Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 434.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Ok, ovo ce sad bit debeli offtopic, ali cu ipak pitat ovdje jer mislim da se skupilo na ovoj temi par ljudi koji se u te stvari razumiju, a stvarno me zanima ima li taj moj slucaj medicinski, strucni, opis.

Dakle, u cemu je stvar: cesto kada prvi put sretnem nekoga (najcesce je to kada slusam uzivo necije predavanje/govor), i to u 100% slucajeva mora biti uzivo, znaci snimke, opisi ljudi, slike i slicno nikad ne stvore takav dojam, dobijem osjecaj kao da poznam te ljude od prije. Mozda se to i moze svrstati u nekakvu vrstu deja vu-a, ali imao sam deja vu puno puta, i ovo je dosta drukcije. Kao prvo, nije iznenadno pri prvom pogledu na tu osobu (sto bi bilo ocekivano kod deja vu-a) nego taj osjecaj polako steknem kroz par minuta (postepeno). Drugo, nemam osjecaj da sam konkretni dogadjaj vec prozivio, samo da sam tu osobu vec upoznao. Neznam stvarno o cemu je rijec, pa me bas zanima postoji li neki strucni naziv toga :D

Nothing is true, everything is permitted...
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Uuff..jezim se kad citam sve te stvari..s pocetka teme..i kad pomislim na to..trebalo bi se pocet ovdje stavljat scary clipove s youtube-a..il od bilo kud?

Ali mislim da cu za to otvorit novu temu, sto mislite?toga ima hrpa, a netko moze staviti i svoje videe?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 0:59 (brane47).
14 godina
neaktivan
Re: Paranormalno

Tako je meni jednom,ja pričam sa prijateljem na Skypeu i pitam ga :-Znaš koji film nije bio dugo

-Koji?

-Forest Gump

a on će

-Pa eto ti ga na TV-u ja odem upalim TV na Novu i ono stvarno {#}

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
14 godina
neaktivan

Katkada imam osjećaj pada,dešava mi se često kada sanjam nešto (ubiti ružno) probudim se usred noći oko 03-05 i imam osjećaj kao da će mi propasti krevet, da je ispod mog kreveta neka rupa koja će me usisati ima li ko kakvih iskustva sa ovim?

15 godina
protjeran
JozaxD kaže...

Katkada imam osjećaj pada,dešava mi se često kada sanjam nešto (ubiti ružno) probudim se usred noći oko 03-05 i imam osjećaj kao da će mi propasti krevet, da je ispod mog kreveta neka rupa koja će me usisati ima li ko kakvih iskustva sa ovim?

paranoja, odi kod psihijatra...(Nije uvreda, ali nešto te mući,psihijatar će ti pomoći to pobjediti)...

WP
15 godina
brane47 kaže...
JozaxD kaže...

hahahaha

Pa uopće nije smišno.

Meni se isto takve stvari znaju događat, probudin se u padu, i nekih pola minute padan pa tek onda postanen svjestan da san na kreveti, pogledan koliko je sati i samo zaspen.

Do what you want cause a pirate is free.
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
brane47 kaže...
JozaxD kaže...

hahahaha

Pa uopće nije smišno.

Meni se isto takve stvari znaju događat, probudin se u padu, i nekih pola minute padan pa tek onda postanen svjestan da san na kreveti, pogledan koliko je sati i samo zaspen.

e baš to :D

ma neznam baš za psihijatra :DDD

16 godina
Paranormalno

to se i meni događa, najednom u snu pocnem padat i probudim se naglo i trznem.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

da tako nešto

15 godina
protjeran
mar123 kaže...

To je drugo, to ako nisi u udobnom položaju,ali je lik rekao da kad se probudi ima osjećaj da će ga crna rupa uvuć...

WP
14 godina
neaktivan
Paranormalno

ovo sa padom je vjerovatno jer ste kao mali pali i to vam je ostavilo trag na psihi...i meni se to događa redovito :D sanjam da visim po zgradama koje su visoke 15-20 m...nema goreg sna :S

KCB
15 godina
Paranormalno
Ja sam negdje citao,ili slusao nisam sigurad da kod ovog pada.

Npr. i kad u snu panes na tlo mozes umrijeti u snu valjfa od nekog soka nemam pojma (samo sam procitao sad koliko tu ima istine).
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
protjeran
Paranormalno

e ljudi samo da velim jedno od čudnih stvari koje su mi se događale...

kad sam bio mali (ono 5-6 godina) svake noči sanjao sam 7 psa koji su se razgovarali samnom i sve sam ja kad sam se probudio znao i ja sam se s njima uijek razgovarao,govorio sam im o stvarima koje su mi se dogodile taj dan i sve to i svaki put kad sam ih sanjao bio sam svega svjestan i onak i svaki put kad sam ih sanjao sam izabrao jednog od njih i onda bi narecimo nešt s tim psom radio npr. izabrao bi jednog i onda bi ko neka čudna dimenzija se pojavila i stvorio bi se svaki pu negdje drugdje...ali to nije sve, kad je susjedov pas uginuo onda mi se i on pojavio u snovima skupa s tih 7 ostalih...točno se sječam kako su svi izgledali...i onda s jedno 6 godina sam ih jednostavno prestao sanjati ali nakon par godina kad sam išao u 2 ili 3 razred opet sam ih sanjao i sječam se da su mi rekli nešto kao da ih više neću sanjati i to ali to mi je vjerojatno bilo najčudnije takvo iskustvo...znam da će se sad neki sprdat s ovoga ali fakat je sve istina...kao da su bili živi i razgovarali su samnom i ja sam znao da sam u snu i oni su mi to znali reći da sanjam...

bc
15 godina
moderator
Paranormalno

čime su tebe hranili da mi je znati...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

čime su tebe hranili da mi je znati...

a jbg čuj marihuana je učinila svoje...šalim se naravno...ili ne? {#}

bc
15 godina
protjeran
macan321 kaže...

e ljudi samo da velim jedno od čudnih stvari koje su mi se događale...

kad sam bio mali (ono 5-6 godina) svake noči sanjao sam 7 psa koji su se razgovarali samnom i sve sam ja kad sam se probudio znao i ja sam se s njima uijek razgovarao,govorio sam im o stvarima koje su mi se dogodile taj dan i sve to i svaki put kad sam ih sanjao bio sam svega svjestan i onak i svaki put kad sam ih sanjao sam izabrao jednog od njih i onda bi narecimo nešt s tim psom radio npr. izabrao bi jednog i onda bi ko neka čudna dimenzija se pojavila i stvorio bi se svaki pu negdje drugdje...ali to nije sve, kad je susjedov pas uginuo onda mi se i on pojavio u snovima skupa s tih 7 ostalih...točno se sječam kako su svi izgledali...i onda s jedno 6 godina sam ih jednostavno prestao sanjati ali nakon par godina kad sam išao u 2 ili 3 razred opet sam ih sanjao i sječam se da su mi rekli nešto kao da ih više neću sanjati i to ali to mi je vjerojatno bilo najčudnije takvo iskustvo...znam da će se sad neki sprdat s ovoga ali fakat je sve istina...kao da su bili živi i razgovarali su samnom i ja sam znao da sam u snu i oni su mi to znali reći da sanjam...

EPIC FAIL !

15 godina
protjeran
mar123 kaže...

znam da sam zakasnio  ali da ti odgovorim:D to ti nije ništa čudno, skoro svima se događa pa i meni..dok još skroz ne zaspiš i razmišljaš nešto kako padaš ili nešto loše šta ti se može dogodit npr. kako te auto pokupio ili nešto možeš se toliko uživjeti u san i odjednom se trzneš ili zadereš i probudiš se...fora je taj osjećaj:D

meni se jako često(neznam dal to spada pod paranorlamno) događa deja vu, al baš ful često...jako čudan osjećaj..cijelog te sje*e:D...dal neko zna malo više o deja vuu da mi malo pojasni šta je to točno?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Neznam jel ovo spada pod paranormalno, ali ja nekad kad nekud hodam ili putujem , kad gledam oko sebe, ko da mi sve djeluje sporije, onako mogu kontrolirat brzinu :S i jos mi je najgore kad onako u snu sve ljepo sve ide kad odjednom pocnem padat i kad cu lupit u pod , prodim se sav znojan ko idiot bude ono sav preplasen neznam ni sam sta da radim :S

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
protjeran
Luxy2501 kaže...

Neznam jel ovo spada pod paranormalno, ali ja nekad kad nekud hodam ili putujem , kad gledam oko sebe, ko da mi sve djeluje sporije, onako mogu kontrolirat brzinu :S i jos mi je najgore kad onako u snu sve ljepo sve ide kad odjednom pocnem padat i kad cu lupit u pod , prodim se sav znojan ko idiot bude ono sav preplasen neznam ni sam sta da radim :S

blago tebi slow motion {#}   :)

bc
15 godina
neaktivan
macan321 kaže...
Luxy2501 kaže...

Zamisli to na nudistickoj plazi {#}

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
protjeran
Luxy2501 kaže...
macan321 kaže...
Luxy2501 kaže...

Zamisli to na nudistickoj plazi {#}

uhhhh {#}

bc
14 godina
neaktivan
Paranormalno
Eh šta bi danas bilo da postoji vremeplov,fino odeš u prošlost pa vidiš kako ti se mama i tata bubaju,a ono tebe bubaju,ili naprimjer kako ti se tata i tata bubaju (no to ne kod mene nego kod nekih drugih osoba)
Dino
15 godina
protjeran
zašto bi molim te gledao roditelje dok se "bubaju"...rađe neku susjedu:)
19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Evo moje čudno iskustvo.

2 tjedna sam sanjao jedan te isti san. Ja i frend u bircu, prilazi cura, nepoznata, vodi me van i dalje znate. Oko mjesec dana poslije to se i dogodi. Ista cura iz sna koju nikad u životu nisam upoznao, isti birc, sve isto.

Ali sam bio sretan. {#}

14 godina
Paranormalno

ovo neznam jel ide u paranormalno al ajde.

znaci svaki tjedan po dvaput mi se desi ovo:sanjam ja nesto kao da sam u skoli i kako pricam sa prijateljem i gledam jednog djecaka kako kopa nos:)

ustanem ja nis se nesjecam i odem u skolu i pricam ja sa svoji prijateljem koji je bio isti kao u snu i gledam istog djecaka ispred sebe kako kopa nos,malo se ja zacudim gdje sam negdje isto tako vidio i mislim i mislim i sjetim se da sam to sanjo.

tako mi stalno bude ovaj gore primjer je bio istinit ima ih jos ali ne istih kao npr ovaj.sanjo sam nesto kao da sam bio na nastavi na matematici i sad me profa pita matematiku i dobijem jedan.i odem u skolu sutradan kad me ono profa pita matematiku i dobi jedan.

kao da predvidja sto ce se dogodit sutra.

kao npr ovo.sanjam kao da mi je psa ubi neki drugi pas i ono ja sav ustrašen pas mi umro i ja se probudim kao da nista nisam sanjao i ja idem na put kad me nazove moja mama da mi je pas uginuo jer ga je ubio neki pas zbog njegovog teritorija. (jos se sjecam toga šoka,jadan moj pas)

kao da predviđam buducnos u snovima

15 godina
protjeran
Paranormalno

Pozdrav ljudi!

Nisam čitao sve, puno je to toga..

Nego paranormalno...

Ovo mi se događa odkad znam za sebe...

Recimo, nekad, dođe do nekog događaja, recimo vozim se autom pokraj neke slastičarnice.

I JA SAM 100% SIGURAN DA SAM TO ILI SANJAO ILI MISLIO O TOME!!!

Još nekih 5 sekundi sve se događa kao što sam ja zamišljao/sanjao.

Neznam jesu li to vizije, jer se ih sjetim tek kad dođem do njih...

Koment molim!

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
15 godina
protjeran
marino708 kaže...

znaci svaki tjedan po dvaput mi se desi ovo:sanjam ja nesto kao da sam u skoli i kako pricam sa prijateljem i gledam jednog djecaka kako kopa nos:)

ustanem ja nis se nesjecam i odem u skolu i pricam ja sa svoji prijateljem koji je bio isti kao u snu i gledam istog djecaka ispred sebe kako kopa nos,malo se ja zacudim gdje sam negdje isto tako vidio i mislim i mislim i sjetim se da sam to sanjo.

tako mi stalno bude ovaj gore primjer je bio istinit ima ih jos ali ne istih kao npr ovaj.sanjo sam nesto kao da sam bio na nastavi na matematici i sad me profa pita matematiku i dobijem jedan.i odem u skolu sutradan kad me ono profa pita matematiku i dobi jedan.

kao npr ovo.sanjam kao da mi je psa ubi neki drugi pas i ono ja sav ustrašen pas mi umro i ja se probudim kao da nista nisam sanjao i ja idem na put kad me nazove moja mama da mi je pas uginuo jer ga je ubio neki pas zbog njegovog teritorija. (jos se sjecam toga šoka,jadan moj pas)

TO SAM NAPISAO PAR SEKUNDI POSLIJE TEBE!

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
14 godina
neaktivan
gjurki kaže...
zašto bi molim te gledao roditelje dok se "bubaju"...rađe neku susjedu:)

Misliš kao duh dođeš i gledaš kako se kupa u kadi?

Dino
14 godina
beno101 kaže...
marino708 kaže...

TO SAM NAPISAO PAR SEKUNDI POSLIJE TEBE!

:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 21:00 (marino708).
16 godina
Paranormalno

@beno101

DEJA VU

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 21:02 (seg20).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice