Meni se svaki dan oko 4 sata u noči gasi internet, to je sigurno nešto paranormalno !!!!! :D
Paranormalno
- poruka: 2.052
- |
- čitano: 433.345
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E sad možda jesam lud možda nisam, več treći dan sjedim na kompu i isto mi se događa oko 1 sat mi se nešto pričinjava.Dakle ovako pošto imam malu sobu nemam stol neki nego imam običan kao mali stol za ekran a kučište mi je na podu a ekran je pored vrata a na vratima imam kao prozor kroz koji vidim u hodnik,i sad čitam ja po forumu i faceu simo tamo kad nadjednom vidim ko da je nešto bjelo prošlo protrčalo pored mog prozora odn po hodniku.Ovo mi se dogodilo več 3 put svaki dan oko 1 sat,neznam dal sam ja lud ili kaj ali tri dana za redom,baš me zanima dali bude i danas se to dogodilo ako bude javim... ( nemam problema s vidom,ne drogiram se ,pijem ( ponekad ) tako da.. )
Jesil pio šta vode i jeo ta tri dana?
Vjerovatno si dehidrirao pa ti se pricinjava
Premalo coda,,, pio i jeo redovito 3 puta na dan + slatkiši i other...
Meni se svaki dan oko 4 sata u noči gasi internet, to je sigurno nešto paranormalno !!!!! :D
Dobrodošo u klub
I to baš kad gledam XXX stranice,za laku noć...
Meni se isto dogadaju cudne stvari svaki dan ko da mi neki ljudi pricaju iz zeluca i nece se stisat dok si malo prsuta ne pojedem...
Meni se isto dogadaju cudne stvari svaki dan ko da mi neki ljudi pricaju iz zeluca i nece se stisat dok si malo prsuta ne pojedem...
I men se to dešava, šta je to. Kao da grmi. Više neznam šta da radim.
MOŽDA!Ja kad sam imo fejs često sam odlazio na profil jedne zgode ...uf... mačke,kompjuter mi se blesiro kao da se zaljubio :DD
ja kad slusam radio cujem cudne zvukove .
ja kad slusam radio cujem cudne zvukove .
MAGAZIN???
Ja se trudim, ali sorry, vaši paranenormalni problemi su za Lastana a ne za Mouldera i Scully.
Ovo me več počinje zabrinjavati,nekad mi se u glavi pojavi isječak iz nekog filma,i za nekoliko dana taj film bude na tv-u.Tako skoro svaki dan...
Ovo me več počinje zabrinjavati,nekad mi se u glavi pojavi isječak iz nekog filma,i za nekoliko dana taj film bude na tv-u.Tako skoro svaki dan...
Ak si previse igro dirt2 ili f1 2010 onda si koristio jako puno flashback
To je normalan godišnji ciklus jer svake godine u isto vrijeme prikazuju isti film ili reprizu filma ili reprizu reprize filma.
To je normalan godišnji ciklus jer svake godine u isto vrijeme prikazuju isti film ili reprizu filma ili reprizu reprize filma.
Nije baš uvjek.Ja se sjećam 2008. godine kada je na ispraćaj stare godine bio onaj film "Istinite Laži",taj film inačer nije bio jaako dugo,no jednom mi je u glavi sinula jedna scena tog filma dok sam spavao ujutro,ono kad se Arnold i ona njegova u filmu ljubi,kad ono ja pogledam na teletekst a ono SUBOTA - Istinite Laži 20:00.Malo čudno zar ne,neznam točno što bi to moglo biti,čak nisam ni razmišljao o tom filmu no odjednom mi je U SNU sinula ta scena.
EDIT:Ako se nesjećate tog dana kada je bio,e to je bilo onog dana kada je Mirko Filipović pobijedio nekog korejca u boksu.
Nije baš uvjek.Ja se sjećam 2008. godine kada je na ispraćaj stare godine bio onaj film "Istinite Laži",taj film inačer nije bio jaako dugo,no jednom mi je u glavi sinula jedna scena tog filma dok sam spavao ujutro,ono kad se Arnold i ona njegova u filmu ljubi,kad ono ja pogledam na teletekst a ono SUBOTA - Istinite Laži 20:00.Malo čudno zar ne,neznam točno što bi to moglo biti,čak nisam ni razmišljao o tom filmu no odjednom mi je U SNU sinula ta scena.
EDIT:Ako se nesjećate tog dana kada je bio,e to je bilo onog dana kada je Mirko Filipović pobijedio nekog korejca u boksu.
E,vidiš a da nije bilo tog filma na TV,nebi ni primjetio, to se ti događa cijelo vrijeme, samo kaj se ne poklopi uvjek...Nije ništa paranormalno...
maloprije mi je sinuo superman,sad gledajte za par dana na tv-u
maloprije mi je sinuo superman,sad gledajte za par dana na tv-u
daj probaj nekak s mislima nagovorit ih da puste trilogiju kuma na novi... plizzzzzzzzz

Znanstveno je dokazano da ljudi koji su pospani i po noći rade nešto da se kasnije teže sjećaju...

Šta ja znam ,to doista je puno...jesi li možda pio,ili bio gladan...

Možda je neko bacio urok na tebe da ti bude suđeno da se sa curom nađeš prije.... najlogičnije
Jesi provjerio ormare?
Jesi 100% siguran da ti se nije sat poremetio ili si krivo vidio ili si zaboravio koliko je sati točno bilo? Nekad se čovjek jednostavno pogubi u vremenu u određenim okolnostima.
Jesi provjerio ormare?
hahaha ova je dobra :):):):)
Jesi 100% siguran da ti se nije sat poremetio ili si krivo vidio ili si zaboravio koliko je sati točno bilo? Nekad se čovjek jednostavno pogubi u vremenu u određenim okolnostima.
jesam da, pa rekao sam da je čudno što je i cura ostala u čudu kako sam već došao,a javio joj se pred pola sata ono taman kad i krenuo...
btw ne razmišljam baš puno o tome, jer nisam našao rješenje tada, pa neću ni sada, al naletih na temu, pa me podsjetilo...
EDIT: uglavnom, bilo bi dobro da mi se to desi još koji put, jer ono relacija Novigrad-Rijeka za pola sata je heeeeebeno dobro ;) jednom sam samo stigao za manje od sata (ono od posla, do kuće), al tad sam vjerojatno imao i sreće, ali eto okolnosti su bilo takve da sam vozio baaaaaaš nenormalno i plus nije bilo prometa... :D
Par puta mi se dogodilo da mi padne na pamet nešto ( sasvim slučajno ), što nakon toga ubrzo bude spomenuto.
Nevjerujem da je tako zbog 6. čula il' išta, jednotavno stvari koje se ne pojave ne obračaš potornost, pa ti se ovo čini posebnim.
Da je bilo nekih stvarno neobjašnjivih stvari, je, no vjerujem da će se kroz vrijeme moći obrazložiti, tak oda po meni paranormalnost ni ne postoji, barem ne kao dugoročan pojam.
Par puta mi se dogodilo da mi padne na pamet nešto ( sasvim slučajno ), što nakon toga ubrzo bude spomenuto.
Nevjerujem da je tako zbog 6. čula il' išta, jednotavno stvari koje se ne pojave ne obračaš potornost, pa ti se ovo čini posebnim.
Da je bilo nekih stvarno neobjašnjivih stvari, je, no vjerujem da će se kroz vrijeme moći obrazložiti, tak oda po meni paranormalnost ni ne postoji, barem ne kao dugoročan pojam.
hahahaha, isto to se i meni dogadja zadnjih 2 godine :D hebena stvar :)
"proroci"
Kad ti padnu na pamet brojevi, javi ,djelimo popola :D...
Anyway, to je normalno, stalno nam se nešto mota po glavi,a onda kad to vidimo , bam "I have superpowers" ,a da ne vidimo, nebi ni znali da nam se motalo po glavi :)...