Najvise postignutih fps-a

poruka: 18
|
čitano: 6.647
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovdje napisite koliko ste najvise ikada dobili fps-a u nekoj igrici,na kojoj rezoluciji i na kojoj konfiguraciji.Najbolje bi bilo da se radi o nekom cod-u (Cod2,cod4,cod5),ali sve fps igrice su dobrodosle :D

Slika ako nije problem :)

Igra:Call of Duty 2

FPS:1000 :D

Rezolucija:1024*768

Konfa:i7 920,4890,6gb ddr3 1600 :)

Malo nas je al' nas ima
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 13:58 (kresimir.kralj).
16 godina
protjeran

KAko vidim na CoD 4 FPS?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
RE: Najvise postignutih fps-a

stisnes tildu i napises u konzolu /cg_drawfps 1 ili jednostavno skines fraps

Malo nas je al' nas ima
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 13:59 (kresimir.kralj).
16 godina
kresimir.kralj kaže...

Ovdje napisite koliko ste najvise ikada dobili fps-a u nekoj igrici,na kojoj rezoluciji i na kojoj konfiguraciji.Najbolje bi bilo da se radi o nekom cod-u (Cod2,cod4,cod5),ali sve fps igrice su dobrodosle :D

Slika ako nije problem :)

Igra:Call of Duty 2

FPS:1000 :D

Rezolucija:1024*768

Konfa:i7 920,4890,6gb ddr3 1600 :)

Heh lako je kad gledaš u nebo, da se negleda neznam baš da  bi povuka do 1000. A koliko vidim po tvojoj konfiguraciji to nije tvoje.

16 godina
neaktivan

Pa ajde gledaj i ti u nebo sta oces,hahh neda mi se uopce prepirat stobom da to nije moje ugl.pametniji pousta

Malo nas je al' nas ima
17 godina
neaktivan

Glupost od teme!

Pa nije isto gledao ti u nebo ili negdje drugo! Koliko manje detalja imas na praznom nebu nego recimo detaljnu kucu a stvarima oko nje?!

A i ne moze se tu nista usporediti, jedino da se svi odogovrite pa uzmete COD2, istu mapu, dodete na istu poziciju i gledate u istu tocku, tek tada bi mogli usporediti rezultate (i uz uvijet da bude isto namjestene postavke!

I ne znam u cemu je fora 1000 FPS (tisucu slika u sekundi) u COD2 (i to jos sa niskom rezolucijom)??? Preko toga ionako ne ide, ako se vec hoces prese onda pokreni Crysis na 1000 FPS-a...

EDIT: I ne lazi! Imas pod moj kompjuter totalno drugu konfiguraciju od navedene u prvom postu! Nekako mislim da nemas niti jednu niti drugu nego da si iskompleksirani low-end kompjuteras pa ides malo biti cool! :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 20:09 (Luka).
16 godina
protjeran
Luka kaže...

Glupost od teme!

I ne znam u cemu je fora 1000 FPS (tisucu slika u sekundi) u COD2 (i to jos sa niskom rezolucijom)??? Preko toga ionako ne ide, ako se vec hoces prese onda pokreni Crysis na 1000 FPS-a...

Mozes raditi jedinstvene jumpove koje nemozes ispod toga raditi. Glupost, sasvim je dosta 125, al eto.

lol, lol, lol
16 godina
neaktivan

ne mjerim fps ali jednom sam u crysisu otvorio to u kutu da mi pokazuje i bilo mi je 60fps i nisam gledao u nebo :D

16 godina
neaktivan

dal ima neki program za mjerenje

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
16 godina
protjeran
Marsel007 kaže...

fraps

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
Marsel007 kaže...

fraps,ati tray tools (on može puno više toga pokazivat, kao i temp. proca, grafe, zauzeće ram-a, vram-a itd.)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 20:31 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Marsel007 kaže...

fraps,ati tray tools (on može puno više toga pokazivat, kao i temp. proca, grafe, zauzeće ram-a, vram-a itd.)

jeli to ingame

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
17 godina
Marsel007 kaže...
Hyperion kaže...
Marsel007 kaže...

jeli to ingame

Da, i možeš  birat u kojem kutu da ti pokazuje,te možeš snimat gameplay sa frapsom, te radit screenshotove (to mogu oba)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

možeš provjeriti i preko  xfire (scroll lock +x)

13 godina
neaktivan

Ja mogu lock 1000 na hight resolution,evo jedna slika od mene,samo sto nisam uspio uhvatiti 1000 kad sam sliko,ali evo 941fps(500-1000) Hvala!

COD 2 1000 fps COD 2 1000 fps
15 godina
Re: Najvise postignutih fps-a
xBeskox kaže...

Ja mogu lock 1000 na hight resolution,evo jedna slika od mene,samo sto nisam uspio uhvatiti 1000 kad sam sliko,ali evo 941fps(500-1000) Hvala!

Datum gledaj čovječe. Zadnja poruka iz 2009.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan

Pa kakve to veze ima? mogu pisat bilo gdje!

15 godina
neaktivan
xBeskox kaže...

Pa kakve to veze ima? mogu pisat bilo gdje!

Tema je glupa i dobro je da nisi otvorio novu jer bi dobio više TD-ova nego što ćeš sada.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice