Ja imam B.net 3D paket (Televizija, Flat internet, Flat telefon) i mogu reč da sam super zadovoljan, prije sam bia ne T-comu i jedva čeka uteć, za usporedbu o kvaliteti usluge, obje su brzine interneta 2mbps i dok sam kod T-coma na speedtest.net ima brzinu 1635 kbs, B.net ima brzinu 2112 kbs !
Ljudi, nisu bez razloga bnet, metronet, iskon, optima... jeftiniji od t-coma.
1. t-com je provjerena, velika i stabilna kompanija. I stvarno, na telefon i net nemam nikakvih zamjerki (još dobiješ i WLAN router)
2. bnet, metronet, iskon, optima... nastoje svojim niskim cijenama privući korisnike (i to je ok), sad ne mogu pričati kolko su oni kvalitetni jer nisam sam isprobao, ali te tvrtke su tek u usponu... imam samo TV od bneta i ok je (s tim da su nas htjeli opljačkati za 199 kn i to cijelu zgradu no nije im uspjelo). Što se tiče kvalitete, slika je prosječna no dobro ovo je malo offtopic.
Ljudi, nisu bez razloga bnet, metronet, iskon, optima... jeftiniji od t-coma.
1. t-com je provjerena, velika i stabilna kompanija. I stvarno, na telefon i net nemam nikakvih zamjerki (još dobiješ i WLAN router)
2. bnet, metronet, iskon, optima... nastoje svojim niskim cijenama privući korisnike (i to je ok), sad ne mogu pričati kolko su oni kvalitetni jer nisam sam isprobao, ali te tvrtke su tek u usponu... imam samo TV od bneta i ok je (s tim da su nas htjeli opljačkati za 199 kn i to cijelu zgradu no nije im uspjelo). Što se tiče kvalitete, slika je prosječna no dobro ovo je malo offtopic.
U mojoj ulici je "dostupno" vise providera kao Vodafone i DCM il kak se vec zove.
Htio sam prijec na obe i kad sam poslao zahtjev rekli su mi da im se ne isplati provest zicu do mog stana jer sam ja jedini u svom ulazu koji se zasad misli pretplatit i naravno da sam ostao na T comu s kojima nisam imao niti jedan problem. Dosli su na vrijeme i sve a ovi iako su rekli za 10 dana dosli su za dva mjeseca da bi mi rekli da nemogu **** napravit.
Digli su mi zivac znas kako!
I sta bi ja sad trebo skupljat stanare da se mi svi odjednom pretplatimo? Tako vjerojatno i moji susjedi kad se oce pretplatit im kazu da su jedini u ulazu jer nisu nasli jos 3 stana s kojim bi se istovremeno pretplatili. Mos mislit koje pruzanje usluge i briga o korisnicima.
Da mi daju internet besplatno sad nebi ga uzeo...
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Kad smo već kod toga zvao sam ih prije dok je bila akcija tipkovnica + miš + kamera + POTPIS UGOVORA i rekla mi je gospođa da nema više tipkovnica na skladištu. Kažem ja njoj ništa onda sada mogu promijeniti operatera, kaže ona možete, doviđenja. Vidiš za tjedan dana tipkovnica i miš na vratima. ZAKON.
Evo ja san bio i na T- deutsche natschischische i na optimi i na B.netu pa sad vi uspoređujte gospodo : 123,oo kn flat rate u B.neta,brzina 1538/384 kb
Evo ja san bio i na T- deutsche natschischische i na optimi i na B.netu pa sad vi uspoređujte gospodo : 123,oo kn flat rate u B.neta,brzina 1538/384 kb

Pa XCarnet-za akademske građane stari
Pa XCarnet-za akademske građane stari
Je, lijepo je to, al SAMO za akademske građane...
Najpovoljniji flatrate pitate? Pa susjedov... ehehee
A stari jebiga, ja ti nisan kriv sta nisi AKADEMSKI građanin
Korisnik sam MaxAdsl Flat paketa i ugovor mi je istekao već odavno. Nisam ga produžavao. Ako se prebacim na MaxAdsl Start paket i postanem korisnik Optime za Adsl Traffic uslugu, moram li i dalje plaćati brzinu T-Com-u?
Korisnik sam MaxAdsl Flat paketa i ugovor mi je istekao već odavno. Nisam ga produžavao. Ako se prebacim na MaxAdsl Start paket i postanem korisnik Optime za Adsl Traffic uslugu, moram li i dalje plaćati brzinu T-Com-u?
Po mom mišljenju najbolje riješenje za raju je ISKON... bacite pogleda www.iskon.hr
U paketu je brzina od 2Mbps, Flat i još neke sitnice za 170kn/mj.
Xerxes: Brought peace?
Reg: Oh, pea-- Shut up!
T Com-ov flat ti je sad 99 kn. Neznam dali je najjeftiniji, ali ovo je badave.
IskonDUO flat rate 2Mbit i telefon za 170kn... evo imam već mjesec dana i moram priznat da je usluga super
Optima Telekom pretplata za telefon i ADSL (100kn) + Flat rate mislim 50+ ako hoćeš brzina i ispadne slično Iskonu, Metronetu, B.netu itd...
Mislim da je Iskonov flat rate ipak najisplativiji. Flat 1024/256 + telefon = 129 kn
Po mom mišljenju najbolje riješenje za raju je ISKON... bacite pogleda www.iskon.hr
Xerxes: Brought peace?
Reg: Oh, pea-- Shut up!
38,00 kn
makon ovolikog prepuvacanja opet se ne zna, koji je provider najbolji?!
Naravno da se zna, barem za zagrebačko područje + Velika Gorica.
AMIS!!!
Usluga 2u1:
Internet:
2 Mbps/384 kbps - 168kn
4 Mbps/768 kbps - 262kn
6 Mbps/768 kbps - 300kn
8 Mbps/768 kbps - 400kn
24 Mbps/768 kbps - 700kn
Telefon: Besplatni pozivi u fiksnu mrežu za pakete s brzinama od 2 do 24 (naknada za uspostavu poziva - 7lipa)
NEMA PRETPLATE!
Amis imam već godinu i pol. Do sada nije pukla veza, vrlo je stabilna....sve u svemu, vrlo sam zadovoljan.
Pa tko je u mogućnosti, moja topla preporuka.
I molim Vas.....te priče o T-comu kao ''vrlo dobroj, uglednoj i stabilnoj tvrtki''...ostavite za malu djecu!
Pa ovako, ja placam flat rate za 20 KM, to je negdje oko 80 Kn mjesecno, ali brzinu necemo spominjati (128/128 xD)
Kad nemas drugog izbora nego wireless, onda bolje i to nego dial-up, inace to sto pricate o T-comu mi se cini vrlo slicnim BHTelecomu kod nas :@
Kamo srece da ja mogu birati ISP-a.. Inace svaki put na pitanje kada ce se u centrali uvesti podrska za DSL, odgovor je slijedece proljece.. :@ pa mislim stvarno..
Btw.: Koliko sam ja informisan i meni se cini da vam je u HR najpovoljniji Amis, pa sad...
Ja se troumim medju: DUO.CARNet, MetroCARNet, Optima
Nekako sam se počeo zadnje vrijeme zanimat za ove sa CARNet-om - izgledaju povoljno (jel ima tu neka caka?)
DUO.CARNet - kažu da ima do 5Mbps, što mi je i previše, ali je jako jeftino
Ali kažu da se spajaš s trenutnim AAI@EDU korisničkim računom. A što kada mi taj račun istekne , da li ću moći kod CARNet-a obnoviti račun pa da sve bude kako je i bilo, ili neću više imati Flat ?
najpovoljniji flat je susjedov.
Ako netko ima bolje rjesejne neka se javi. Bas me zanima.
Iskon je isto povećao brzine paketa pa sada recimo 4MBps paket flat internet sa uključenom tel pretplatom (pozivi se plaćaju posebno ali jeftinije nego preko T-com-a) dođe 200kn okruglo
Znači skupa sa pozivima kroz mjesec račun mi NIKADA nije preko 250kn, a ne štedim baš telefon. Mislim kako je to dosta povoljno, a kvaliteta usluge je jako dobra i veza mi nikada ne puca.