T-Com - ukidanje fiksne linije kao uvjeta za ADSL

poruka: 8
|
čitano: 9.529
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Iz T-com podrške kažu da se može, više fiksna linija nije uvjet za ADSL, ali je onda pretplata za ADSL skuplja za tih 60kn od fixne linije.

Pa ko je tu lud? Kako prave budale od nas...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

samo da se drugi ne povedu za tim pravilom...ostaće T-kom bez većine korisnika...

a ovaj potez treba prijavit drž. odvjetništvu i udr. za zaštitu potrošača da se provjeri dali je legalan.

Rossvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: T-Com - ukidanje fiksne linije kao uvjeta za A
cassini kaže...

samo da se drugi ne povedu za tim pravilom...ostaće T-kom bez većine korisnika...

a ovaj potez treba prijavit drž. odvjetništvu i udr. za zaštitu potrošača da se provjeri dali je legalan.

Ovo se treba prijaviti HAKOM-u,neznam šta ste vi misjeli da će se monopolista odreći tih 60 kn to sam baš oćekivao da će napraviti.

BF3:crna_bandera
16 godina

Nažalost to je potpuno legalno... Bar dok se opet ne promjeni zakon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ma glupost nece im to proc
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

53 kune (43,61 +PDV) iznosi mjesečna naknada za paricu. Ona se do sada plaćala u sklopu pretplate za telefon, a sada ako nemaš telefon onda ti je naplate u sklopu pretplate za Internet ili IPTV.

Ako si spojen preko nekog drugog operatera (Optime, Iskona i ostalih), a oni unajmljuju paricu od T-coma, tada taj drugi operater plaća T-comu mjesečnu naknadu za održavanje parice. Naravno, sve se to opet naplati od krajnjeg korisnika.

Standardna ponuda T-Hrvatskog Telekoma d.d. za uslugu izdvojenog pristupa lokalnoj petlji

Stranica 63/172

0 0 hvala 0
17 godina
klimama kaže...

53 kune (43,61 +PDV) iznosi mjesečna naknada za paricu. Ona se do sada plaćala u sklopu pretplate za telefon, a sada ako nemaš telefon onda ti je naplate u sklopu pretplate za Internet ili IPTV.

Ako si spojen preko nekog drugog operatera (Optime, Iskona i ostalih), a oni unajmljuju paricu od T-coma, tada taj drugi operater plaća T-comu mjesečnu naknadu za održavanje parice. Naravno, sve se to opet naplati od krajnjeg korisnika.

Standardna ponuda T-Hrvatskog Telekoma d.d. za uslugu izdvojenog pristupa lokalnoj petlji

Stranica 63/172

Dok drugi operateri za zakup parice do korisnika T-Comu plaćaju upravo 53 kune+PDV...

EDIT: Shebao sam. Drugi operateri nama naplate 53 kune+PDV i na tome ne zarade ništa, samo država profitira (dakako i T-Com)...

Čvarci su bomboni od svinje
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 10:05 (bocic).
13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Iz T-com podrške kažu da se može, više fiksna linija nije uvjet za ADSL, ali je onda pretplata za ADSL skuplja za tih 60kn od fixne linije.

Pa ko je tu lud? Kako prave budale od nas...

Ali to nije sve! Da bi imao samo adsl i eventualno maxtv a želiš maknuti telefon (ono što sam ja htio), oni ga isključe i fakat naplate tih 60 kuna veće pretplate adsl-a, ali naplate i ponovno uključenje priključka oko 520 kuna. LOL

htc desire s - moj mali asistent...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice