Evo, upravo sam isprobao s jednim torrentom i sve radi savrseno.
Izgleda da router ne moze izdrzati velik broj konekcija
Ima koji znalac, jesam u pravu?
I da ponovo pitam, ima netko iskustva s prebacivanje u bridge?
@lovac, moram njih zvati, ili je ipak skriveno negdje u routeru?
Moras ti njih zvati ako zelis bridge mod zato sto Iskon svojim korisnicima ne isporucuje korisnicko ime i lozinku kao naprimjer T-com, routeri dolaze prekonfigurirani odnosno svaki router je vezan za jednog vlasnika linije odnosno za jednu adresu/telefonski broj. Drugim rijecima, ne mozes posuditi susjedov router od Iskona niti on moze posuditi tvoj router od Iskona jer nece raditi.
Uglavnom kada zatrazis prebacivanje na bridge, budi spreman na sitne "komplikacije", nekima odmah prebace, a neke traze da im ponovno salju zahtjeve preko mail-a i/ili da zovu tehnicku sluzbu bla bla ali obavezno ODMAH zatrazi korisnicko ime i lozinku jer znaju zaboraviti. Meni su tako recimo poslali samo lozinku, a korisnicko ime nisu odnosno korisnicko ime bi trebalo biti isto kao i za Iskonov mail ali nije radilo, tako sam ih na kraju zvao jos jedno 2-3 puta da bi se ispostavilo da korisnicko ime za mail koje sam dobio na dan prelaska na Iskon zbilja ne radi kada je u pitanju spajanje (s mailom radi) odnosno promijenili su ga i nakon toga je proradilo.
Sto se tice torrenta i broja konekcija... skini si NetLimmitter i probaj si ograniciti upload, upload zna stvarati probleme.