Najpovoljniji Flat - rate

poruka: 125
|
čitano: 68.566
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Najpovoljniji Flat - rate

Ja imam B.net 3D paket (Televizija, Flat internet, Flat telefon) i mogu reč da sam super zadovoljan, prije sam bia ne T-comu i jedva čeka uteć, za usporedbu o kvaliteti usluge, obje su brzine interneta 2mbps i dok sam kod T-coma na speedtest.net ima brzinu 1635 kbs, B.net ima brzinu 2112 kbs !Cool

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
17 godina
neaktivan
Mislim da bi to bio metronet.
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Ljudi, nisu bez razloga bnet, metronet, iskon, optima... jeftiniji od t-coma.

1. t-com je provjerena, velika i stabilna kompanija. I stvarno, na telefon i net nemam nikakvih zamjerki (još dobiješ i WLAN router)

2. bnet, metronet, iskon, optima... nastoje svojim niskim cijenama privući korisnike (i to je ok), sad ne mogu pričati kolko su oni kvalitetni jer nisam sam isprobao, ali te tvrtke su tek u usponu... imam samo TV od bneta i ok je (s tim da su nas htjeli opljačkati za 199 kn i to cijelu zgradu no nije im uspjelo). Što se tiče kvalitete, slika je prosječna no dobro ovo je malo offtopic.

T-com je jedino provjereni, veliki i stabilni monopolist. Nista drugo. O njihovom odnosu prema korisnicima rade necu jer mi se digne zivac svaki put kad se toga sjetim. Kod Metroneta nemam takvih problema. Stabilnija veza, kvalitetnija usluga i podrska. O cemu mi to onda pricamo?
17 godina
neaktivan
Mithrandir kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ljudi, nisu bez razloga bnet, metronet, iskon, optima... jeftiniji od t-coma.

1. t-com je provjerena, velika i stabilna kompanija. I stvarno, na telefon i net nemam nikakvih zamjerki (još dobiješ i WLAN router)

2. bnet, metronet, iskon, optima... nastoje svojim niskim cijenama privući korisnike (i to je ok), sad ne mogu pričati kolko su oni kvalitetni jer nisam sam isprobao, ali te tvrtke su tek u usponu... imam samo TV od bneta i ok je (s tim da su nas htjeli opljačkati za 199 kn i to cijelu zgradu no nije im uspjelo). Što se tiče kvalitete, slika je prosječna no dobro ovo je malo offtopic.

T-com je jedino provjereni, veliki i stabilni monopolist. Nista drugo. O njihovom odnosu prema korisnicima rade necu jer mi se digne zivac svaki put kad se toga sjetim. Kod Metroneta nemam takvih problema. Stabilnija veza, kvalitetnija usluga i podrska. O cemu mi to onda pricamo?
 Sto znaci to da je stabilnija veza? Pa meni se na T-comu nikad nije nist lose dogodilo. A ako veza pukne T-comu onda ce puknut i svima ostalima jer su to iste zice. Moze se samo dogodit da T-com namjerno ostalima malo "presjece" vezu na neko vrijeme tako da bi on ostao heroji kojem nakad ne puca veza! To su cinjenice i zato mi nitko ne moze rec da netko ima stabilniju vezu od T-coma! Da su monopolisti to jesu al to si je drzava sama kriva sto nije odvojila firmu za telefone i internet od firme kojoj su sve zice u hrvatskoj u vlasnistvu!

Bolje ispast budala nego iz aviona!
17 godina
neaktivan
Mithrandir kaže...
 Stvar je u tome da t-com JE stabilnija i provjerena tvrtka, ziher ima više antena nego ostale tvrtke (Vip ne računam). Ali tvrtke tipa metronet, bnet, optima... nisu dostupne čak i u nekim djelovima Zagreba, i sad reci da imaju jednaku ili bolju vezu... Da ne govorim što bi se dogodilo u selima...

Ne podcjenjujem sad ja manje tvrtke, čak bi i uzeo od bnet-a internet, ali nije svugdje jednaka veza...

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
17 godina

U mojoj ulici je "dostupno" vise providera kao Vodafone i DCM il kak se vec zove.

Htio sam prijec na obe i kad sam poslao zahtjev rekli su mi da im se ne isplati provest zicu do mog stana jer sam ja jedini u svom ulazu koji se zasad misli pretplatit i naravno da sam ostao na T comu s kojima nisam imao niti jedan problem. Dosli su na vrijeme i sve a ovi iako su rekli za 10 dana dosli su za dva mjeseca da bi mi rekli da nemogu **** napravit.

Digli su mi zivac znas kako!

I sta bi ja sad trebo skupljat stanare da se mi svi odjednom pretplatimo? Tako vjerojatno i moji susjedi kad se oce pretplatit im kazu da su jedini u ulazu jer nisu nasli jos 3 stana s kojim bi se istovremeno pretplatili. Mos mislit koje pruzanje usluge i briga o korisnicima.

Da mi daju internet besplatno sad nebi ga uzeo...

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kad smo već kod toga zvao sam ih prije dok je bila akcija tipkovnica + miš + kamera + POTPIS UGOVORA i rekla mi je gospođa da nema više tipkovnica na skladištu. Kažem ja njoj ništa onda sada mogu promijeniti operatera, kaže ona možete, doviđenja. Vidiš za tjedan dana tipkovnica i miš na vratima. ZAKON.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja san bio i na T- deutsche natschischische i na optimi i na B.netu pa sad vi uspoređujte gospodo : 123,oo kn flat rate u B.neta,brzina 1538/384 kb

17 godina
neaktivan
petrol kaže...

Evo ja san bio i na T- deutsche natschischische i na optimi i na B.netu pa sad vi uspoređujte gospodo : 123,oo kn flat rate u B.neta,brzina 1538/384 kb

Ispravak netočnog navoda Namigiva: Bnet naplaćuje flat pri brzini 1536/384 kB 145,00 kn uz to da se WLAN router (koji mislim da dosta ljudi koristi) naplaćuje mjesečno 29,00 kn; sveukupno 174,00 kuna mjesečno s tim da postoji opcija kupnje routera za 499,00 kn.

S druge strane T-com nudi flat rate od 2048/256 kB za 178,00 kn mjesečno uz doplatu 99,00 kn jednokratno (samo prvi mjesec) za WLAN router i 0,50 kn za samoinstalacijski paket.

@petrol - otkud tebi ovih 123,00 kn ja stvarno ne znam???

17 godina
neaktivan

Pa XCarnet-za akademske građane stari

17 godina
neaktivan
petrol kaže...

Pa XCarnet-za akademske građane stari

Je, lijepo je to, al SAMO za akademske građane...

17 godina

Najpovoljniji flatrate pitate? Pa susjedov... ehehee

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
neaktivan

A stari jebiga, ja ti nisan kriv sta nisi AKADEMSKI građanin

17 godina
neaktivan

Korisnik sam MaxAdsl Flat paketa i ugovor mi je  istekao već odavno. Nisam ga produžavao. Ako se prebacim na MaxAdsl Start paket i postanem korisnik Optime za Adsl Traffic uslugu, moram li i dalje plaćati brzinu T-Com-u?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
photonFUEL kaže...

Korisnik sam MaxAdsl Flat paketa i ugovor mi je  istekao već odavno. Nisam ga produžavao. Ako se prebacim na MaxAdsl Start paket i postanem korisnik Optime za Adsl Traffic uslugu, moram li i dalje plaćati brzinu T-Com-u?

Znači ti bi htio oba paketa? I od t-coma i od optime? To je neisplativo, imati 2 internet paketa... Ako se želiš prebaciti na optimu prekini t-comov internet (pošto ti je ugovor istekao, nisi više "vezan" za njih)

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
momak kaže...

Po mom mišljenju najbolje riješenje za raju je ISKON...    bacite pogleda www.iskon.hr  

U paketu je brzina od 2Mbps, Flat i još neke sitnice za 170kn/mj.

170 kuna a t com 178...
Mislim da bi ipak bio za t com koji je sigurno stabilniji a i dostupniji od iskona.

178 kn + telefonska pretplata + impulsi.
iskon 170 kn + impulsi

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us?
Xerxes: Brought peace?
Reg: Oh, pea-- Shut up!
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

T Com-ov flat ti je sad 99 kn. Neznam dali je najjeftiniji, ali ovo je badave.

99 kn Flat + 79 kn brzina 2 mbit/s

Kako da ne - How yes no
17 godina
neaktivan

IskonDUO flat rate 2Mbit i telefon za 170kn...   evo imam već mjesec dana i moram priznat da je usluga super

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Optima Telekom pretplata za telefon i ADSL (100kn) + Flat rate mislim 50+ ako hoćeš brzina i ispadne slično Iskonu, Metronetu, B.netu itd...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2008 11:37 (ya-sam-ya).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je Iskonov flat rate ipak najisplativiji. Flat 1024/256 + telefon = 129 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
momak kaže...

Po mom mišljenju najbolje riješenje za raju je ISKON...    bacite pogleda www.iskon.hr  

170 kuna a t com 178...
Mislim da bi ipak bio za t com koji je sigurno stabilniji a i dostupniji od iskona.

da.. ali u 170 kn od iskona ti je uracunata i telefonska pretplata.
oh man.. daj procitajte detalje po stranicama :)

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us?
Xerxes: Brought peace?
Reg: Oh, pea-- Shut up!
17 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...
Psiho246 kaže...
momak kaže...

170 kuna a t com 178...

da.. ali u 170 kn od iskona ti je uracunata i telefonska pretplata.
oh man.. daj procitajte detalje po stranicama :)

Ma o čemu vi pričate?? Kakav crni iskon?

Mjesečna naknada za OptiDSL 1024/256 kbps  
38,00 kn
FlatRATE  50,00 kn
mjesečna pretplata je još 61 kn

Što znači za 149 kn mjesečno imaš sve! A uz to su cijene telefonskih razgovora puno jeftinije nego kod drugih. Tko više voli imati posla s T-com ekipom samo neka izvoli. Ja tamo više ni mrtav!
17 godina
neaktivan

makon ovolikog prepuvacanja opet se ne zna, koji je provider najbolji?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Naravno da se zna, barem za zagrebačko područje + Velika Gorica.

AMIS!!!

Usluga 2u1:

Internet:

2 Mbps/384 kbps - 168kn

4 Mbps/768 kbps - 262kn

6 Mbps/768 kbps - 300kn

8 Mbps/768 kbps - 400kn

24 Mbps/768 kbps - 700kn

Telefon: Besplatni pozivi u fiksnu mrežu za pakete s brzinama od 2 do 24 (naknada za uspostavu poziva - 7lipa)

NEMA PRETPLATE!

Amis imam već godinu i pol. Do sada nije pukla veza, vrlo je stabilna....sve u svemu, vrlo sam zadovoljan.

Pa tko je u mogućnosti, moja topla preporuka.

I molim Vas.....te priče o T-comu kao ''vrlo dobroj, uglednoj i stabilnoj tvrtki''...ostavite za malu djecu!

17 godina
neaktivan

Pa ovako, ja placam flat rate za 20 KM, to je negdje oko 80 Kn mjesecno, ali brzinu necemo spominjati (128/128 xD)

Kad nemas drugog izbora nego wireless, onda bolje i to nego dial-up, inace to sto pricate o T-comu mi se cini vrlo slicnim BHTelecomu kod nas :@

Kamo srece da ja mogu birati ISP-a.. Inace svaki put na pitanje kada ce se u centrali uvesti podrska za DSL, odgovor je slijedece proljece.. :@ pa mislim stvarno..

Btw.: Koliko sam ja informisan i meni se cini da vam je u HR najpovoljniji Amis, pa sad...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se troumim medju: DUO.CARNet, MetroCARNet, Optima

Nekako sam se počeo zadnje vrijeme zanimat za ove sa CARNet-om - izgledaju povoljno (jel ima tu neka caka?)

DUO.CARNet - kažu da ima do 5Mbps, što mi je i previše, ali je jako jeftino

Ali kažu da se spajaš s trenutnim AAI@EDU korisničkim računom. A što kada mi taj račun istekne , da li ću moći kod CARNet-a obnoviti račun pa da sve bude kako je i bilo, ili neću više imati Flat ?

Laborare non amo! iMac 20" - C2D 2,4GHz, 2GB DDR2, Mac OS X Leopard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

najpovoljniji flat je susjedov.

Ako netko ima bolje rjesejne neka se javi. Bas me zanima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iskon je isto povećao brzine paketa pa sada recimo 4MBps paket flat internet sa uključenom tel pretplatom (pozivi se plaćaju posebno ali jeftinije nego preko T-com-a) dođe 200kn okruglo Namigiva

Znači skupa sa pozivima kroz mjesec račun mi NIKADA nije preko 250kn, a ne štedim baš telefon. Mislim kako je to dosta povoljno, a kvaliteta usluge je jako dobra i veza mi nikada ne puca.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
momak kaže...

170 kuna a t com 178...

Uff a znaš ga računati... iskon.duo dođe za telefonsku pretplatu + 2 Mbit Flat 150 Kn ili 170 sa 2 friend mobile + 2 friend international (zoveš prijatelje recimo u SAD-u ili Australiji za 22 lipe) dok tcom (koji je vlasnik iskona) naplaćuje za ono što platiš u iskonu 150 (a i kod drugih providera prolaziš slično) tih 178 + 60 kn pretplate za telefon tj. 238 Kn. Znači 238-150 == 88 Kn minimalne uštede kada pređeš na "alternativne" providere.
17 godina
i_rambo_plache kaže...
Mithrandir kaže...
 Stvar je u tome da t-com JE stabilnija i provjerena tvrtka, ziher ima više antena nego ostale tvrtke (Vip ne računam). Ali tvrtke tipa metronet, bnet, optima... nisu dostupne čak i u nekim djelovima Zagreba, i sad reci da imaju jednaku ili bolju vezu... Da ne govorim što bi se dogodilo u selima...

Ne podcjenjujem sad ja manje tvrtke, čak bi i uzeo od bnet-a internet, ali nije svugdje jednaka veza...

Kakve veze ima t-com sa antenama?!? VIP u temi o flat rateu?!? Jesi ti u dobrom threadu?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice