Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 11.966
|
čitano: 3.628.354
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Nova igracka.

Prdnuo mi vent na 4890 pa sam bio prisiljen nabaviti ovaj odlican cooler.

temperature gpu-a u idleu mi se smanjila za 11 stupnjeva sa ventom na 17 %, kada navijem vent na 100% što je apsolutno tiho ( ja nisam vjerovao da se ventovi vrte kako je tiho) temperatura pada za 20-ak stupnjeva u odnosu na stock.

Jap samo čekam zalmanov hladnjak za vrm.

rv790 rv790
twin turbo pro twin turbo pro
stock kuler, totalka stock kuler, totalka
templitude templitude
14 godina
Re: Slike vašeg Hardvera

Evo i ja sam prije nekih sat ipo kupio accelero cooling twin turbo pro za moj crossfire grafe sapphire hd 6850 1gb gddr5 :) trenutno nisam doma ali kad dodem doma i kad montiram onda vam stavim jos slika.. a zasad samo ove:

komp-crossfirex komp-crossfirex
cooleri za crossfirex hd 6850 cooleri za crossfirex hd 6850
MetalHead
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

miš mi je bio pao sa stola (već 45 put) no sad kada bih kliknuo JEDNOM bi mi miš registrirao da sam kliknuo DVAPUT pa sam ga rastavio i malo prčkao po njemu...i vidi čuda popravio sam :D

Zajedno za dinamo (#/d)
15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Napokon kupio kejs

zvoneXP
14 godina
protjeran

Slike testiranja, mog novog diska itd itd...

I slike dvije 4850HD 512MB od Gainwarda, obje od mog frenda, samo što nisu GS sa GDDR5 nego GDDR3..

I jedna slika sa servisa, čovjeku je umro miš..

PS - Malo uploader kaka...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 22:29 (Don Kihoty).
14 godina

Evo kao sto sam i obecao.. montirani cooleri na grafe i evo par slikica :)

Prije.. Prije..
..poslije.. ..poslije..
Sapphire HD 6850 Twin Turbo Pro 1GB GDDR5 :) Sapphire HD 6850 Twin Turbo Pro 1GB GDDR5 :)
MetalHead
15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Neki kazu da je gay, ali ja znam zasto je to tu.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
14 godina
Slike vašeg Hardvera
evo i moje nove periferije,slusalice su stare vec mjesec dana a mis je stigao juce...
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Da i ja imam 3d bubicu na monitoru{#}

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo i moj PC!

1 1
2 2
srco
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo sam se i ja malkice ponovio...

Kutija

Slozeno nabrzaka...

Napokon bez milijun zica...

15 godina

evo nove pridoslice u mom kompjuteru {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 12:05 (lollik91).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Moja nova igračkica iPhone 4.

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Nabavio novo kuciste corsair 700d:)

i malo ekstremno hladjenje suhi led

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo malo proljetno mijenjanje paste na grafi , sredio sam je i pala joj temp za 2cc ,nego da pitam ( odgovorite mi u slike vaseg hw-a pitanja i odgovori) kad sam je otvorio malo sam razgledao gpu i vidio taj poklopac koji stoji na gpu , ugl kao sto vecina proceva ima na samom čipu je poklopac , e pa na overclock.net-u sam vidio tipa koji ga je skinuo , bolje receno samo odlijepio  , dosao do golog gpu-a i stavio pastu te hladnjak i i zgubio na temp ,sad sam vidio da je to u stvari samo zaljepljeno , pa da li bi se isplatilo skidat poklopac? , evo na ovo mislim  

http://i54.photobucket.com/albums/g94/V2-V3/GTX%20480%20IHS%20Removal/GTX480IHSremoval.jpg

15 godina

Stiglo pojačanje  u vidu dodatnih RAMA i SSD-a

uskoro stiže i ''blizanac'' :) uskoro stiže i ''blizanac'' :)
Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
16 godina
Slike vašeg Hardvera

kućište za sekundardnu konfu :)

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Opet dosada uzima svoj danak, pa sam proteklih par tjedana malo piturao komp i ovaj put sa ciljem, za razliku od zadnjeg puta:

1) Uzeo sam crno/zelenu kombinaciju boje + dvije zelene neonke unutra (nema veze s Nvidijom BTW, zelena mi je osobno najdraža boja)

2) konačno stišavanje kompa sa novim ventovima (3x Scythe Kama Flow 2, 1x Scythe Tajfun, 1x zeleni led Revoltec) i ostalim hardverom; Scythe Kaze Master Ace

3) riješiti se prašine jednom za stalno. Na svaku rupu sam stavio filter za napu, a gdje su ventovi kombinirao sam regularan filter i dodao filter za napu, osim na stražnjem ispuhu koji ima samo regularan filter. Cijela desna stranica ima filter za napu po svojoj površini

4) Proširio rupu za provlačenje kablova iza ploče, tako da napajanje to više ne pokriva

Ja sam zadovoljan ovime što sam napravio, iako sam imao neke sitnice još u planu, ali nisam više mogao bez kompa {#}

EDIT. Ovdje gradacija zelene bije je malo bezvezna, naravno u RL to sve izgleda puno bolje nego na slikama {#}

Q9650 @ 3.6GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 17:48 (Oly_E3).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Napokon nova memorija... Kingston HyperX Genesis 1600MHz 2x2GB. {#}

Do sad sam imao OCZ Gold 1333Mhz 2x2GB, ali nešto me zahebavala od samog početka, pa sam ju dao na servis u ADM. Ispalo da je memorija neispravna, pa dobio novu tj. tražio da zamjene za Kingstona.

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo napokon je stigla i nova kutija.

Sutra ćemo je napunit, kasno je danas.

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Proljetno čišćenje.

http://about.me/antesirkovic
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Jučer sam uzeo novi kejs, CM Storm Sniper Black Edition. {#}

Išao sam ga sinoć slagati, pa cable management nije nešto, ali budem to već sredio, moram kupiti one košuljice za kablove, ili kako se to već zove.

Kućište je stvarno masivno, za petinu je višlje i šire od mog Anteca 902.

Temeperature su mi identične kao i u Antecu, ali s tim da sam PSU stavio vent up, umjesto vent down. Ne da mi se čistiti prašinu, koju bi posaugao sa poda.

Glasnije je mrvicu od Anteca, ali ništa što bi mi smetalo, ili da bih odmah primijetio (osim toga lako se zamijene ventovi sa nekim tišima). Ali iskreno razlika između ventova na full i na najslabije je 1-2 stupnja, tako da ni nema razloga za pojačavanje airflowa, tj. držanje ventova na bilo kojoj brzini osim najmanje.

Moram priznati da mi je 902 ljepše kućište, na prvi pogled mi izgleda kvalitetnije, stranice djeluju čvršće. Plastika mi također kvalitetnije djeluje na Antecu.

Pretpostavljam da su u CM-u namjerno izabrali ovaj tip plastike kako bi doprinijeli military looku, ali i znatno olakšali čišćenje. Antecova plastika koja pokriva gornji dio kućišta djeluje robusnije i čvrše, ali je i hrapava, zbog čega je magnet za prašinu koju je dosta teško čistiti sa takve površine (samo usisavač sa četkom mi pali), dok je CM-a dovoljno prijeći sa bilo kojom krpicom.

Boljem (kvalitetnijem) izgledu Anteca mi također doprinosi boja izvana i u unutrašnjosti, ali za razliku od CM-a, u Antecu je boja u unutrašnjosti užasno osjetljiva i lako ju je oštetiti.

CM ima hrpu kablova od kućišta (pogledajte količinu priključaka na front panelu), pa je zbog toga malo veća tlaka postići uredan izgled unutrašnjosti (barem meni).

Veliki plusevi CM-a su definitvno veličina i tooless instalacija, a meni osobno najveći plus je lakoća čišćenja filtera.

Na Antecu sam morao skinuti obje bočne stranice, plus odšerafiti 16 šerafa koji drže hdd caseve, te sam tek tada mogao izvući prednje filtere. Na CM-u se samo skine plastika ispred venta i to je to, sekunda posla.

Ručke na gornjem dijelu CM-a su pravi blagoslov, može se primiti i nositi okolo bez straha da će nešto puknuti.

Jedino što me stvarno smetalo na CM-u je power on ledica koja je fakat užasno jaka, i toliko me iziritirala da sam ju na kraju iskopčao. Naravno nije to ništa strašno, ali eto da napomenem.

Mislim da sam pokrio ono osnovno. Podsjetite me ako sam nešto zaboravio navesti.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 14:43 (Vash).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

evo mojeg

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigle i meni nove komponente (MBO, RAM i CPU)... Sve sastavljeno i funkcionira kako treba!

Fotke su snimljene mobitelom pa nisu neke kvalitete.  {#}

MSI 760GM-E51 MSI 760GM-E51
Nakon "useljenja" u kućište Nakon "useljenja" u kućište
Nakon ugradnje AC Alpine64 coolera Nakon ugradnje AC Alpine64 coolera
Kutija od Phenoma II x4 840 Kutija od Phenoma II x4 840
Kejbl menadžment i tako to... Kejbl menadžment i tako to...
Kineski vent s eBaya koji će zamijeniti dotrajali na grafi Kineski vent s eBaya koji će zamijeniti dotrajali na grafi
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 22:27 (cro_blue).
16 godina
neaktivan

Danas bio u shopingu u Protisu i kupio Call of Duty : Black Ops i slušalice logitech USB headset H360

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo jedna slika mog novog hardvera!

Nokia N8 (izbor je bio izmedju Iphona4, HTC-a i Samsunga) , zbog onog za sto meni mobitel treba, i u kojim uvijetima se koristi Nokia se pokazala kao naj izbor!

p.s. Slikano sa Nokiom 6760

Nokia N8, tek otvorena :) Nokia N8, tek otvorena :)
Malo bolja slika, tamno je tu a mobitel nema blic! Malo bolja slika, tamno je tu a mobitel nema blic!
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 10:32 (Co7).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Nova ploča Asrock Fatal1ty

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 17:47 (Spyware).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Rođendanski poklon: Sharkoon Rush RHS200.. {#} Ocekivao sam da ce se jace cut, ali i sa ovim sam jako zadovoljan.. cist zvuk, mocan bass ^^ Oprostite na kvaliteti slike, slikano mobom.. {#}

UKF - Drum and Bass, Dubstep
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Novo napajanje(Corsair AX 1200), proc(i7-860) i matična(Gigabyte GA-P55-UD5)

[SLOBODNO STISNEŠ HVALA ONOME TKO TI JE POMOGAO]
15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo da malo uslikam kutije od gpu

zvoneXP
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice