside Inside
 Inside Inside
 Inside Inside
Back Back
Logitech G15 v2 CARBON MOD Logitech G15 v2 CARBON MOD
Logitech G9 Logitech G9
Logitech G35 and Logitech X540 speaker Logitech G35 and Logitech X540 speaker
Logitech G35 and Logitech X540 speaker Logitech G35 and Logitech X540 speaker
MacBookPro 5,4 MacBookPro 5,4
MacBookPro 5,4 MacBookPro 5,4
 The good old mixer The good old mixer
LG FLATRON LG FLATRON
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 18:09 (B_O_J_A).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Nove sluske :D i kanta

Hvala Diplomatu.

zadovoljan skroz :DD zadovoljan skroz :DD
70kn izvrstan zvuk i tocno za moju glavu :) 70kn izvrstan zvuk i tocno za moju glavu :)
Ovako sad izgleda al je losa kamera pa .... Ovako sad izgleda al je losa kamera pa ....
14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Nakon Sapphire 6950 evo i ljepotice sa Nvidijinog tabora :D

twin frozr iii   core 950MHz  :D

1 1
2 2
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigao mi HTC 3D Evo

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 21:35 (kalko1212).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo da se i ja priključim. 

GTX 560 koju obožavam :) GTX 560 koju obožavam :)
mbo bez grafe mbo bez grafe
ovdje možete vidjeti da gornji hladnjak na mbo postaje sve narančastiji :/ ovdje možete vidjeti da gornji hladnjak na mbo postaje sve narančastiji :/
cable managment bi mogao biti bolji, no trenutno nemam vremena za to :S cable managment bi mogao biti bolji, no trenutno nemam vremena za to :S
desk i furmark :) desk i furmark :)
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

In the dark  .P

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo da se i ja malo pohvalim{#} KUPIO prije par dana

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Da i ja malo nabacim..nisam dugo. Znam da je cable managment katastrofa, to ću srediti preko ljeta.

Btw. 5770 je na prodaju.

Kaze Master Kaze Master
Očajan cbl mgmt. Očajan cbl mgmt.
Novopridošla ljubimica.. Novopridošla ljubimica..
5770 vs. 6950 5770 vs. 6950
Desire bez ekrana. Ako ga netko hoće kupiti za dijelove, privatna poruka. Desire bez ekrana. Ako ga netko hoće kupiti za dijelove, privatna poruka.
Voyager GT...vrhunski stick. Svaka preporuka..;) Voyager GT...vrhunski stick. Svaka preporuka..;)
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Main Pc je u kvaru {#} pa se zabavljam starim. Nije bilo puno prasine ali eto dosadno mi bilo pa rekoh zasto ne....

I won't be a rock star. I will be a legend - Freddie Mercury 1946-1991
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Stigao predzadnji dio za 0 db komp. {#}

14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo malo kod Dinota se igrali sa CFom i slično :D

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
14 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Evo da i ja stavim svoju pilu posto je nisam do sad, eto kako zvone kaze malo smo testali CF posto bi za tjedan dana trebala doc 6850 toxic{#}

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo jedna gdje se vidi osvijetljenje , fotka bez blica

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

stigla prekjučer nova zvijer zvana msi hawk...uf al je dobra...još malo prašine očistit...

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

cirka 1,5 sat kasnije....dobro da sam išao rastavljat i 'popravljat' kablove..skinuo hladnjak s proca a kad tamo 'samo' 3/4   premazane pastom..izgleda da nije dobro sjeo prvi puta..

nakon sastavljanja pokrenuo prime i ne mogu se načuditi..15-20 minuta u full load-u i ne prelazi 45 stupnjeva?? ak mi nije senzor otišo lako bi mogo i proc malo clocknut s ovim hladnjakom..:)

praznina... praznina...
đumbus s druge strane.. đumbus s druge strane..
malo čišćenja proca malo čišćenja proca
pravi smjer?:) pravi smjer?:)
evo i &#39;zvijer&#39; je stigla ispod... evo i 'zvijer' je stigla ispod...
najteže je bilo &#39;zategnuti&#39; kablove za napajanje proca...uffff... najteže je bilo 'zategnuti' kablove za napajanje proca...uffff...
mah...ne ide bolje... mah...ne ide bolje...
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 15:34 (mad_arch).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice