Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 279.809
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Da li pušite?
mtopol kaže...

Racimo prosjecni pusac popusi 2 kutije cigareta dnevno, recimo da puši najjeftinije pljuge za 15Kn, to je 30 Kn na dan, pomnozis to s 30 dana u mjesecu i ispadne 900kn na mjesec. Pomnozis to s 12 mjeseci i ispadne da prosjecan pusac nepotrebno potrosi 10800Kn. Bogataš

lol kupiš si Phenom x6, 5970, 24GB OCz i onu M4A890 USB3, još imaš za corsaira od 950w

i ostaneš bez kinte..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Pušenje je debilizam... nemaš nikakve koristi od toga, a imaš dosta štete...

1. Šteti zdravlju

2. smrdi ti iz usta

3. nepotrebno bacanje novca

Racimo prosjecni pusac popusi 2 kutije cigareta dnevno, recimo da puši najjeftinije pljuge za 15Kn, to je 30 Kn na dan, pomnozis to s 30 dana u mjesecu i ispadne 900kn na mjesec. Pomnozis to s 12 mjeseci i ispadne da prosjecan pusac nepotrebno potrosi 10800Kn. Bogataš

Prosječan pušać nikako ne popuši dvije kutije djevno, bliže jednoj, ilitiga 15-25 cigara dnevno. Stoga dobijamo 5400 kn, no samo pod uvjetom da puši te od 15 kn.

Da, velike su to pare, no i ostali ljudi troše ne gluposti, alkoholičari na alkohol, debeli ljudi na junk food i fast foodove, neki na video igre i slične stvari...

Stvar je u tome što svi na nešto troše jer su o tome ovisni, i svi oni vide samo pušenje kao ovisnost, dok su njihovi poroci "samo navike".

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 12:03 (thuglife).
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Mislim da je prosjek ipak 1 kutija, tako da podijeli konačni iznos sa 2.  Iako bi se i cijena cigareta u "jednadžbi" mogla podići jer većina ne puši najjeftinije pljuge, a neki daju i 20+kn za taj otrov. Namigiva

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 12:06 (zv'jer2).
16 godina
Da li pušite?

Uvijek zahebavam starog da se mani tih cigara i da je ovisnik,al naravno on uvijek napravi counter attack pa kaze,mani se ti kompa dva dana pa da vidis Nevinašce

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Gdje ćeš ti stavit granicu između jela i prežderavanja? Pojedem dva kebaba, odem na trening, dodjem doma opet se najedem....kako bi ti to kontrolirao? Smiješan si.

Bilo bi lijepo kad bi svi bili vitki i zdravi, ali to jednostavno nije moguće. A ovo za pušenje, mene živo boli briga i za zakon i za pušače.

Ali samo kažem zašto se taj zakon dogodio, nije to ni zbog velikih troškova od raka pluća i ostalih posljedica, to je jednostavno zato što ljudima smeta i smrdi.

A kako smeta me i smrdi nije dovoljno dobar argument, onda su uvleli i "Truje me!" argument.

Pokušavam ti reć da ta zabrana pušenje nikad ne bi prošla da cigarete nisu štetne za sve ;)

Zasad, još uvijek nisam čuo/pročitao:
- Popušio 3 kutije cigareta, došao doma, istukao/izvršio fizičko nasilje nad djecom i ženom.
Uredovala Policija, sukladno zakonu o zaštiti od nasilja u  obitelji.

- ili

- Popušio 3 kutije cigareta, sjeo za volan automobila i izazvao saobraćajan udes sa smrtnim posljedicama.
Vozaču-pušaču izmjereno 1.1gr/kg nikotina u krvi.

Danas ne možeš pogledati tekmu na TV, a da prije, za vrijeme poluvremena i na kraju utakmice nismo "zaspamani" reklamama o pivi.
"A šta ću ja piti kad Vi odete doma"! Čepote!

Ne znam, zašto 1/2 l pive ne košta cca 20kn i bold crnim slovima na pivskoj etiketi ne piše :
- Ispijanje pive uzrokuje cirozu jetre, Vaš liječnik vam može pomoći da prestanete piti pivu!

Ekipi smeta duhanski dim, i to je OK. Međutim, ta ista ekipa sjedi na terasama kafića koje su udaljene od ceste recimo max. 5m, kojom prolaze aute. Nitko se od ekipe ne buni na toksičnost ispušnih plinova, CO .....

Pušači su izgleda laka meta za besramno izrabljivanje i omalovažavanje!

Peace and Love _ Frankenstein Build
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 21:18 (Verbatim).
15 godina
neaktivan
      Verbatim kaže:

Ekipi smeta duhanski dim, i to je OK. Međutim, ta ista ekipa sjedi na terasama kafića koje su udaljene od ceste recimo max. 5m, kojom prolaze aute. Nitko se od ekipe ne buni na toksičnost ispušnih plinova, CO ....

Prvo ne kaže se kojom prolaza aute nego auti, drugo tko kaže da svi sjedimo u kafićima 5m od ceste i treće trebao bi im smetati i co2 koji izdišu.... (ugljikovog dioksida u atmosferi ima 0,03%) tako da ovo s ugljikovim dioksidom nema smisla. Vidim da si vodio raspravu debeli.vs.pušači, ja nemam ništa niti protiv debelih niti pušača-(osim u zatvorenim prostorima), i smatram da je gore kad si pasivni pušač nego kad sjediš pored nekoga tko će pojesti dvije pice i popiti 2l cole (ne poznajem takve ljude?). U mojoj obitelji su svi nepušači no kad smo jednom sjedili u kafiću mlađem bratu mi je pozlilo od dima od cigareta (završio u bolnici na inhalaciji), mislim da mi u tom trenutku netko od 150 kg ne bi smetao, zar ne? 

16 godina
neaktivan
Duble kaže...
      Verbatim kaže:

Ekipi smeta duhanski dim, i to je OK. Međutim, ta ista ekipa sjedi na terasama kafića koje su udaljene od ceste recimo max. 5m, kojom prolaze aute. Nitko se od ekipe ne buni na toksičnost ispušnih plinova, CO ....

Prvo ne kaže se kojom prolaza aute nego auti, drugo tko kaže da svi sjedimo u kafićima 5m od ceste i treće trebao bi im smetati i co2 koji izdišu.... (ugljikovog dioksida u atmosferi ima 0,03%) tako da ovo s ugljikovim dioksidom nema smisla. Vidim da si vodio raspravu debeli.vs.pušači, ja nemam ništa niti protiv debelih niti pušača-(osim u zatvorenim prostorima), i smatram da je gore kad si pasivni pušač nego kad sjediš pored nekoga tko će pojesti dvije pice i popiti 2l cole (ne poznajem takve ljude?). U mojoj obitelji su svi nepušači no kad smo jednom sjedili u kafiću mlađem bratu mi je pozlilo od dima od cigareta (završio u bolnici na inhalaciji), mislim da mi u tom trenutku netko od 150 kg ne bi smetao, zar ne? 

Da, u tom slučaju ( ako je bilo u nekom interijeru bez adekvatne ventilacije ), nije uredu pušiti i škoditi ostalima oko sebe, i to kao i pušać podržavam i sa tim se slažem.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

tako osjetljivi ljudi bi trebali pripaziti kud se kreću,bez zaštitne  maske nikuda

16 godina
odjavljen
Da li pušite?

imam jednu molbu : torbica za duhan mi se pocela raspadat, tj unutrasnja jelenja koza se jednostavno poderala i sad je samo pitanje vremena kad ce se skroz oderat. e, sad tu uskace netko tko mi moze ponudit link na neki web shop gdje mogu naruciti novu. sad sam trazio ali ne mogu naci... molio bi vas lijepo

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
Da li pušite?

kakva torbica, budi seljak ko i ja.

izvadim onu vrecu zlatnog dukata i rolam.

jest da su to mogli napravit malo manje,ali kesa je ludnica...ljudi pilje u tebe i ceskaju se po glavi.

hajde kad nadjes taj link ,pa me izvjesti,zanima i mene.

teško vrijeme za matore
17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Mislite na ovo

Peace and Love _ Frankenstein Build
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

jel vam se poveca libido kad se napusite marice?

ja sam lud,karo bi i stare babe :)

Nisu igre što su nekad bile!Nisu žene što su nekad bile!
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

O pa ti si čunka

BMW
16 godina
odjavljen
Da li pušite?

nesto ovako bi bilo idealno... kupio sam je u rijeci na zabici, dok je jos bio tamo onaj havana shop ili kako se vec zvao

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

nesto ovako bi bilo idealno... kupio sam je u rijeci na zabici, dok je jos bio tamo onaj havana shop ili kako se vec zvao

Ti ko' djed jedan iz mog susjedstva, samo on je još žešči, nosi u lisnici duhan. :)

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
neaktivan
Da li pušite?
Slavonija u ♥### http://trollbusters.weebly.com/ - prijavite trolla!
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Konzumiranje marice inače smanjuje libido, no sami ukoliko pušiš često, neznam baš povećava li ga momentalno ( dok si napušen ) ili je ovo tvoja prikrivena želja koja na vidjelo izađe tek kad se napušiš. Smijeh

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 23:23 (thuglife).
16 godina
neaktivan

Kad ima frikove od roditelja! Normalni bi ubili boga u njemu i odvikli batinom od pušenja. No izgleda da ni oni nisu normalni pa takvo što dopuštaju. Još ona luda mater kaže da ga prihvate takvog kakav je, strpao bih joj lopatu u usta.

Samo puštaju djetetu postepeno uništavanje organizma u ranoj dobi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 23:52 (4ucker).
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

Kažu da ne mogu samo tako jer postoji mogućnost se otrovo nikotinom. A i sami kžu da kad mu nedaju par dana da povraća i bude u depresiji. Al oni su mu to dopustili...

Slavonija u ♥### http://trollbusters.weebly.com/ - prijavite trolla!
15 godina
neaktivan

pušenje će vas učiniti vitkim????

17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Nažalost da,gubitak novaca,udari po živcima,postane navika..i et...

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Kad ima frikove od roditelja! Normalni bi ubili boga u njemu i odvikli batinom od pušenja. No izgleda da ni oni nisu normalni pa takvo što dopuštaju. Još ona luda mater kaže da ga prihvate takvog kakav je, strpao bih joj lopatu u usta.

ne možeš tući takvo malo dijete,a starci su ga naučili na pljuge da ih ne smeta,starce pod hitno u ćorku

16 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...
4ucker kaže...

ne možeš tući takvo malo dijete,a starci su ga naučili na pljuge da ih ne smeta,starce pod hitno u ćorku

Tko kaže? Naučio bi on meni što znači pušti tako rano, a starce treba u ćorku dobro si reko'.

15 godina
neaktivan

znaš kako ga treba odviknuti?treba mu dati pljugu koju prethodno umočiš u mlijeko i osušiš,takva pljuga je gora od govna,možda bi mu se zgadilo,he,he

16 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

znaš kako ga treba odviknuti?treba mu dati pljugu koju prethodno umočiš u mlijeko i osušiš,takva pljuga je gora od govna,možda bi mu se zgadilo,he,he

LOL, onda bi se vratio na dudu, nije fora, ili puši ili ne puši! :P

15 godina
Da li pušite?

Nisam pušio, ne pušim ni neću pušiti!!!

...

Bavio sam se sportom, bavim se sportom i baviti ću se sportom!!!

(Dao Bog da tako i bude)

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
15 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Nisam pušio, ne pušim ni neću pušiti!!!

...

Bavio sam se sportom, bavim se sportom i baviti ću se sportom!!!

(Dao Bog da tako i bude)

Džepnim biljarom?

17 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

...

Bavio sam se (WTF?)sportom, bavim se sportom (hmmm..)i baviti ću se sportom (e ovo je vec bolje)!!!

(Dao Bog da tako i bude)

Izjava ti je pomalo oxymoronska (Wikipedia - Oxymoron) ali....ako nije tajna...kakvim sportom?

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Uf, danas sam kupio Marlboro

Pokvarili su ga. Smrdi

Vec razmisljam da motam duhan. Nego...jel` netko od vas probao duhan za zvakanje?  Cool

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
15 godina
neaktivan

kak misliš smrdi?meni pljuga može smrditi samo kada drugi puši,osim naravno KOLUMBA,možda si bolestan Lazaruse?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice