pozdrav.
probati ću objasnit svoje probleme
skidam sa megaupload stranice preko mega managera, brzina uvijek gravitira između 450-500 kb (imam premium) i odjedanput je palo prije par dana, sad je nekad 200 kb, nekad 80, itd...
youtube se stravično sporo bufferira, itd. samo otvaranje stranica i nije sporo, dapače normalno je ali ta brzina downloada me ubija. naročito jer sam platio premium, uostalom i t-comu plaćam itd.
zvao sam t-com, rekli su mi da skinem onu njihovu datoteku što očitava brzinu interneta i bilo je samo oko 120kb/s što je premalo i momak je rekao da je nešto u kvaru da će obavijestiti ekipu sa terena. sutradan su zvali da je popravljeno ali ništa se ne događa.
skenirao sam komp sa malwarebytes i nod 32, očistio sve što treba sa glary utilities ali i dalje isto
na koncu resetirah router, sad je nešto brže ali opet nedovoljno i ne kao što je bilo
speed test kaže da imam malo manje od 2 megabitsa
sve u svemu, ima li tko neki savjet kako poboljšati tu brzinu jer više ni sam ne znam je li stvar u kompjutoru, t-comu, je li mi se netko spojio na vezu..... ništa više nemam pojma.
hvala unaprijed.