Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 433.281
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Mah, prekompleksan je ljudski mozak, sumnjam da ćemo se maknuti s mrtve točke po ovm pitanju ( u ovom slučaju mrtva točka je ovo gdje smo sada, ipak imamo nekakvo saznanje ), kako sam već naveo, jednog dana, mada će nam se tada kapacitet povećati pa će opet biti nerazjašnjivosti i paranormale.

Činjenica je da nikad nećemo znati sve, u tome i jest zabava.

@nn, vrijedi. :D

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 1:10 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Re: Paranormalno
24v kaže...
hahaha ne. Ne pijem dok vozim...a jeo na poslu jos. I nit se drogiram hahaha ma sve skupa je malo cudno i mozda jesam zabrijao sve skupa,al i cura me cudno gledala "kako sam ja vec dosao?", nije me ocekivala jos najmanje pol sata,jer je znala kad sam krenuo,jer smo se culi u taman kad sam sjeo u auto...

mozda si vozio vise km/h? {#}

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Jezivo  o.O

bas tako :D
15 godina
Paranormalno

ljudi neznam jel kod vas  neznam jel bi nazvao paranormalnim vise fenomenom da svaki puta vidim na sat npr 12:12 14:14 15:15  sad bi me zanimao jel ima kakvo zancenje u zivotu to mi se pocelo desavati prije par tjedana svaki puta skoro kad pogledam tako mi se pojavi nekad se desi da cijeli dan kad pogledam u sat to bude cisto slucajno 

Benac SB
15 godina
Paranormalno

bdw sad sam pogledo opet 19:19

Benac SB
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Inače, jako puno čitam o psihologiji i općenito o paranormalnom, svemiru, fizici, uglavnom svemu što se toga tiče...

Ono što me zanima je da li vi koji imate brata, sestru ili rodicu, rođaka često znate o čemu ta osoba misli...

Recimo, ja nekad "u sebi" pjevam pjesmu i moja sestra ju, ako je u blizini krene pjevušiti... Ako ja hoću nešto kazati, ona unaprijed zna što je... Ili kad razmišljam o nečemu ona zna o čemu razmišljam... Tako i ja isto... Kao da smo jedna osoba...

Anyone?

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Inače, jako puno čitam o psihologiji i općenito o paranormalnom, svemiru, fizici, uglavnom svemu što se toga tiče...

Ono što me zanima je da li vi koji imate brata, sestru ili rodicu, rođaka često znate o čemu ta osoba misli...

Recimo, ja nekad "u sebi" pjevam pjesmu i moja sestra ju, ako je u blizini krene pjevušiti... Ako ja hoću nešto kazati, ona unaprijed zna što je... Ili kad razmišljam o nečemu ona zna o čemu razmišljam... Tako i ja isto... Kao da smo jedna osoba...

Anyone?

Dokazano je da mozgovi međusobno komuniciraju i šalju si informacije, samo što nekada te informacije iz naše podsvijesti dođu do naše svijesti i dogodi se to što se tebi dogodilo ;).

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
neaktivan
nj0fra kaže...

Dokazano je da mozgovi međusobno komuniciraju i šalju si informacije, samo što nekada te informacije iz naše podsvijesti dođu do naše svijesti i dogodi se to što se tebi dogodilo ;).

Kako?

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
14 godina
Benac kaže...

bdw sad sam pogledo opet 19:19

ma znaš šta meni se to isto događa čak i da vidim 11:11 ili 22:22 

Shot first, ask later!!! XFire:al3xan3r Steam:jackass2056
16 godina
neaktivan
nj0fra kaže...
4ucker kaže...

Anyone?

A kako to nitko drugi od mojih prijatelja koji imaju braću i sestre ne doživljavaju?

Inače, nismo blizanci...

14 godina
neaktivan
Paranormalno

sada ce na htv-2 dosje-x

kinder milch schokolade
14 godina
Paranormalno

mene zanima sljedeće:

ja sanjam kako su se neke dvije prije povađale u mom razredu i to se ujutro u školi stvarno dogodilo i tako više puta

Shot first, ask later!!! XFire:al3xan3r Steam:jackass2056
17 godina
Komunist Izet kaže...

mene zanima sljedeće:

ja sanjam kako su se neke dvije prije povađale u mom razredu i to se ujutro u školi stvarno dogodilo i tako više puta

Imaš mokre snove. To je normalno, još ako je bio divlji fight.

Ne mora značiti da si to sanjao. Puno je situacija u životu koje moj mozak percipira kao san, pa kasnije kad se sječam, ne znam jesam li to sanjao li se stvarno dogodilo.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
neaktivan
@Kewin mozda si vozio vise km/h?
Ne, nisam...kako rekoh nemoguce je u pol sata proc 100km.. To bi znacilo da sam vozio 200km/h cijelo vrijeme,tj i vise od toga,jer je proslo samo 25minuta... Uglavnom, veceras (opet tocno u 12) idem ponovno (uh neznam ni sam koji mi je to put,samo ovo ljeto),paaaaa bi nekako voooolio da mi se to opet desi. Hahaha cudno ili ne, paranormalno ili ne, strasno ili ne, to je ipak bila usteda vremena hahaha samo sto smo ga tad mi potrosili na realizaciju kako/gdje/zasto/ko/kada/etc i wtf. :D
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
15 godina
neaktivan
24v kaže...
@Kewin mozda si vozio vise km/h?
Ne, nisam...kako rekoh nemoguce je u pol sata proc 100km.. To bi znacilo da sam vozio 200km/h cijelo vrijeme,tj i vise od toga,jer je proslo samo 25minuta... Uglavnom, veceras (opet tocno u 12) idem ponovno (uh neznam ni sam koji mi je to put,samo ovo ljeto),paaaaa bi nekako voooolio da mi se to opet desi. Hahaha cudno ili ne, paranormalno ili ne, strasno ili ne, to je ipak bila usteda vremena hahaha samo sto smo ga tad mi potrosili na realizaciju kako/gdje/zasto/ko/kada/etc i wtf. :D

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
14 godina
neaktivan
iprogramer kaže...

maloprije mi je sinuo superman,sad gledajte za par dana na tv-u

Eh imam i ja takav slučaj.Ja inačer zapisujem filmove koje bi htjeo da mi donese stric.On radi u kinu,ima brdo tih filmova a skoro su svi orginali i to DVD-ovi,neki sitni su pirati.Ja njemu dam cd da mi presnimi te filmove,kad ono taman na taj dan koji on donese ono taj se film emitira,jedino moram priznat za onog Razbijača,to su na RTLu vrtili najavu majke mi mjesec dana i onda kad mi je stric donio taj film ono se taman prikazuje taj film.No naravno imam i dokaz o godišnjoj reprizi filmova.Sjećam se onog filma "Pijani Učitelj" di glumi Jackie Chan.Znam da je taman pred početak školske godine bio taj film,a sad se opet reprizira,tako da imam dokaz.

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace !septika!
13 godina
neaktivan
Paranormalno

(sry na podugačkom odgovoru...)

Ovako ljudi... Tema je ogromna. Pročitao sam samo prvih 10 i zadnjih 10 stranica, ali ipak ću komentirati. Sve što pišem moja su osobna mišljenja i vjerovanja, pa molim da mi se ne secira jedna po jedna rečenica i za svaku pišu eseji kako bezveze brijem. Paranormalno za mene ne postoji. Oduvijek sam bio open-minded i spreman na sve pojave, situacije i manifestacije. Sve ovo što pričate meni je više-manje normalno i svima vjerujem, jer dio vaših iskustava sam osobno doživio, a ostatak mogu logički objasniti bilo na temelju znanja koje je dostupno cijelom svijetu (kemijski i fizički procesi), ili prikupljenim znanjem iz ne tako dostupne literature koja se bave tematikom za koju 95% ljudi ne zna niti da postoji, a kamoli da je stvarna.

Fiziološki gledano, naš mozak je organ sačinjen od iste materije kao i svi ostali organi. Znanost je priznala da je daleko najkompleksniji u cijelom organizmu i da je samo mali dio njega istražen. Ta informacija sama po sebi implicira da smo sposobni puno više nego što mislimo i da je veliki dio moždanog potencijala neiskorišten. Dio vaših iskustava manifestira se kada se pobudi određeni (neaktivni) dio mozga ili kad se frekvencija mozga fixira na točno određenu frekvenciju koja određuje stanje i razinu svijesti na kojoj funkcioniramo i zato na različite načine percipiramo iste stvari i situacije.

Preko spiritualnog, duhovnog, psihičkog ili kako već želite nazvati taj plan, puno se vaših iskustava može objasniti. Samo treba imati *znanje*. Ako ne znate što vam se ustvari dešava, to ćete odmah nazvati paranormalnim ili u najmanju ruku čudnim. Nekad je vatra bila "paranormalna" pojava dok se ništa o njoj nije znalo. A što je danas? Obična kemijska reakcija koja se može proizvesti drvenom šibicom ili upaljačem. Svi vi koji sanjate naizgled čudne stvari, kojima se obistinjavaju vizije, koji u budnom stanju vide ili osjećaju ono što drugi ne mogu, vjerujte mi, sve je to normalno. Prvi put je šok, nevjerica, mislite da ste ludi i ne govorite to nikome da vas i drugi ne proglase ludim (što ja sad "riskiram"). Ali sve što se u tom trenutku desilo jest da se vaš mozak "tjunirao" na posebno određenu frekvenciju i počeo percipirati situaciju na drugi način, i potencijalno na drugim planovima realnosti.

A sad šok za većinu publike. Snovi su stvarni. Nimalno manje stvarni od ovog fizičkog svijeta. A san je samo jedna razina postojanja od njih barem 7 (generalno gledano; inače ih ima i više). Problem danas i generacijama unazad je krivo prenošenje (ne)znanja i slijepog vjerovanja u nešto za što ti drugi kažu da tako jest i da ne može biti drugačije, i da i ti tako moraš vjerovati, a ako ne vjeruješ, onda si izopćen iz društva i svi te smatraju za čudaka. Ja ne vjerujem u religiju (bunch of crap), ali vjerujem u Boga. Vjerujem da postoji nešto iznad fizičkog, i to ne zato jer me drugi forisiraju na to vjerovanje, nego sam sam odlučio tako vjerovati. Heck, dosta "paranormalnog" sam iskusio da vjerujem da je to točno. Ovo je sad vjerojatno kap koja je prelila čašu za sve znanstvene umove koji ne vjeruju u nešto što nije empirijski dokazano, a to je praktički sve što ide izvan tjelesnog odnosno fizičkog. Ali ne zamjeram im na neznanju, nadam se da će se svi takvi suzdržati od komentara na koje vjerojatno neću niti odgovoriti, jer ne bih htio nametati svoja vjerovanja i tvrditi da sam baš ja u pravu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i vjerovanja, a samo znanjem i iskustvima ta vjerovanja može proširiti.

Internet je ogroman. O tematici o kojoj pričam može se pronaći podosta materijala i naći odgovore na sva vaša pitanja. Nekad se o tim temama nije moglo pričati u tim razmjerima, jer mediji za prenošenje informacija nisu bili niti približno toliko razvijeni koliko i danas. Danas možemo pronaći odgovore na većinu tih pitanja i razmjenjivati iskustva za velikim brojem istomišljenika. Fizički svijet je samo jedna od realnosti odnosno razina postojanja. Postoji još mnogo "mjesta" na koja se možemo uzdignuti. Na tim mjestima ne vrijede fizički zakoni i ništa ne percipiramo fizičkim osjetilima (svi koji su imali lucidne snove, tj. snove u kojima ste svjesni da sanjate, dobro znaju o čemu pričam). Sve je u biti energija. Fizički svijet je iluzija.

15 godina
neaktivan
Astral kaže...

A sad šok za većinu publike. Snovi su stvarni. Nimalno manje stvarni od ovog fizičkog svijeta. A san je samo jedna razina postojanja od njih barem 7 (generalno gledano; inače ih ima i više). Problem danas i generacijama unazad je krivo prenošenje (ne)znanja i slijepog vjerovanja u nešto za što ti drugi kažu da tako jest i da ne može biti drugačije, i da i ti tako moraš vjerovati, a ako ne vjeruješ, onda si izopćen iz društva i svi te smatraju za čudaka. Ja ne vjerujem u religiju (bunch of crap), ali vjerujem u Boga. Vjerujem da postoji nešto iznad fizičkog, i to ne zato jer me drugi forisiraju na to vjerovanje, nego sam sam odlučio tako vjerovati. Heck, dosta "paranormalnog" sam iskusio da vjerujem da je to točno. Ovo je sad vjerojatno kap koja je prelila čašu za sve znanstvene umove koji ne vjeruju u nešto što nije empirijski dokazano, a to je praktički sve što ide izvan tjelesnog odnosno fizičkog. Ali ne zamjeram im na neznanju, nadam se da će se svi takvi suzdržati od komentara na koje vjerojatno neću niti odgovoriti, jer ne bih htio nametati svoja vjerovanja i tvrditi da sam baš ja u pravu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i vjerovanja, a samo znanjem i iskustvima ta vjerovanja može proširiti.

Sve je u biti energija. Fizički svijet je iluzija.

Snovi su stvarni, a fizički svijet je iluzija? Dakle kad hoćeš otić u stvarnost, popušiš koju travčicu, zalegneš i evo te. Pojasni malo to "snovi su stvarni"...

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.soma.fm/
17 godina
nidjo123 kaže...
Astral kaže...

A sad šok za većinu publike. Snovi su stvarni. Nimalno manje stvarni od ovog fizičkog svijeta. A san je samo jedna razina postojanja od njih barem 7 (generalno gledano; inače ih ima i više). Problem danas i generacijama unazad je krivo prenošenje (ne)znanja i slijepog vjerovanja u nešto za što ti drugi kažu da tako jest i da ne može biti drugačije, i da i ti tako moraš vjerovati, a ako ne vjeruješ, onda si izopćen iz društva i svi te smatraju za čudaka. Ja ne vjerujem u religiju (bunch of crap), ali vjerujem u Boga. Vjerujem da postoji nešto iznad fizičkog, i to ne zato jer me drugi forisiraju na to vjerovanje, nego sam sam odlučio tako vjerovati. Heck, dosta "paranormalnog" sam iskusio da vjerujem da je to točno. Ovo je sad vjerojatno kap koja je prelila čašu za sve znanstvene umove koji ne vjeruju u nešto što nije empirijski dokazano, a to je praktički sve što ide izvan tjelesnog odnosno fizičkog. Ali ne zamjeram im na neznanju, nadam se da će se svi takvi suzdržati od komentara na koje vjerojatno neću niti odgovoriti, jer ne bih htio nametati svoja vjerovanja i tvrditi da sam baš ja u pravu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i vjerovanja, a samo znanjem i iskustvima ta vjerovanja može proširiti. Sve je u biti energija. Fizički svijet je iluzija.

Snovi su stvarni, a fizički svijet je iluzija? Dakle kad hoćeš otić u stvarnost, popušiš koju travčicu, zalegneš i evo te. Pojasni malo to "snovi su stvarni"...

Mislim da si mu kvotao bas onaj dio teksta gdje ti vec odgovara na tvoje pitanje :)

Jel netko gledao Inception? http://www.imdb.com/title/tt1375666

Slušaj mater!
15 godina

@Astral

znaci po tome tvome kako su i snovi stvarni, ispada da je i moj san stvaran. naime san mi je bio mjesavina dragon ball-a i pokemona (djetinjasto za moje godine al eto) i ajde mi sad pojasni kak to moze stvarno bit

16 godina
neaktivan
Astral kaže...

Zanimljiv tekst, i jako zanimljivo razmišljanje. Samo... možeš ovaj zadnju rečenicu objasniti? 

Ne tražim dokaze, nego samo da znam zbog čega misliš da je tako.

16 godina
RE: Paranormalno
24v kaže...
men se jednom desilo nesto jako cudno i dan danas neznam objasnit... Nakon 16 sati posla sjeo sam u auto i mrtav umoran krenuo iz u Rijeku iz Novigrada kod cure. Sve je bilo okay,malo mi se spavalo,al nista pre strasno. Uglavnom odjednom ja prodjem pored omw benzinske na vratima jadrana na rijeckoj zaobilaznici. Trnci su me prosli,jer sam zadnje sto se sjecam bas ulazio na istrarski ipsilon kod Pazina. Znaci u sjecanju mi fali cijeli put do Ucke i sam tunel....a najgore je to sto sam cijeli taj put presaom za 25 minuta! Sto je nemoguce! 25 minuta mi treba samo do Pazina,a ne do Rijeke...

Hmmm.... .....otmica izvanzemaljaca!?

Zapravo, ne šalim se. To me podsjeća na one priče kao: ljudi izađu iz vozila privučeni nekim svjetlima i otmu ih izvanzemaljci i sljedeće čega se sjećaju je da se voze prema svome odredištu gdje stignu ranije nego su očekivali, ali se ne mogu sjetiti što su radili proteklih sat ili više - to je to famozno izgubljeno vrijeme.

Znači, pokušajte se sjetiti jeste li vidjeli što neobično ili ne razbijajte glavu i otiđite na hipnozu. Ne želim vas plašiti, ali provjerite.

17 godina
neaktivan
Paranormalno
Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 20:00 (micho0305).
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Danas u 17:00 gledam dnevnik i anketa kaže:"Vjerujete li u paranormalne pojave".Kad ono jedan komentar LOL:"Vjerujem,ima takav jedan sabor".

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace !septika!
14 godina
Paranormalno

ja sem jedne noči čuo kao da se neko dere u šumi pokraj,čula je i moja obitelj,i jednom smo imali jedan bor za božič bio je prekrasan ali jednom se kuglica počela micati sam od sebe...i upravo sam čuo nešto iza sebe... ne usudim se okrenuti...

I always tell the truth, even when I lie.
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Ja se inačer kad idem sam ulicom ničeg nebojim,jest da sam obična kukavica al kad legnem spavat osjećam nekako strah od te ulice.Kažu često kako je moje mjesto ukleto,ja u to naravno nevjerujem no nešto mi je pokojna baka pričala o tim ljudima,kažu kako je to sve poćelo otkako je u našem mjestu ubijen neki svećenik još za vrijeme drugog svijetskog rata tako da ni meni ništa nije jasno.Meni je najviše žao jednog mojeg prijatelja koji se objesio,pokoj mu duši,znam ja i njegovu obitelj a i dobar sam ja s njegovim bratom koji je sada nažalost jedinac.Nekada jednostavno kada vidim neko mjesto ili kuću u kojoj kažu da je neko ubijen ili se ubio odma mi se vrate sjećanja i postanem nekako ozbiljan i odjednom osjetim hladnoću u sebi makar imao tonu odjeće na sebi.Inačer mi nešto kroz glavu prođe tipa "zašto se to dogodilo,jel to možda prokleta sudbina.Inačer sam čuo puno stvari a od njih jedno možda tridesetak a možda i viđe koji su se ubili ili ih je neko ubio ili su sami poginuli znam samo troje,i to čudnu kombinaciju:Jednog je ubio kolega,drugi je bio pijan pa je sletio u kanal s biciklom i poginuo,a treći se objesio.To je malo čudno,dvojica su mi bili susjedi a treći mi je bio brat moga prijatelja.

I see peopels who have windows 99.
15 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Ja se inačer kad idem sam ulicom ničeg nebojim,jest da sam obična kukavica al kad legnem spavat osjećam nekako strah od te ulice.Kažu često kako je moje mjesto ukleto,ja u to naravno nevjerujem no nešto mi je pokojna baka pričala o tim ljudima,kažu kako je to sve poćelo otkako je u našem mjestu ubijen neki svećenik još za vrijeme drugog svijetskog rata tako da ni meni ništa nije jasno.Meni je najviše žao jednog mojeg prijatelja koji se objesio,pokoj mu duši,znam ja i njegovu obitelj a i dobar sam ja s njegovim bratom koji je sada nažalost jedinac.Nekada jednostavno kada vidim neko mjesto ili kuću u kojoj kažu da je neko ubijen ili se ubio odma mi se vrate sjećanja i postanem nekako ozbiljan i odjednom osjetim hladnoću u sebi makar imao tonu odjeće na sebi.Inačer mi nešto kroz glavu prođe tipa "zašto se to dogodilo,jel to možda prokleta sudbina.Inačer sam čuo puno stvari a od njih jedno možda tridesetak a možda i viđe koji su se ubili ili ih je neko ubio ili su sami poginuli znam samo troje,i to čudnu kombinaciju:Jednog je ubio kolega,drugi je bio pijan pa je sletio u kanal s biciklom i poginuo,a treći se objesio.To je malo čudno,dvojica su mi bili susjedi a treći mi je bio brat moga prijatelja.

Ako ti je mjesto malo onda je logično da ćeš barem nekoga poznavati od tih koji su poginuli. Uglavnom kad završiš  školu skupi prnje i odseli iz tog mjesta, misli malo na sebe.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 20:20 (nj0fra).
14 godina
neaktivan
nj0fra kaže...
Dinče kaže...

Ako ti je mjesto malo onda je logično da ćeš barem nekoga poznavati od tih koji su poginuli. Uglavnom kad završiš školu skupi prnje i odseli iz tog mjesta, misli malo na sebe.

I to što kažeš,otiću u zagreb barem na jedno dvi-tri godine pa ću se nakon toga vratit i tamo zaposlit ako treba,nije mene strah za sebe,strah je mene za moje prijatelje,rodbinu,bližnje osobe i obitelj da se neće međusobno pokrkat,moram pazit i na njih jedno vrjeme.

14 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Tako sam i ja ćuo nešto o svom mjestu,mit je da se svaki dan kroz jednu ulicu u našem selu čuje čovjek koji vuce lance,i ako izađeš vani iz kuće ubije te.Prije par mjeseci sam se odjednom probudio u 3 sata,pgledao sam na sat i točno je bilo 3.I tad sam zaćuo da nekakvo željezo grebe od cestu,ono bilo mi je ćudno, i mrsko me bilo izlazit vani viditi što je.Sutradan sam pricao sa svojom prijateljicom koja je inace strucnjak za paranormalno, i onda mi je ispricala tu pricu,prije toga nisam ni znao što je.Ona kaže da se to desilo nekim vojnicima,bila su dvojica u kuci.i zacuo se vani glas kako nekakvo željezo grebe od cestu,tad je jedan izašao i nije se vratio,drugi je u kući umro od srčanog udara kad je vidio sjenu "toga".

I sada sam sretan što sam lijen {#}

kinder milch schokolade
14 godina
neaktivan
iprogramer kaže...

Tako sam i ja ćuo nešto o svom mjestu,mit je da se svaki dan kroz jednu ulicu u našem selu čuje čovjek koji vuce lance,i ako izađeš vani iz kuće ubije te.Prije par mjeseci sam se odjednom probudio u 3 sata,pgledao sam na sat i točno je bilo 3.I tad sam zaćuo da nekakvo željezo grebe od cestu,ono bilo mi je ćudno, i mrsko me bilo izlazit vani viditi što je.Sutradan sam pricao sa svojom prijateljicom koja je inace strucnjak za paranormalno, i onda mi je ispricala tu pricu,prije toga nisam ni znao što je.Ona kaže da se to desilo nekim vojnicima,bila su dvojica u kuci.i zacuo se vani glas kako nekakvo željezo grebe od cestu,tad je jedan izašao i nije se vratio,drugi je u kući umro od srčanog udara kad je vidio sjenu "toga".

I sada sam sretan što sam lijen {#}

Odakle si ti,mislim iz kojeg kraja?Ja sam tu iz slavonije,jedno malo mjesto,inačer nevjerujem u ta sranja o duhovima,hvala bogu nikad ništa čudno nisam vidio (i nedaj bože) jer svaki put idem sa društvom u neko doba po selu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice