Zaboravih šifru od bežičnoga interneta, jel ima negdje di ju mogu ponovno upisati ili nešta?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uđi u postavke routera 192.168.1.1.Potraži wireless settings ili tako nešto.Tamo ces naci šifru.
Spoji se kabelom, i napravi kako ti je gore rečeno.
Uđi u postavke routera 192.168.1.1.Potraži wireless settings ili tako nešto.Tamo ces naci šifru.
Ali ne znam koja je šifra od tog 192.168.1.1 ?
Probaj resetirati router. Sigurno imaš na njemu neku tipku s kojom možeš. U večini slučaja nalazi se na poleđini routera u nekoj rupici pa ti za to onda treba neka čačkalica ili igla.
Kasnije samo staviš novi password.
koji router imaš?
pise modem access code: xxxxxxxxxxxxx
Najvjerojatnije je korisničko ime user, šifra isto user ili 0000.
koji router imaš?
Moze pomoc za ADB router.
Imam router Siemens Gigaset SX763 i otvorio sam gateway i našao password, ali neće da mi uđe u postavke routera. Kako doći do novog PW s obzirom da ova koju sam našao na internetu nije točna.

Moze pomoc za ADB router.
Password ti je vjerojatno na poleđini routera, pregledaj SN code. Fak, poruka je iz 2013te...
Password je kod susjeda kao i router, čini mi se.
Nije pametno resetirati modem jer onda se gube podatci u njemu i moraš zvati operatera da ih nanovo stavi.
Evo tu nađi svoj model svog routera (modema) i piše ti username i šifra. http://portforward.com/default_username_password/
Meni je kod više routera kod kojih sam pokušao ući bila ista šifra : username : admin , password : admin
Ako ništa od toga ne uspije onda ne preostaje drugo ne reset.
EDIT
U nekim ni ne postoji šifra nego je samo potreban username aka "admin"
kod sx763 routera ako je t-comov firmware lozinka je user. ako nju ne prihvaca onda ju je korisnik promjenio te ako ju je zaboravio najelegantnije rjesenje je reset routera. drugi nacin je vjerojatno da se nekako kopiraju podaci sa flasha ili gdje je vec lozinka pohranjena ali to zahtjeva određeno predznanje i poznavanje tog podrucja tako da za 99,99% korisnika reset je jedini nacin "ulaska" u router