Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!

poruka: 516
|
čitano: 198.441
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Moja je odličnaSmijeh

upload je super :DDDD upload je super :DDDD
Fućkaj ga!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma dej t-com je *urac,brzine bijedne,cijena da glava zaboli...sad sam uzeo iskon telefon i net i sad su mi poslali pass i user jos cekam modem i drugi mjesec ;)

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!
luka_cro kaže...

ma dej t-com je *urac,brzine bijedne,cijena da glava zaboli...sad sam uzeo iskon telefon i net i sad su mi poslali pass i user jos cekam modem i drugi mjesec ;)

iskon je isprdak od t-coma

mama mi je gej a otac lezbijka
16 godina
neaktivan

kak to mislis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

T-com je vlasnik Iskona...

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ahuramazda kaže...
luka_cro kaže...

iskon je isprdak od t-coma

Ne mlati praznu slamu kakav te isprdak spopal, Smijehkod Iskon bus dobil ono kaj ne dobis na T-Šrot u osnovnom telefonskom paketu a jos moras platit vise na T-Šrot pa razmisli malo o tome.Nevinašce Druga je prica kaj T-Šrot zahvaljujuci slobodnim rukama preko Iskona ciji je vlasnik podmece klipove s nizim cjenama drugim operaterima u tom je poanta. Uglavnom imamo totalni đumbus i nered do daske na nasem internet trzištu a ko je za to kriv normalno naša prijasnja vlast. Iskon kao glasi za alternativnog IPS-a a kak to moze bit ak mu je vlasnik T-Šrot nikak totalni bananizam.Cool

15 godina
odjavljen
Danijel14 kaže...
win32 kaže...
themain.x kaže...
Danijel14 kaže...
DamageHigh kaže...

Evo napokon je stigao tehničar! Naravno, sa malo zakašnjenja jer ga nisu ni poslali odmah... Prvo su 2 puta prćkali po centrali, smanjiivali mi brzinu i sl. jer u SZK nisu skužili da se meni restarta modem nego - veza!

Uglavnom, čovjek je rekao (još dok me zvao da provjeri ima li koga doma) da su 780WL modemi malo ''specifični''. Kaže da su inače dosta kvalitetni ali da ih najviše zaj...va napon i da su prve serije bile isporučene sa 18V adapterom i da znaju kao i ovaj sad već bivši moj svako malo ''zatiltati''. Nove serije imaju 22V adapter i rade bez problema. Uglavnom, dobio sam novi router, Siemens SX763 za kojeg kaže da je jako dobar (kao i svi Siemensi do sada, tako kaže čovjek).

Usput je rekao par loših komentara na SZK.

I da skratim priču: opet imam novi modem/router! Ovaj put je riječ o Thomsonu TG782(i) jer Siemensi (isprobana danas 2) ne žele raditi na mojoj liniji, od nekih 48h koliko sam imao siemensa doma internet je radio možda sveukupno 12 h jer je veza stalno pucala i modem nije mogao uspostaviti DSL liniju sa centralom... Danas je došao tehničar, čudom smo se oboje čudili pola sata da bi on na kraju izvadio iz auta novog Thomsona, prištekao ga i mali se u roku 10-15 sekundi spojio...

Zaključak - tehničar je rekao da Thomsoni rade bolje od Siemensa na većim udaljenostima od centrale.

Novi modem neću hvalit da ga ''ne ureknem''.

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
16 godina
protjeran
Danijel14 kaže...
Danijel14 kaže...
win32 kaže...
themain.x kaže...
Danijel14 kaže...
DamageHigh kaže...

I da skratim priču: opet imam novi modem/router! Ovaj put je riječ o Thomsonu TG782(i) jer Siemensi (isprobana danas 2) ne žele raditi na mojoj liniji, od nekih 48h koliko sam imao siemensa doma internet je radio možda sveukupno 12 h jer je veza stalno pucala i modem nije mogao uspostaviti DSL liniju sa centralom... Danas je došao tehničar, čudom smo se oboje čudili pola sata da bi on na kraju izvadio iz auta novog Thomsona, prištekao ga i mali se u roku 10-15 sekundi spojio...

Zaključak - tehničar je rekao da Thomsoni rade bolje od Siemensa na većim udaljenostima od centrale.

Novi modem neću hvalit da ga ''ne ureknem''.

Ja imam navedeni model(Thomson).

Osim što je najljepši router koji sam vidio zadovoljan sam i njegovim radom. Veza mi pukne eventualno 2 puta na dan i to ne svaki tako da mi je sasvim ok. Na početku kada sam ga tek dobio znala je veza pucati i po 5 puta na dan, sada više ne. Što se dogodilo, neznam.

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 21:34 (APazinjan).
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Moja je odličnaSmijeh

Ista priča samenom.

BMW
16 godina

T-Com je odličan, ali njihove brzine su katastrofa. Kako se ne osramote s njima? LMAO, nevjerojatno kako žele izvući novce na bržim brzinama, a nisu ni te nešto veće, hahahaha (najviši upload speed 768kb/s)... Netko bi pomislio da je to šala.

0 0 hvala 0
15 godina

T-com je odličan, ali brzine su katastrofa. Daleko su najskuplji, a ovi u službi za korisnike su apsolutni n00b-ovi (čast iznimkama).

Ali T-com je odličan! =)

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

T-Com je odličan, ali njihove brzine su katastrofa. Kako se ne osramote s njima? LMAO, nevjerojatno kako žele izvući novce na bržim brzinama, a nisu ni te nešto veće, hahahaha (najviši upload speed 768kb/s)... Netko bi pomislio da je to šala.

Nisi naveo ovde joeš neke činjenice kao što su loša usluga(operateri...),česta pucanja veze itd.

Al da su i samo brzine nebi se žalio alo za 170 kn fleta što plačam,nesmi biti grešaka.

Prijatelj mi je na Optimi plača Flat 70kn misečno i nikad nema problema,još mu je internet uredu.

BMW
15 godina
odjavljen
APazinjan kaže...
Danijel14 kaže...
Danijel14 kaže...
win32 kaže...
themain.x kaže...
Danijel14 kaže...
DamageHigh kaže...

Ja imam navedeni model(Thomson).

Osim što je najljepši router koji sam vidio zadovoljan sam i njegovim radom. Veza mi pukne eventualno 2 puta na dan i to ne svaki tako da mi je sasvim ok. Na početku kada sam ga tek dobio znala je veza pucati i po 5 puta na dan, sada više ne. Što se dogodilo, neznam.

Veza se danas prekinula točno 24 h nakon uključenja... nadam se da će tako i ostati...

16 godina
neaktivan

http://www.amis.hr/speedtest/results.php?kbps=3080&downloadtime=4.743&KB=1783.25&recorded=1

ja mjerim pomocu toga i uvijek mi je 3.1mbps a imam 4mbps.....i zasto uopce dolazi do pucanja veze i zasto t-com ne poveca brzine vec jednom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

zasto t-com ne poveca brzine vec jednom?

Iz jednostavnog razloga što ih to košta..Namigiva

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
odjavljen
luka_cro kaže...

http://www.amis.hr/speedtest/results.php?kbps=3080&downloadtime=4.743&KB=1783.25&recorded=1

ja mjerim pomocu toga i uvijek mi je 3.1mbps a imam 4mbps.....i zasto uopce dolazi do pucanja veze i zasto t-com ne poveca brzine vec jednom?

Više razloga: loš modem (pod loš mislim da ''ne voli'' loše linije) / loši kabeli do tvoje kuće / velika udaljenost na relaciji centrala-korisnik.

15 godina
protjeran

Nebi vjerovali, jedanput mi se desi nešta sa internetom 1.6mB/s... I ja nazovem i ovako je to izgledalo

-Dobar dan!

-Dobar dan.. Ja imam problema sa internetom, brzina je 1.6mB/s a ja plaćam 4mB/s, i MaxTV mi šteka, dakle, htjeo bih neka upustva da to popravim. (slušajte ovu budalu sada)

-Pa, gospodine (JAO!), vjerovatno vaše parice (WTF je to?) nepodžavaju velike brzine.

-Parice?

-Da, parice!

-Sve je bilo uredu do nekidan! Kakve parice Bog vas blagoslovi?

-Slušajte gospodine, ja ne...

-Dajte vi meni internet službu! Nemogu se sa vama prepirat preko nečega što nepostoji!

-Evo, prespojiti ću vas...

I oni su prijavili kvar i brzina se povečala na nekih 690kB/s za sat, dva..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel bi mogao i ja nazvati da mi povecaju,ja imam 3.1mbps a placam 4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Nazovi, objasni situaciju i pitaj mogu li ti poslati tehničara da provjeri propusnost na tvojoj liniji... to je najmanje što mogu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uzeo iskon nedavno i danas mi je dosao modem,spojim sve i uzas,sve mi je sporo,neke stranice nece opce otvarati,youtube video strasno se sporo ucitavaju a pogotovo facebook,applikacije opce nemogu pokrenuti,sve neko usporeno i stalno mi baca 

"Ups! Google Chrome nije uspio uspostaviti vezu sa stranicom"

sto da uradim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Koji modem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nemaš  šta mislit. Zovi iskon i neka nešto poduzimaju!

16 godina
neaktivan

ma imam neki gigaset sx763 cini mi se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Meni je isto internet bio ćudljiv sa SX763... zovi nek ti pošalju tehničara pa da vidi što je

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

rjesili smo problem tako da ono pod ipv4 nebude automatic nego manual ip i sad radi ok i jos nijedniom me nije izbacilo sa bc2 s porukom "connection to server has been lost"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajmo se natjecat tko ima sporiji internet.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igricu od 4 GB mi na laptopu skida po 560 kb/s..

Apple iPhone 3GS 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Boze sacuvaj... Naravno, pricamo o T-shrotu. Prijavio sam vec to sranje x puta i tek jucer sam uspio da prijave kvar... Zivi bili pa vidjeli sta ce skemijat...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 14:16 (Batista).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Boze sacuvaj... Naravno, pricamo o T-shrotu. Prijavio sam vec to sranje x puta i tek jucer sam uspio da prijave kvar... Zivi bili pa vidjeli sta ce skemijat...

Meni je takva inače

Fućkaj ga!
15 godina
neaktivan

Znate šta .. nije problem do "t-com".. već do rutera... u zadnje vrijeme .. s njhovim novim update mreže neradi sve ok .. jer se ruter zj.. kad treba zamjenit ip nakon 24h.. i onda ništa neče otvorit .. meni nije htjeo otvorit bug online ni stranicu od corsaira ,a htjeo je facebook.. onda odete u postavke rutera diskonektate se s neta i ponov povežete i radi .. naravno drugi ip.. ili reset rutera... ali i to zna da ne pomogne.. onda isključite ruter nazovete t-com i tražite reset i "pročišavanje" linije i upalite ruter kad on kaže da če to radi.. i onda radi sve 100% ok..

popravit če oni to u narednih par tjedan...

Nadam se da sam pomogo!

"Izgleda da su dobre programere otpustili pa im ovi rade probleme što su ostali..xd"

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice