Koliko ste do sada dobili kartona. zaključana tema

poruka: 511
|
čitano: 74.664
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koliko ste do sada dobili kartona.

upravo sam dobio svoj 4. žuti karton a tek 2 tjedna na forumu

16 godina

evo i mene u društvu ponosnih vlasnika žutog kartona :P

i sve zbog teme o "pristojnom" psovanju...

hebote, kolko sam pisao post da bi ga samo obrisali...

17 godina

Et i meni se dogodi da dobijem prvi žuti zbog previše postanja u temi Humor

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
17 godina
neaktivan

2 crvena-zbog pokretanja tema o ilegalnim programima!

17 godina
neaktivan

Još ni jedan, ali doduše nisam previše ni postao

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan

2 žuta.

1 zbog spama i 1 zbog govora o crackovima

Hello World!
17 godina
protjeran

1 crveni - Zbog psovanja i vrijeđanja

3-žuta- ali neman pojma zašto (ne sjećam se)

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
17 godina
RE: Koliko ste do sada dobili kartona.

ja mislim jedan zbog wareza

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan

0, ali s obzirom da sam 2 dana registriran - ne čudi.

Da se Facebook server sruši, 90% mladih bi palo u depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali, stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

0

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Baotica kaže...

A u čemu je onda čar foruma, ako nije u diskusiji.Svađa je samo nešto življa diskusija sa elementima nipodištavanja na intelektualnoj i osobnoj razini Smijeh.Ne treba to uzimati k srcu, pa nismo tu na forumu kućni prijatelji, ili rodbina.

Sve je to dosta anonimno, zar je važno tko je kome na forumu što rekao, iskreno, briga me što netko do koga mi nije emocionalno ili profesionalno stalo, misli o meni i mojim stavovima.Ok, ako ti netko stvarno smeta, opičiš ga na crnu listu i više ga nema.Ili ga barem ti ne vidiš, i riješio si stvar, a ako je lik stvarno davitelj koji iritira masu ljudi onda je to drugi par rukava, onda ga treba sankcionirati.

U principu mi se ne sviđa što forumi imaju par moderatora koji sankcioniraju ekipu kako se njima svidi, trebalo bi imati neki sistem glasovanja, kad netko napravi nešto što bi se trebalo sankcionirati, u principu bi moderator trebao skupiti određeni broj glasova ljudi, na dijelu foruma na kojem je netko iritirao ostale članove.

I kakve su to zabrane sa korištenjem ovakvih ili onakvih riječi, pa čak i na televiziji se prevode psovke u izvornom obliku, do određene granice, ali svejedno se prevode, a tu na forumu kao nema psovki, čak niti u najblažem obliku.Kao da smo u osnovnoj školi za klupama.

Ipak je to malo previše.Trebalo bi blokirati određene psovke, npr one koje uključuju religijske pojmove ili likove.Treba napraviti neku gradaciju, a ne sve zabraniti.Pa nitko nije tu na forumu radi preodgoja ili lekcija iz finog ponašanja i lijepih manira.Šta ja znam možda sam u krivu, ali eto, takvo je moje mišljenje.

Pa u pravilu je OK to što kažeš. Tu i tamo koja psovka, pa čak i u prijevodima sada na TV-u, nije ništa strašno. Svađe također, osobno ne sankcioniram previše jer smatram da je kultura ponašanja, dok ne prelazi granice dobrog ukusa, kao i svađanje osobna stvar i pitanje pojedinca. Na nekim poznatim forumima u nas se čak sankcionira "odgovaranje" i "svađanje" što je smiješno.
Žuti kartoni su više upozorenja i smjernice, pa se daju za pogrešne naslove, pogrešno odabrane foruma, sva velika slova u naslovima i kod manjih kršenja onih bitnih pravila, ali crveni kartoni su ono bitno i ne daju se za gluposti već uglavnom namjerna i svjesna kršenja pravila ili ustrajanje u kršenju istih.
Vice Vukov (1938. - 2008.) - Neka ti je laka Tvoja Zemlja.
17 godina
neaktivan

jedan crveni zbog psovanja

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

Zuti kartoni:1

Crveni kartoni:0

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
neaktivan

Evo do sada se u mom albumu našlo 2 crvena, i jedno 3 žuta.

Sa time da me ovaj zadnji crveni išo, jer sam prekrši jednu od zapovjedi foruma.Onaj prvi tak, malo sam se previše šalio, pa su se neki likovi uvrijedili, nježni osjećaji, uzimanje k srcu i sve to.

Možda sam ipak bio malo previše nesmotren u iznošenju nekih stavova, nisam koristio emoticone da bih pojasnio neku izjavu kao zafrkanciju, a ne osobni stav, ali eto.Tek sam bio došo na forum, i onda ravno na podforum gdje su se počela lomiti koplja na temu PC vs Mac, i by the way, svi koji smo tam vikali još smo bili i off-topic Belji se no olakotna mi je okolnost što stvarno mrzim Mac, i ne, ne mrzim ga zato što je  ne znam koliko lošiji, ili bolji od PC nego iz razloga što ne mogu smisliti centralizaciju.Ali to ne tema za neki drugi podforum.

Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
17 godina

Neznam zasto se neki prave sa visokim brojem kartona to nije za pohvalu to je za plakat.
Ja sam dobio samo 1 zuti karton jer sam rekao da je bolje da skine torrent, a nakon toga nista nisam prekrsio.
Btw zuti sam dobio od naxeema i trebao bi mu zahvaliti jer nakon toga nisam dobio vise niti jedan karton.

Baotica, primjetio sam kad si dobio crveni jer svaki dan postas dosta postova pa odjenom de nigdi kad ono crveni.

17 godina
neaktivan

Niti jedan. Jeeeeee!!!

16 godina
neaktivan

4 zuta

jedan zbog neurednih postova

2 zbog nabijanja postova (nisam koristio gumb uredi)

3 zboguvrede

4 zbog nicega

Viva la Linkuto
17 godina
neaktivan

Update: ja još pobrao 2 žuta. jedan za podržavanje i pomaganje pri piratstvu, a drugi za spamanje o kravamaSmijeh

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina

2 crvena.

Only God will judge me
17 godina
neaktivan

jedan jedini žuti, glup razlog "loše" sam nazvao temu

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
16 godina
neaktivan

1 dan, 0 kartona (solidno)

16 godina

pozitivna 0 Namigiva

17 godina
neaktivan

kaže:

0 žutih

1 crveniSramim se - zbog davanja linka na piratski sadrzaj, onaj hipe oko GTA, iako nije bio direktan link, nego tipa hXXp://, ali nije važno, i naravno, i ja sam išao na godišnji na 5 dana. čini mi se.

-tad smo poštenski naljutili moderatora

17 godina
neaktivan

Meni su dali zuti...zbog nicega. Sudija je primio pare :)

Ali stvarno ljudi nisam bio kriv,svi mi koji smo dobili nekakav karton nismo krivi Smijeh

Ovo me strasno podseca kao kad pitaju nekog friskog zatvorenika "Zbog cega si tu?" a ovaj kaze "Pojma nemam...nevin sam" :)

Usput Sretna Nova Godina svim clanovima ovog foruma

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
16 godina
neaktivan

Žuti   0

Crveni  0

17 godina

2 žuta i 0 crvenih...

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan

Ja ne brojim. Kad sam vidio da sam zadnjih par žutih dobio zbog lijenih ili maloumnih moderatora koji kažu da su moji postovi spam onda kada to 99% nisu, jednostavno ignoriram njihove poruke i žute kartone. Kao sveta voda - niti šteti niti koristi... Nabijem ih ja sve redom retardirane...

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 10:43 (Faerdhur).
16 godina

Jedan žuti Belji se

Ivan M. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

1 ZUTI

zbog trazenja programa koji je potpuno legalan i cak ga prodaju neke firme u Hrvatskoj.

malo smijesno li dobro XD nemogu svi bit informirani o svemu

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

1 ZUTI

zbog trazenja programa koji je potpuno legalan i cak ga prodaju neke firme u Hrvatskoj.

malo smijesno li dobro XD nemogu svi bit informirani o svemu

1 žuti

tražio sam link od win sedmice kad sam mislio da ga se tada moglo nabaviti legalno.
OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice