spora brzina downloada

poruka: 4
|
čitano: 2.662
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
spora brzina

pozdrav.

probati ću objasnit svoje probleme

skidam sa megaupload stranice preko mega managera, brzina uvijek gravitira između 450-500 kb (imam premium) i odjedanput je palo prije par dana, sad je nekad 200 kb, nekad 80, itd...

youtube se stravično sporo bufferira, itd. samo otvaranje stranica i nije sporo, dapače normalno je ali ta brzina downloada me ubija. naročito jer sam platio premium, uostalom i t-comu plaćam itd.

zvao sam t-com, rekli su mi da skinem onu njihovu datoteku što očitava brzinu interneta i bilo je samo oko 120kb/s što je premalo i momak je rekao da je nešto u kvaru da će obavijestiti ekipu sa terena. sutradan su zvali da je popravljeno ali ništa se ne događa.

skenirao sam komp sa malwarebytes i nod 32, očistio sve što treba sa glary utilities ali i dalje isto

na koncu resetirah router, sad je nešto brže ali opet nedovoljno i ne kao što je bilo

speed test kaže da imam malo manje od 2 megabitsa

sve u svemu, ima li tko neki savjet kako poboljšati tu brzinu jer više ni sam ne znam je li stvar u kompjutoru, t-comu, je li mi se netko spojio na vezu..... ništa više nemam pojma.

hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: spora brzina
Zovi ih opet...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
spora brzina downloada
samo ih zovi i budi dosadan i poslat ce ti odmah danas/sutra nekog....a ako nesto muljaju reci da ces promeniti providera
When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
spora brzina downloada

da, čini se da je to jedino rješenje.

hvala ljudi na odgovorima :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: