Maxtv

poruka: 14
|
čitano: 5.897
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Maxtv

znaci ovako...dobio sam danas maxtv i sve sam normalno spojio kako treba... i naravno kad upalim maxtvprebaci mi na av2 i pocne mi ucitavanje najnoviji software blabla..i umjesto da mi dodje maxtv podesavanje za lozinku i to dodje mi maxtv i onako roza slika..i mislio sam ako dodje ta slika da trebam pricekat 20 min jer pise u uputama da aktivacija traje 20 min a ja sam ceko 40 min i nista..i dalje mi ta slika stoji , pa sad neznam u cemu je problem ako neko zna.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maxtv

odi u one postavke interneta i to restartaj sve...ono 192.168.1.1...tak sam ja to riješio

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Maxtv

Koliko sam provalio, moraš resetirati max tv uređaj (ja imam scientific atlanta) nakon modema, jer modemu (router) treba neko vrijeme da dođe k sebi, a taj tv set top je 'brži' i onda zblokira. Svaki puta kad nestane struje, moram resetnuti prvo router, pa nakon par minuta i Atlantu (kad se router konekta). I onda 5-6 min atlanta trkelja i srče podatke uz par prikaza loga max tv-a i par rozih ekrana i onda radi..

15 godina
neaktivan
Maxtv

kolko si ti ceko to ? ja sam ceko vise od 20 min i nista

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maxtv

Koji router imaš?

Napravi off/on routera i stb-a, pričekaj da se router podigne, pa onda uključi maxtv.. Ako ne bude radilo, zovi

062 900 000, možda ćeš morati raditi konfiguraciju routera za IPTV..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Osim kaj trebaš zvati 0800 9000. LOL
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina

pogledaj jeli ti svijetli na ruteru lampica gdje si priključio max tv i lampica internet, ako ti je jedna od tih lampica crvena napravi reset rutera tako da pretisneš iza dugme il inešto sl. tome i zadržiš to tridesetak sekundi. Ako ti je to sve OK , onda isključi max-tv iz struje natrag na samom reciveru i nemoj ga također uključivati tridesetak sekundi.

Ovaj drugi dio na max-tv možda ćeš morati više puta napraviti.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Osim kaj trebaš zvati 0800 9000. LOL

Ako spaja MaxTV prvi put, i nije uspio ukucati korisnički račun, a ima paket samoinstalacije, mora zvati 062 broj. Na 0800 9000 će ga preusmjeriti

na taj broj.

15 godina
neaktivan
Maxtv

D-Link imam

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maxtv

a i vec sam zvao te i nista sve sta su mi govorili sam radio i opet neide

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frfljavi kaže...

a i vec sam zvao te i nista sve sta su mi govorili sam radio i opet neide

Pa jesu ti prijavili kvar? Ako jesu, čekaj montere, vjeorjatno će ti zamijeniti D-Linka..

17 godina
neaktivan
Frfljavi kaže...

D-Link imam

Jesi li stavio novi firmware za D-Link koji podržava Max-TV?

http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/maxadsl_uredjaji_wlan.asp

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 13:15 (vistma).
15 godina
neaktivan
Maxtv

nisam

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maxtv

meni je zični ..D-Link DSL-584T. Evo skino sam i sta sada?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice