jel ima koga iz Zagreba(šija,črnkas) da su mu digli zinu sa 8(6.5-6.9 realno) na 10Mbita :)?

jel ima koga iz Zagreba(šija,črnkas) da su mu digli zinu sa 8(6.5-6.9 realno) na 10Mbita :)?
Prošlo je par dana od kad su mi povečali brzinu, za sada je sve ok , veza mi nije pukla ni jednom....
Na speedtestu mi pokazuje brzinu 4.05 mbit/s (515 kb/s) ali mi skida po 490 kb/s , ali ok je , nema veze ,ali ne razumijem šta je sa
upload brzinom , kada idem na bilo koji server testirati dođe mi do 0.6 mbit/s (više od 50 kb/s) i na kraju testa samo padne na 0.27 mbit/s ,
na torrentu mi varira između 25 i 40 kb/s....
@ rambo
:zijeva:
Meni su prije 4 dana digli brzinu na 4, ali danas mi je cijeli dan samo oko 1.6! WTF! Jel ima još netko da su mu digli pa je opet pala brzina?
yo yo ti je u glavi ;)
vidim da si hip hoper kaje zaprav pohvalno
no je to nisam pozz :)
to znači da če ti stavit na 4 Mbita jer ti provjeravaju parnicu :)
lol to nije isfuravanje neg je tako pričam i to nije hip hoperski
neg šatrovački koji je u zgu več 50tak godina
to kaj su ga hip hoperi prisvojili druga priča ;)
ustalom vidim da je lik 92 godište
kaj imam više za reč nego :zijev ,zijev:
;)
p.s ne spamaj jer če bit žutih kartona :)
Ima....meni jučer sve za 5+ delalo,danas katastrofa.
S time da mi je ženska iz SZK rekla da budu došli sljedeći tjedan
pogledat kaj je s paricom ili centralom whatever....
meni sve radi bez problema. brzina se vrti između 400-700
Hm,užas...no,kako objasnit ovo:
Brzina je,ako je vjerovat speedtest.net-u pristojna(istina,upload je katastrofa,a i ping je....onak...)
No,stvari stoje drugačije: svaku stranicu mi mozilla otvara duuuuuugo,nekad i po 45 sec.
Msn se ruši,torrenti idu do "fantastičnih" 13 Kb/s,download s Rapidshare-a od 30-55 Kb/s.
Znam da mi je system Ok,nema virusa,trojana i štojaznam kakvog smeća.
Sve je zaštićeno Norton360 AV-om i Spyware Doctorom,
definicije redovito update-ane,system redovito scan-an.
Također,sve je optimizirano,relativno svježa instalacija OS-a...
S time da mi led-ice na routeru divljaju i to za wireless i internet.
Također mi puca wireless connection( zaštićen WEP2 pass-om).
Jučer sam prijavio na SZK i ženska je obećala da će doći terenska ekipa provjerit.
Živi bili pa vidjeli.
gledajte i divite se
Kod mene je katastrofa http://www.speedtest.net/result/445369005.png
Jel ima još neko tako loš rezultat? Kaj da napravim?
Čovječe,da ja idem u tu školu,ne bi niti išao doma...hehehehehehe
Čovječe,da ja idem u tu školu,ne bi niti išao doma...hehehehehehe
Iz skole. Zna biti dosta brze. :)
A čuda li velikog, 68 Mbit/s u školi. U mojoj srednjoj je brzina 100 Mbit/s (ako se ne varam)...
Nije to nikakvo čudo. Zamislite danas sat informatike bez interneta... A da bude konekcija normalne brzine za recimo 20+ računala treba tako velika brzina jer se brzina dijeli pa svatko dobije 5 Mbit/s...
Samo se nemrem sjetiti kako se zove taj ISP koji daje internet ustanovama (kao škole).
Lako Vama....ja sam daaaaaavno izašao iz škole,internet imam samo doma,to plaćam masno da bi svaki drugi dan imao jadan connect.
Baš maloprije u Mercatoru(išao po pljuge) stoji ekipa iz T-scuma i vrbuje ljude ....."jel znate možda"....rekoh znam,okrenem se i odem
A čuda li velikog, 68 Mbit/s u školi. U mojoj srednjoj je brzina 100 Mbit/s (ako se ne varam)...
Ja sam mjerio u skoi i imam 4mb/s na 20 kompova.... OCAJ