Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 433.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Meni se svaki dan oko 4 sata u noči gasi internet, to je sigurno nešto paranormalno !!!!! :D

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 980EX eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 6990 4gb 8x 4tb hdd
15 godina
Re: Paranormalno
mario-kamatario kaže...
crni pauk kaže...

E sad možda jesam lud možda nisam, več treći dan sjedim na kompu i isto mi se događa oko 1 sat mi se nešto pričinjava.Dakle ovako pošto imam malu sobu nemam stol neki nego imam običan kao mali stol za ekran a kučište mi je na podu a ekran je pored vrata a na vratima imam kao prozor kroz koji vidim u hodnik,i sad čitam ja po forumu i faceu simo tamo kad nadjednom vidim ko da je nešto bjelo prošlo protrčalo pored mog prozora odn po hodniku.Ovo mi se dogodilo več 3 put svaki dan oko 1 sat,neznam dal sam ja lud ili kaj ali tri dana za redom,baš me zanima dali bude i danas se to dogodilo ako bude javim... ( nemam problema s vidom,ne drogiram se ,pijem ( ponekad ) tako da.. ) 

Jesil pio šta vode i jeo ta tri dana?

Vjerovatno si dehidrirao pa ti se pricinjava {#}

Premalo coda,,, pio i jeo redovito 3 puta na dan + slatkiši i other... 

14 godina
protjeran
the mir kaže...

Meni se svaki dan oko 4 sata u noči gasi internet, to je sigurno nešto paranormalno !!!!! :D

Dobrodošo u klub {#}  {#}

I to baš kad gledam XXX stranice,za laku noć... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 1:41 (mario-kamatario).
17 godina

Meni se isto dogadaju cudne stvari svaki dan ko da mi neki ljudi pricaju iz zeluca i nece se stisat dok si malo prsuta ne pojedem...

Marilyn Manson
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Meni se isto dogadaju cudne stvari svaki dan ko da mi neki ljudi pricaju iz zeluca i nece se stisat dok si malo prsuta ne pojedem...

I men se to dešava, šta je to. Kao da grmi. Više neznam šta da radim.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
the mir kaže...

MOŽDA!Ja kad sam imo fejs često sam odlazio na profil jedne zgode ...uf... mačke,kompjuter mi se blesiro kao da se zaljubio :DD

<3 KAKO JA VOLIM BOSANKE <3
15 godina
neaktivan
Paranormalno

ja kad slusam radio cujem cudne zvukove {#}.

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

ja kad slusam radio cujem cudne zvukove {#}.

MAGAZIN???

<3 KAKO JA VOLIM BOSANKE <3
17 godina
Paranormalno

Ja se trudim, ali sorry, vaši paranenormalni problemi su za Lastana a ne za Mouldera i Scully.

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Ovo me več počinje zabrinjavati,nekad mi se u glavi pojavi isječak iz nekog filma,i za nekoliko dana taj film bude na tv-u.Tako skoro svaki dan...

kinder milch schokolade
15 godina
neaktivan
iprogramer kaže...

Ovo me več počinje zabrinjavati,nekad mi se u glavi pojavi isječak iz nekog filma,i za nekoliko dana taj film bude na tv-u.Tako skoro svaki dan...

Ak si previse igro dirt2 ili f1 2010 onda si koristio jako puno flashback {#}

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
15 godina
neaktivan
iprogramer kaže...

To je normalan godišnji ciklus jer svake godine u isto vrijeme prikazuju isti film ili reprizu filma ili reprizu reprize filma.

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
14 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...
iprogramer kaže...

To je normalan godišnji ciklus jer svake godine u isto vrijeme prikazuju isti film ili reprizu filma ili reprizu reprize filma.

Nije baš uvjek.Ja se sjećam 2008. godine kada je na ispraćaj stare godine bio onaj film "Istinite Laži",taj film inačer nije bio jaako dugo,no jednom mi je u glavi sinula jedna scena tog filma dok sam spavao ujutro,ono kad se Arnold i ona njegova u filmu ljubi,kad ono ja pogledam na teletekst a ono SUBOTA - Istinite Laži 20:00.Malo čudno zar ne,neznam točno što bi to moglo biti,čak nisam ni razmišljao o tom filmu no odjednom mi je U SNU sinula ta scena.

EDIT:Ako se nesjećate tog dana kada je bio,e to je bilo onog dana kada je Mirko Filipović pobijedio nekog korejca u boksu.

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace !septika!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 22:52 (Dinče).
15 godina
protjeran
Dinče kaže...
nidjo123 kaže...
iprogramer kaže...

Nije baš uvjek.Ja se sjećam 2008. godine kada je na ispraćaj stare godine bio onaj film "Istinite Laži",taj film inačer nije bio jaako dugo,no jednom mi je u glavi sinula jedna scena tog filma dok sam spavao ujutro,ono kad se Arnold i ona njegova u filmu ljubi,kad ono ja pogledam na teletekst a ono SUBOTA - Istinite Laži 20:00.Malo čudno zar ne,neznam točno što bi to moglo biti,čak nisam ni razmišljao o tom filmu no odjednom mi je U SNU sinula ta scena.

EDIT:Ako se nesjećate tog dana kada je bio,e to je bilo onog dana kada je Mirko Filipović pobijedio nekog korejca u boksu.

E,vidiš a da nije bilo tog filma na TV,nebi ni primjetio, to se ti događa cijelo vrijeme, samo kaj se ne poklopi uvjek...Nije ništa paranormalno...

Straight Edge
14 godina
neaktivan
Paranormalno

maloprije mi je sinuo superman,sad gledajte za par dana na tv-u

kinder milch schokolade
15 godina
iprogramer kaže...

maloprije mi je sinuo superman,sad gledajte za par dana na tv-u

daj probaj nekak s mislima nagovorit ih da puste trilogiju kuma na novi... plizzzzzzzzz {#}

Zagorje u srcu
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 15:13 (crni pauk).
17 godina
neaktivan
RE: Paranormalno
men se jednom desilo nesto jako cudno i dan danas neznam objasnit... Nakon 16 sati posla sjeo sam u auto i mrtav umoran krenuo iz u Rijeku iz Novigrada kod cure. Sve je bilo okay,malo mi se spavalo,al nista pre strasno. Uglavnom odjednom ja prodjem pored omw benzinske na vratima jadrana na rijeckoj zaobilaznici. Trnci su me prosli,jer sam zadnje sto se sjecam bas ulazio na istrarski ipsilon kod Pazina. Znaci u sjecanju mi fali cijeli put do Ucke i sam tunel....a najgore je to sto sam cijeli taj put presaom za 25 minuta! Sto je nemoguce! 25 minuta mi treba samo do Pazina,a ne do Rijeke...
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
15 godina
protjeran
Umor ili :
Straight Edge
14 godina
neaktivan
24v kaže...
men se jednom desilo nesto jako cudno i dan danas neznam objasnit... Nakon 16 sati posla sjeo sam u auto i mrtav umoran krenuo iz u Rijeku iz Novigrada kod cure. Sve je bilo okay,malo mi se spavalo,al nista pre strasno. Uglavnom odjednom ja prodjem pored omw benzinske na vratima jadrana na rijeckoj zaobilaznici. Trnci su me prosli,jer sam zadnje sto se sjecam bas ulazio na istrarski ipsilon kod Pazina. Znaci u sjecanju mi fali cijeli put do Ucke i sam tunel....a najgore je to sto sam cijeli taj put presaom za 25 minuta! Sto je nemoguce! 25 minuta mi treba samo do Pazina,a ne do Rijeke...

Znanstveno je dokazano da ljudi koji su pospani i po noći rade nešto da se kasnije teže sjećaju...

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO
17 godina
neaktivan
okay da, ali mi objasni nedostatak od 30minuta? Ovako, krenuo sam poslije posla u 12. A na zaobilaznici sam bio u 12:25. Nemoguce je za to vrijeme doc iz novigrada za rijeku! Cirka sat vremena je potrebno...
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Šta ja znam ,to doista je puno...jesi li možda pio,ili bio gladan...

17 godina
neaktivan
hahaha ne. Ne pijem dok vozim...a jeo na poslu jos. I nit se drogiram hahaha ma sve skupa je malo cudno i mozda jesam zabrijao sve skupa,al i cura me cudno gledala "kako sam ja vec dosao?", nije me ocekivala jos najmanje pol sata,jer je znala kad sam krenuo,jer smo se culi u taman kad sam sjeo u auto...
14 godina
neaktivan
24v kaže...
hahaha ne. Ne pijem dok vozim...a jeo na poslu jos. I nit se drogiram hahaha ma sve skupa je malo cudno i mozda jesam zabrijao sve skupa,al i cura me cudno gledala "kako sam ja vec dosao?", nije me ocekivala jos najmanje pol sata,jer je znala kad sam krenuo,jer smo se culi u taman kad sam sjeo u auto...

Možda je neko bacio urok na tebe da ti bude suđeno da se sa curom nađeš prije.... najlogičnije {#}   {#}

15 godina
protjeran
24v kaže...

Jesi provjerio ormare?

Straight Edge
15 godina
neaktivan
24v kaže...

Jesi 100% siguran da ti se nije sat poremetio ili si krivo vidio ili si zaboravio koliko je sati točno bilo? Nekad se čovjek jednostavno pogubi u vremenu u određenim okolnostima.

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
24v kaže...

Jesi provjerio ormare?

hahaha ova je dobra :):):):)

nidjo123 kaže...
24v kaže...

Jesi 100% siguran da ti se nije sat poremetio ili si krivo vidio ili si zaboravio koliko je sati točno bilo? Nekad se čovjek jednostavno pogubi u vremenu u određenim okolnostima.

jesam da, pa rekao sam da je čudno što je i cura ostala u čudu kako sam već došao,a  javio joj se pred pola sata ono taman kad i krenuo...

btw ne razmišljam baš puno o tome, jer nisam našao rješenje tada, pa neću ni sada, al naletih na temu, pa me podsjetilo...

EDIT: uglavnom, bilo bi dobro da mi se to desi još koji put, jer ono relacija Novigrad-Rijeka za pola sata je heeeeebeno dobro ;) jednom sam samo stigao za manje od sata (ono od posla, do kuće), al tad sam vjerojatno imao i sreće, ali eto okolnosti su bilo takve da sam vozio baaaaaaš nenormalno i plus nije bilo prometa... :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 0:33 (24v).
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Par puta mi se dogodilo da mi padne na pamet nešto ( sasvim slučajno ), što nakon toga ubrzo bude spomenuto.

Nevjerujem da je tako zbog 6. čula il' išta, jednotavno stvari koje se ne pojave ne obračaš potornost, pa ti se ovo čini posebnim.

Da je bilo nekih stvarno neobjašnjivih stvari, je, no vjerujem da će se kroz vrijeme moći obrazložiti, tak oda po meni paranormalnost ni ne postoji, barem ne kao dugoročan pojam.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Par puta mi se dogodilo da mi padne na pamet nešto ( sasvim slučajno ), što nakon toga ubrzo bude spomenuto.

Nevjerujem da je tako zbog 6. čula il' išta, jednotavno stvari koje se ne pojave ne obračaš potornost, pa ti se ovo čini posebnim.

Da je bilo nekih stvarno neobjašnjivih stvari, je, no vjerujem da će se kroz vrijeme moći obrazložiti, tak oda po meni paranormalnost ni ne postoji, barem ne kao dugoročan pojam.

hahahaha, isto to se i meni dogadja zadnjih 2 godine :D hebena stvar :)

"proroci" 

bas tako :D
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Kad ti padnu na pamet brojevi, javi ,djelimo popola :D...

Anyway, to je normalno, stalno nam se nešto mota po glavi,a onda kad to vidimo , bam "I have superpowers" ,a da ne vidimo, nebi ni znali da nam se motalo po glavi :)...

Straight Edge
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice