Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 441.640
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Paranormalno
lmutak kaže...

Ono od cega su mene prosli zmarci je cinjenica da su oni svi izletili iz tog satora van prakticki goli na - temperaturi ,znaci nije bilo vremena ni otvorit sator neg nozem razrezat i izletit,a sve mi se cini da je nesto uslo ,bilo u satoru s njima......i to da su neki bili radioaktivni,neki deformirani ,neki spaljeni,i neki unakazeni (na nacin da nije bilo slicno nijednoj zivotinji koja bi to mogla napravit)

Osim čovjeku.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
neaktivan
njuska11 kaže...
lmutak kaže...

Sve je istina.......jos danas misterij..

alieni?

moguce...spominje se radioaktivnost i radijacija

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
Paranormalno

izvadili im oci i jezik da na ni jedan nacin ne mogu prenijeti ono sto su vidjeli u slucaju da prezive

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Evo malo paranormalnog,tko nezna za ovaj incident obavezno procitati......

Misterij strašne smrti Djatlovljeve grupe

U devedesetima kad se počelo malo više govorit o paranormalnom se o tome pričalo na veliko. Bila su 4 ili 5 dokumetaraca o tome i nisu uspjeli dokazat šta se zapravo desilo. Neki kažu da su NLO-i, neki da Ruska vojka tamo izvodi neke pokuse a neki tvrde da su tamo nekakva čudna energetska polja pa da ljudi polude. Inače to nije jedini slučaj na području sjevernog Urala. Sjećam se da su pričali jedno vrijeme da su nakon tih dokumentaraca zabranili odlazak na ta mjesta a kasnije se zašutilo o tome tak da nemam blage šta je dalje bilo.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

izvadili im oci i jezik da na ni jedan nacin ne mogu prenijeti ono sto su vidjeli u slucaju da prezive

vjerovatno je doslo do susreta sa izvanzemaljcima...ne vidim razlog zasto bi bigfoot iskopao oci njima

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Onda bi im počupali ruke i noge.

Možda su ludi Rusi izvodili pokuse i trebalo im je dijelova tijela da naprave "savršeni organizam".

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Ovo nije paranormalno garant, nego djelo čovjekovo.

Snježni čovjek, bigfoot, alieni... Ništa od toga nema povoda za takvo ozljeđivanje... Slažem se s Chutacovim mišljenjem, to je djelo ljudi.

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Po meni, sve su opcije otvorene. Pustite mastu na djelo.

Iako, ako je djelo covjekovo, ne znam zasto bi ih tu ubili, isli po njih u p*cku materinu(da oprostite) samo da ih ubiju. To je bilo takvo vrijeme da su ih mogli u sred bijela dana odvesti u neku njihovu zgradu i ubiti, pogotovo u Rusiji. Jedino ako je u blizini bilo nesto sto nije bilo za javnost, if u know what I mean.

12 godina
neaktivan
Gman kaže...

Iako, ako je djelo covjekovo, ne znam zasto bi ih tu ubili, isli po njih u p*cku materinu(da oprostite) samo da ih ubiju. To je bilo takvo vrijeme da su ih mogli u sred bijela dana odvesti u neku njihovu zgradu i ubiti, pogotovo u Rusiji. Jedino ako je u blizini bilo nesto sto nije bilo za javnost, if u know what I mean.

vojna tajna....

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
12 godina
neaktivan
Gman kaže...

u blizini je nešto što nije za javnost. 10km niže su nekakvi Ruski vojni hangari {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
Paranormalno

Čudi me da nitko ne spominje Chupacabru,Nessie i Bigfoot(ok,spomenuo ga je kolega gore)?

Za Nessie sam nedavno procitao na Haberu da je osvanuo novi snimak na Youtubeu,koji je ubrzo uklonjen,pa me zanima zna li itko link,da se pogleda to?

Ima li upoce novih snimaka ovih zvjerki?

13 godina
Milka30 kaže...

Čudi me da nitko ne spominje Chupacabru,Nessie i Bigfoot(ok,spomenuo ga je kolega gore)?

Za Nessie sam nedavno procitao na Haberu da je osvanuo novi snimak na Youtubeu,koji je ubrzo uklonjen,pa me zanima zna li itko link,da se pogleda to?

pogledajte ovaj dokumentarac. ovo je

paranormalno

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 20:40 (dar01).
16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

vojna tajna....

Kinda.

12 godina
neaktivan
dar01 kaže...
Milka30 kaže...

pogledajte ovaj dokumentarac. ovo je

paranormalno

Crowley je bio smotanko koji se nije držao osnovnih pravila bijele magije. Nemožeš kontrolirat sile,a još manje ostavit krug otvorenim.  Vjerojatno da je živio u nekom drugom vremenu nebi tako završio.

15 godina
Marko :D kaže...
Top Bugovac kaže...
Milka30 kaže...

Stari mi je reko da su dobar dio metaka potrošili na ježeve :D

Evo i od mene nešto "paranormalno"

uglavnom ja, moj bratić i još jedan jako dobar prijatelj smo bili kod mene i gledali horore

Upalili mi amityville i nakon nekoliko minuta/sati gledanja mom bratiću se na desnoj ruci tj. zapešću otvorila jedna rana koja je krvarila i izgledalo je kao da ga je netko nožem porezao ali i bilo je dosta krvi

I kraj njega je bila jedna sjekira(koju smo mi tamo donijeli poslije roštilja i zajebancije) i on je bio jako iznenađen, neopisivo

:S

Koji Amityville horror? Koji nastavak? Jel strašan? {#}

http://www.imdb.com/title/tt0078767/ 

eto taj :P pa ono :/ kraj je malo pretjeran ;)

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Pogledate i ovo

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
13 godina
neaktivan
Paranormalno

e ljudi eo Milka30 me pozvao u temu pa eto dakle zanima me zna li neko nesto o telekinezi kako se snjom radi kako kontrolisati i tako to neke knjige linkove videe slike i ostale gluposti :D ja mogu da vrtim papir na igli dakle stavim gumicu za brisanje u nju zabodem iglu gore presavijem papir na 4 cetvrtine dakle da izgleda ovak ---------------------

l        l       l

l        l       l

l        l       l

----------------------

l        l      l

l        l      l

l        l      l

----------------------

Eto tako je najbolje ilustrovan e sad ispravim ga pa ga postavim na iglu i eto pustim da se lijepo smiri onda najlakse mi je kada postavim ruke oko njega onda se lijepo ocrece, a kada gledam u njega tj. pogledom ga pomjeram ali vrlo tesko tj malozapinje :D

13 godina
neaktivan
BOLAC kaže...

e ljudi eo Milka30 me pozvao u temu pa eto dakle zanima me zna li neko nesto o telekinezi kako se snjom radi kako kontrolisati i tako to neke knjige linkove videe slike i ostale gluposti :D ja mogu da vrtim papir na igli dakle stavim gumicu za brisanje u nju zabodem iglu gore presavijem papir na 4 cetvrtine dakle da izgleda ovak ---------------------

l        l       l

l        l       l

l        l       l

----------------------

l        l      l

l        l      l

l        l      l

----------------------

Eto tako je najbolje ilustrovan e sad ispravim ga pa ga postavim na iglu i eto pustim da se lijepo smiri onda najlakse mi je kada postavim ruke oko njega onda se lijepo ocrece, a kada gledam u njega tj. pogledom ga pomjeram ali vrlo tesko tj malozapinje :D

eto dok sam papir napravio pobjeza mi donji red ajd nadam se da me kontate :D

uglavnom kockast papir presavijem popola pa taj pravougaonik opet popola i onda ga ispravim :D

12 godina
neaktivan
BOLAC kaže...

l        l       l

l        l       l

l        l       l

----------------------

l        l      l

l        l      l

l        l      l

----------------------

hmm..

13 godina
neaktivan
Paranormalno

hahahahah et valjda sam objanio :D

PS. na sta mislis What ili wtf :D

15 godina
neaktivan
Paranormalno

I ja prvi put čujem za to. Na Wikipediji piše da je to na hrvatskom Psihokineza i da je to je sposobnost pokretanja ili utjecanje na objekte snagom uma

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
13 godina
neaktivan

I ja prvi put čujem za to. Na Wikipediji piše da je to na hrvatskom Psihokineza i da je to je sposobnost pokretanja ili utjecanje na objekte snagom uma

da telekineza ili psihokineza isto je nemojte mi reci da nikad za to nisate culi {#} MAN cek ima na youtube video

na primjer ma da ima i boljih 

15 godina
neaktivan
Paranormalno

To je sigurno neka varka.

13 godina
neaktivan

To je sigurno neka varka.

pa covjece kako moze biti varka kada mogu i ja to valjda vidim sta radim jbg 

14 godina
neaktivan

ja isto prvi put cujem ali premoćna vještina ili kako to već okarakterizirat.. kako si otkrio da to možeš? 

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
13 godina
neaktivan

pih ne sjecam se gledao sam na tv-u i onda sam se tako reci nalozio na to i malo guglao pa sam onda objesio zeljezni privjesak za luster koncem i on se onda okrece tamo vamo. onda sam god dana nakon toga tj prije 7 dana vidio onaj video i eto probo sam i eto uspjelo 

16 godina
moderator
BOLAC kaže...

pa covjece kako moze biti varka kada mogu i ja to valjda vidim sta radim jbg 

A gdje je video kako ti to radiš?

Kome treba 10$ popusta na Banggood neka se javi na PP.
17 godina
moderator
BOLAC kaže...

pa sam onda objesio zeljezni privjesak za luster koncem i on se onda okrece tamo vamo.

Probaj izguglati "propuh". {#}

BOLAC kaže...

onda sam god dana nakon toga tj prije 7 dana vidio onaj video i eto probo sam i eto uspjelo 

A ovakve pričice ostavi za svoje vrtićke ili školske kolege. {#}

13 godina
neaktivan
Paranormalno

opet vi rekao sam zasto nmg da snimim video ali eto probacu cim mi se napuni telefon :D i da ti kazem da nije bilo propuha :D

17 godina
moderator
BOLAC kaže...

opet vi rekao sam zasto nmg da snimim video ali eto probacu cim mi se napuni telefon :D i da ti kazem da nije bilo propuha :D

Umjesto da stalno najavljuješ, jednostavno se skini s foruma, snimi i uploadaj. Tako si ko oni koji stalno najavljuju drugima da će se moliti za njih. Ako se hoćeš moliti, onda se moli, a ne da samo pričaš da ćeš se moliti, a zapravo nećeš.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice