Najbolji internet paket za mene

poruka: 3
|
čitano: 1.668
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Rjesenje za internet u stanu

Dobro jutro,

Posto sam na faksu ja i 2 frenda uzeli smo stan. Stan je u neboderu od 12 kata,a taj neboder je povezan sa jos 3. Sada me zanima kako bi ja najlakse mogo na internet. Dali da uzmem neku antenu i koju za povezivanje na neku xy mrezu ili da uzmem bas vlastiti internet? Taj vlastiti internet nebi htio bas na pretplatu uzimat. Gledao sam mobilne internete samo to mi je neznam,malo premalo tih 7-8gb kao sto je kod tcoma za 100kn ? Imam puno slobodnog vremena i siguran sam da bi ga dosta potrosili. U stanu smo mjesecno nekih 20 dana recimo.. Imate neki prijedlog?

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Itko?

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ima u t-comu ona akcija maldi do 26-27 god čini mi se i to daje 50% na neke usluge, znam da je jedna od njih i xxl mobilni internet sa 20gb prometa, dođe 110kn, bez popusta na mlade 220.

ako nećeš stick, možeš zatražiti susjede da ti daju password, a zauzvrat im daješ 50% računa - samo tu opet ne možeš skidat torrente i uzimat svu brzinu za sebe, bar preko dana.

onda možeš uzeti vlastiti net, ako planiraš duže ostat u tom stanu - imaš ugovore na 2 godine, ne znam jel tko nudi manje.

ovo sa antenicama i krađom neta nemoj radit, i ti bi bio bjesan ko ris da doma imaš pijavicu na wlanu.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice