znaci ovako...dobio sam danas maxtv i sve sam normalno spojio kako treba... i naravno kad upalim maxtvprebaci mi na av2 i pocne mi ucitavanje najnoviji software blabla..i umjesto da mi dodje maxtv podesavanje za lozinku i to dodje mi maxtv i onako roza slika..i mislio sam ako dodje ta slika da trebam pricekat 20 min jer pise u uputama da aktivacija traje 20 min a ja sam ceko 40 min i nista..i dalje mi ta slika stoji , pa sad neznam u cemu je problem ako neko zna.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odi u one postavke interneta i to restartaj sve...ono 192.168.1.1...tak sam ja to riješio
Koliko sam provalio, moraš resetirati max tv uređaj (ja imam scientific atlanta) nakon modema, jer modemu (router) treba neko vrijeme da dođe k sebi, a taj tv set top je 'brži' i onda zblokira. Svaki puta kad nestane struje, moram resetnuti prvo router, pa nakon par minuta i Atlantu (kad se router konekta). I onda 5-6 min atlanta trkelja i srče podatke uz par prikaza loga max tv-a i par rozih ekrana i onda radi..
kolko si ti ceko to ? ja sam ceko vise od 20 min i nista
Koji router imaš?
Napravi off/on routera i stb-a, pričekaj da se router podigne, pa onda uključi maxtv.. Ako ne bude radilo, zovi
062 900 000, možda ćeš morati raditi konfiguraciju routera za IPTV..
pogledaj jeli ti svijetli na ruteru lampica gdje si priključio max tv i lampica internet, ako ti je jedna od tih lampica crvena napravi reset rutera tako da pretisneš iza dugme il inešto sl. tome i zadržiš to tridesetak sekundi. Ako ti je to sve OK , onda isključi max-tv iz struje natrag na samom reciveru i nemoj ga također uključivati tridesetak sekundi.
Ovaj drugi dio na max-tv možda ćeš morati više puta napraviti.
Ako spaja MaxTV prvi put, i nije uspio ukucati korisnički račun, a ima paket samoinstalacije, mora zvati 062 broj. Na 0800 9000 će ga preusmjeriti
na taj broj.
D-Link imam
a i vec sam zvao te i nista sve sta su mi govorili sam radio i opet neide
a i vec sam zvao te i nista sve sta su mi govorili sam radio i opet neide
Pa jesu ti prijavili kvar? Ako jesu, čekaj montere, vjeorjatno će ti zamijeniti D-Linka..
D-Link imam
Jesi li stavio novi firmware za D-Link koji podržava Max-TV?
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/maxadsl_uredjaji_wlan.asp
nisam
meni je zični ..D-Link DSL-584T. Evo skino sam i sta sada?