- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ljudi ovo je sad zbilja paranormalno!
Ja pišem, a ovaj posto istu stvar!
Neznam jel ovo spada pod paranormalno, ali ja nekad kad nekud hodam ili putujem , kad gledam oko sebe, ko da mi sve djeluje sporije, onako mogu kontrolirat brzinu :S i jos mi je najgore kad onako u snu sve ljepo sve ide kad odjednom pocnem padat i kad cu lupit u pod , prodim se sav znojan ko idiot bude ono sav preplasen neznam ni sam sta da radim :S
Ko zna šta ti starci stavljaju u jelo..
Od mojih predaka sam čuo kako se priča da je moje selo ukleto,ja u to baš nevjerujem,kažu samo zato jer su se ovdje događale neke brutalne stvari,ljudi su se ubijali i vješali,neznam stvarno kod mene se u mom mjestu nisu događale neke paranormalne stvari,kažu još da je moje selo postalo ukleto još od drugog svjetskog rata,tako bi trebao i cjeli svjet postati,stvarno izmišljotine -.-
Neznam dali je paranormalno,ali opet zanimljivo je. Uvijek kada idem sa frendom iz škole ugasi se rasvjeta na ulici,ali samo kada idem s njim. A kad kod mene na kompu igra neš svaka igra počne nakon nekog vremena štekat i cijeli komp se smrzne i moram ga restartat(nikad se ne dogodi kada ja igram)
Ja bih se na tvom mjestu zapitao...
Dečki, manje eksperimentiranja s gljivama iz susedovog vrta.
ak vas stvarno zanima zakaj vam se to događa, prečitajte si koju knjigu o lucidnim snovima ili astralnom putovanju i otkrijte sami.
Da da,ja sam vam čovjek iz budučnosti,pričam s duhovima,znam kad će počet treći,pa čak i četvrti svjetski rat,znam sve,predviđam budučnost...Daj te molim vas prestanite pušit mahune,mahune su za jest,moš mislit da neko priča s duhovima,vješticama,vampirima,demonima...Previše gledate filmova!Kad mi to dokažete onda ću vam vjerovat...
Jedino od paranormalnog me zanima vremeplov,a da to sranje postoji ja bih se vratio u 2009-u godinu
Volim pogledat one neke dokumentarce o nadnaravnim pojavama.
Tipa pojavljivanje glasova u šumu gdje nema tv ili radio signala,
duhovi koji se šeću na nadzornim kamerama u gluho doba noći
po bolnicama, staračkim domovima, pa čak i parkiralištima, podzemnom
željeznicom i hangarima za avione, ili poltergejsti koji vole bit šlampavi
i neuredni :)
Ima kod nas par zanimljivih... mrtva djeca koja šetaju po autoputu.
http://www.24sata.hr/news/cesta-duhova-kod-gradiske-vozaci-vide-bebu-koja-nestaje-222672
Evo,ja imam nešto,nije neko paranormalno iskustvo,no čudno je malo primjetiti me na forumu ovako ujutro no priča počinje ovako:
Inačer sam se ustajao u 6 sati kada je bila škola,poslije škole uvjek sam se ustajo u 9,no najčudnije je što ja spavam sve manje i manje.Prošlog ponedijeljka probudio sam se u 7 sati i više nisam spavao,u utorak sam se probudio u 6,shvatio koliko je sati i pokušao zaspati ali nikako neide,u srijedu sam se probudio u 5,u četvrtak u 4,u petak u 3,a danas u 2.Ja inačer ništa drugo neradim,starom pomognem poslagat i izrezat drva koja smo donjeli iz šume prošli tjedan,no ja idem spavati svaki dan u 10 navečer,neznam pretvaram li se u vukodlaka,no mislim da je kriv mjesec,ja sam mjesečar,no još čudnije je to što imam rolete i zastore na svakom prozoru koji se nađe u mojoj i bratovoj sobi.Imo sam i protekli 6-i mjesec tih problema,lječio sam se pivom (malo blesavo),a i popio sam jednu cjelu bocu osječkog,i ništa.Čak sam i probavo ostat 24 sata budan no đabe,ja bi opet navečer izmoren lego,a probudio bi se u 5 sati,zanimljivo ali uopće nisam bolestan,nemam više nikakvih obiteljskih problema,ništa me nemuči no jednostavno nemogu spavati.Danas ja i moj brat imamo nekog posla to me možda izmori,pa ću napisat opet spavam li ili ne!
EDIT:Ajde CRT prestani srat i prestani klikat neslažem se,da tebe vidim kak je nespavat tjedan dana!
Meni priče o duhovima ne drže vodu jer ti koji ih kao fol vide nekako su mi prenormalni nakon toga.
Ja da vidim bebu na jastuku na sred ceste izadjem da je pokupim i da ista nestane kad se sagnem bi otisao do najblizeg mosta i bacio se, kamoli kakvo bolesnije iskustvo da dozivim jer nebi mogao spavat pa nadalje, idiotarije.
Evo,ja imam nešto,nije neko paranormalno iskustvo,no čudno je malo primjetiti me na forumu ovako ujutro no priča počinje ovako:
Inačer sam se ustajao u 6 sati kada je bila škola,poslije škole uvjek sam se ustajo u 9,no najčudnije je što ja spavam sve manje i manje.Prošlog ponedijeljka probudio sam se u 7 sati i više nisam spavao,u utorak sam se probudio u 6,shvatio koliko je sati i pokušao zaspati ali nikako neide,u srijedu sam se probudio u 5,u četvrtak u 4,u petak u 3,a danas u 2.Ja inačer ništa drugo neradim,starom pomognem poslagat i izrezat drva koja smo donjeli iz šume prošli tjedan,no ja idem spavati svaki dan u 10 navečer,neznam pretvaram li se u vukodlaka,no mislim da je kriv mjesec,ja sam mjesečar,no još čudnije je to što imam rolete i zastore na svakom prozoru koji se nađe u mojoj i bratovoj sobi.Imo sam i protekli 6-i mjesec tih problema,lječio sam se pivom (malo blesavo),a i popio sam jednu cjelu bocu osječkog,i ništa.Čak sam i probavo ostat 24 sata budan no đabe,ja bi opet navečer izmoren lego,a probudio bi se u 5 sati,zanimljivo ali uopće nisam bolestan,nemam više nikakvih obiteljskih problema,ništa me nemuči no jednostavno nemogu spavati.Danas ja i moj brat imamo nekog posla to me možda izmori,pa ću napisat opet spavam li ili ne!
Mozda insomnia te hvata.
To je psihicka bolest ali nije ne izljeciva.
Odi do doktora pa pitaj njega.Mozda ti pomogne.
Da da,ja sam vam čovjek iz budučnosti,pričam s duhovima,znam kad će počet treći,pa čak i četvrti svjetski rat,znam sve,predviđam budučnost...Daj te molim vas prestanite pušit mahune,mahune su za jest,moš mislit da neko priča s duhovima,vješticama,vampirima,demonima...Previše gledate filmova!Kad mi to dokažete onda ću vam vjerovat...
Jedino od paranormalnog me zanima vremeplov,a da to sranje postoji ja bih se vratio u 2009-u godinu
Ok,niti boga nitko nije vidio pa vjeruju u njega i mole se ko neki idioti u crkvi.
Zasto onda ne bi ljudi vjerovali da postoje duhovi i ta sra.a?Znaci i ovi koji su vidjeli
Mariju isto bi trebali prestat pusit marihuane.
Moje mišljenje je da su duhovi samo psihološki fenomen, ako ne želiš vjerovati, nećeš ih ni "vidjeti, čuti niti osjetiti". A ako ih želiš doživjet, svaku stvar za koju postoji logično objašnjenje ćeš shvaćat kao duha. Iako sam s druge strane gotovo siguran da ima nešto u svemu tome, u isto vrijeme sam i dosta skeptičan. Prvo pokušam naći logično objašnjenje za sve, a još mi se nije dogodilo ništa za što ne bih mogao naći logično objašnjenje. Čudesan je svemir.
Ja uopće nevjerujem u ta idiotska sranja o duhovima i vješticama.Znam da ljudi na internetu svašta seru kako je moje selo ukleto,to i ja znam,znam kolko se tu poubijalo ljudi,kolko je njih poginulo,kolko je njih samo vješano i klano za vrjeme drugog svjetskog rata,uglavnom to je strašno za slušat,al ja to još ni jedan put nisam vidio,nit jednog duha,nit jedne prikaze,priznajem šetam se po selu rano ujutro,nekada kad nemogu spavat provozam se biciklom dva tri kruga,al i dalje nevjerujem u ta sranja,znam da neki su vidili te prikaze,ko će znat,oni su to vidili a ne ja,ja nevjerujem što čitam o tim sranjima po americi da se šetaju duhovi ulicama,al ako neko napiše tu na forumu,ja se neprotivim neka piše,on je to vidio,on je to sanjao,ja nisam.
Ovo je po meni nešto paranormalno, makar vijest opisuje normalnu pojavu.
Po meni, opisan uzrok nemože objasniti ovako savršen oblik, stijenke i tako
neištećenu okolicu, bez i najmanje pukotine ili uleknuća?
To nije prvi put, tamo je bilo i mamutskih bezdana, također savršenog
cilindričnog oblika.
Pozdrav! Evo prije 2 tj mi se dogodilo nesto cudno. Naime svi znate za one "stapne" lampe (dugacke) kada sam halao cod odjedamput cujem iza sebe nekakvo kvrckanje. Prvi put sam ignoriro. i onda sam upalio svjetlo vidim lampa je popucala sama od sebe? gledam wtf? onaj stakleni dio na lampi popuco po pola, a žarulji nista? lampa je imala nastavak u obliku slova V. u sobi je bilo vruce ( a ponoci hladno) i sad neznam niko mi ne vijeruje.
Ufff. To je ozbiljno. I ima dublje značenje. Najbolje da zoveš novu i rtl kada su one kontakt emisije, tarot, saljevanje strave i sl. Traži bijelog maga..
Pozdrav! Evo prije 2 tj mi se dogodilo nesto cudno. Naime svi znate za one "stapne" lampe (dugacke) kada sam halao cod odjedamput cujem iza sebe nekakvo kvrckanje. Prvi put sam ignoriro. i onda sam upalio svjetlo vidim lampa je popucala sama od sebe? gledam wtf? onaj stakleni dio na lampi popuco po pola, a žarulji nista? lampa je imala nastavak u obliku slova V. u sobi je bilo vruce ( a ponoci hladno) i sad neznam niko mi ne vijeruje.
Promjena temperature uzrokuje pretjerano širenje i skupljanje stakla i zato ono puca.
Neznam dal ovo spada pod paranormalno no nekada mi se zna desiti kao da sam već proživio neku situaciju. Točno znam šta će se desiti u kojem trenutku, to me pomalo već i straši, zadnji put takvo nešto čudno mi se desilo nedabno kada sam pio kavu vani na balkonu sa starom. Odjednom sam se digao sa stolice i počeo gledati u nebo. Onako oblaci su se razišle od nevremena sa desne strane na koju ja gledam s balkona (SZ) i odjednom kažem staroj: gledaj sada će zvijezda pasti i evo je, nakon što sam rekao nije prošlo ni 5 sekundi onako je zvijezda padala prema dole. Stara je samo pogledala u mene ko u čudaka i prekrižila se.
Moj vam je stric uvjek znao reći tko će kad pobijedit u super talentu,farmi,pig brotheru i tim sranjima,uglavnom,to vam nije predviđanje,to vam je samo malo promišljanja,treba zaključit tko je kakav i tko kakav karakter ima,jedino za eurosong govori da je to namještaljka,no nekad stvarno zna tko će pobjedit,nikad nekaže da će neka deračina pobjedit,al kaže ipak da je to sranje namještaljka!
ja bi volio imat paranormalnu ženu,da ima para i da je normalna!
Ja sam sanjao da imam žabu koja laje :facepalm:
EDIT:Ajde CRT prestani srat i prestani klikat neslažem se,da tebe vidim kak je nespavat tjedan dana!
Delaj ko konj pa budeš videl, il čitaj knjigu navečer, budi na kompu duže, pa ko ide spavat u 10 po praznicima?
Mene je inače deja vu jedno vrijeme dost često pogađala, al to mi nije niš nenormalno.
Moje mišljenje je da su duhovi samo psihološki fenomen, ako ne želiš vjerovati, nećeš ih ni "vidjeti, čuti niti osjetiti". A ako ih želiš doživjet, svaku stvar za koju postoji logično objašnjenje ćeš shvaćat kao duha. Iako sam s druge strane gotovo siguran da ima nešto u svemu tome, u isto vrijeme sam i dosta skeptičan. Prvo pokušam naći logično objašnjenje za sve, a još mi se nije dogodilo ništa za što ne bih mogao naći logično objašnjenje. Čudesan je svemir.
tvoje misljenje ali ja nebi reko.. imam 13 godina i nevjerujem u nikakve duhove,demone i te paranormalne stvari... i onaj film paranormal activity bio sam uvjeren da nije po stvarnom događaju... ali sam se uvjerio da duhovi postoje... bio sam kod bratića u zagrebu.. nešto je palo u kuhinji.. moj bratić je vidio i to su bile neke vrecice...(valjda one juhe i to) ja sam slucajno pogledo prema vratima i vidio sam nekakvu sjenu kako je protrcala.. na kaucu sam ostao ukocen,splašen... nemogu opisat osjećaj koliko me je bilo strah..a mome braticu je bilo svejedno.. s tim da on tamo živi.. ja bi se ubio..
Meni se par puta događalo da kad sam spavao da sam osjetio da mi neko puše u stopala ali sam bio polubudan pa nekako mi je bilo čudno..pitao sam sestru ali je rekla da nije...