D-LINK na Win 7???

poruka: 5
|
čitano: 1.293
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
D-LINK na Win 7???

Vidio sam već puno tema vezanih za ovaj d-link preko b-neta ali nigdje pravog odgovora...uglavnom, problem je taj da na windows 7 nema onaj wizard koji ima na xp -u i inače se setup automatski pokrene nakon ubacivanja cd-a i ide sve preko tog wizarda, ali na win 7 toga nema...moraju se neki brojevi i slova upisivat i nikako ne kuzim kaj da uradim????

router je u jednoj sobi, a ovaj usb d-link u drugoj i ide wireless

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: D-LINK na Win 7???

Jel to novi router ? Kolko ja znam nema potrebe za instalacijom na win 7 ako je predkonfiguriran ma, spajaš se na njega preko web sučelja, upišeš adresu rutera, te ga tamo dodatno podešavaš

15 godina
neaktivan
D-LINK na Win 7???

da, on je namješten, radio je na starom kompu, ali je sad novi doso i samo sam isteko d-link usb i ubacio ga na novi komp...znači trebao bih otvorit browser i upisat kao IP adresu rutera???to je od cure komp i ja neznam kak se namjesta taj net, ona je prek onog wizarda to napravila, ali sad neće na 7....uglavnom, ruter ima neki kao ip koji moram u browser unjet, jel?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
D-LINK na Win 7???

ti mislis na DRVIER od wireless kartice pa on ti se sam instalirao kolko ja znam ako ne onda probaj sam explorerom naci drvier i instalirati i spojiti se na mrezu

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D-LINK na Win 7???

ne, on je instaliran, mislim podešen, ali ja trebam na win 7 da mi automatski dode do onog dijela di moraš ukucat autorizaciju odnosno one brojeve sa rutera jer ej on tako reći zaštičen i onda treba ta  neka autorizacija, ima sto slova i brojeva iza...cura je to prije preko wizarda sa xp-a radila i sve joj je islo kak treba, al na 7 tog nema...ali ko zna, možda ja blebečem gluposti, ne kuzim se previse u to, ja imam skroz drukciji modem doma i način spajanja tako da fakat neznam kaj i kako!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice