ekipa moze samo jedna info.
znaci mislim prec uskoro na vip jer sa t-comom cu da puknem haha pogotovo radi racuna.
e sad gledma da uzmem brzinu 10mbps ali mi u selendari iako spadamo pod pulu a ne enku znj opcinu. jos uvijek nismo dobili nove centrale i parice tako da nemam ni iskon ni nista.
i najverovatnije cu vip uzet po t-comovoj infrastrukturi e sad znam kad je nekad davno bio tehnicar kod nas da je reko da nasa parica propusta maksimalno 6.
dok sad evo otvorio router i pise mi max 4896kbps. evo i slikice pa mi mozete to malo objasnit ;).
I da zna mozda neko koliko je upload kod vipa jer nigdlje nemogu nac informaciju.
a sad sam se preporodio kad je t-com digo na 0.50 jer prije 4 kompa upaljena i neko ide uploudad sliku na net ostala tri kompa jedva google otvore xDD
Izgleda prema ovome da ti max propusnost 4896kbps tako da neces moci uzet taj paket od 10mbps. Koliko su stare žice, možda je problem u tvojoj žici koja ide iz zida u ruter, u mene je max propusnost 22mbps i 1.5mbps a žice su stare ko rusija, ali blizu sam centrali...Možda je onda do udaljenosti od centrale...