ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 933.391
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ako Bog da u Ponedjeljak idem u ht-ov centar i budem potpisao ugovor za flat od 39KM na 12 mjeseci....pun mi je kufer više ovih 10Gb ...iako će biti dosta sporiji od trenutnog, ali ipak je flat...

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ADSL u BiH

S brzinom u tom flat paketu neces moci skinut vise od 10 Gb mjesecno cak ni uz nadljudske napore.Smijeh

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: ADSL u BiH
captain_soap_McTawish kaže...

*ebem ovaj ht. Kad sam pročitao danny-evu temu odmah sam shvatio. Njaviša brzina flata je 3mbit i košta oko 600 kuna. Usto kao previše downloadaš oni ti još smanje brzinu znatno. Sad plaćam 230 kn 20gb za 8mbit brzinu. Usto ne nude nikakav iptv uz to.

Svi koji govorite da je t-com loš pogledajte ovo. T-com je raj za mene.

Naglašavam bez ikakvog iptv-a.

Sad čitam na t-com-ovoj stranici flat 160kn 4mbit. Jeftinije je od mog paketa.

Ovako ja koristim flat super i izlazi me mjesecno oko 120 tj 480 kn jer na ovu cijenu moras zaracunat 17%pdv... na ovo imas tjedno oko 70 giga prometa...

Posto sam na neodredeno vrijeme nedavno su mi nudili da potpisem ugovor na 24 mijeseca i po istoj cijeni cu dobit flat extra ali nisam pristao... jer su zesci lopovi isplativije je ovako ako stogod dode bolje gasi ovo uzmi drugo... bio sam uzimao 2 paketa koja ti koristis ali svaki put sam prekoracio promet pa mi se nije isplatilo...

nemozemo usporedivat Hrvatsku i BiH... po cijenam i paketima pre velika konkurencija

Ali pogledaj pakete M-tel ali nisi u mogucnosti ih nigdje uzeti osim u RS

Kod mene je pincom bio katastrofa veza bi pukla min 10 puta u jednom danu i sto je najgore nestabilna...

Antene sto oni koriste su ekstra ali oni nemaju znaje da sve to srede...

15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

ma samo nek je flat.....stari komp će stalno radit i skidat....

Pro Deo Et Patria
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 20:04 (spartak17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

samo što cijena nije mala...oko 39KM internet + modem 1-3KM + PDV= izađe oko 47 KM...što nije malo.....ali jebiga bolje išta....

HT Mostar se prepao konkurencije,,,....

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ADSL u BiH

Ja koristim ist Globalov internet već nekih 2 mjeseca i do sada sam zadovoljan.

Imam flat paket od 1Mbita i skine se poprilično. Kad izračunaš teoretski je max skinuti 324GB mjesečno, ali se ne može ni približno doći toj brojci. Ja sam za nekih 15 dana skinuo oko 60GB, a prošli čitav mjesec nešto iznad 80GB, a komp ostavljam jedino noću da skida.

Kako sam prije bio ograničen na 8Gb, ovo povećanje je za mene ogromno. Ne možeš sad za jedan mjesec skinuti sve što bi poželio, ali polako, koliko možeš skinuti nema šanse da sve pregledaš.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ma ja sam potpiso ugovor sa HT-om na 12 mjeseci jer je cjena FLAT-a trenutno pristupačna..... iako Global internet dolazi...ali nije neka razlika u cjeni......Kako su navalili na mene ono iz HT-a da potpišem ugovor na 24 mjeseca jer ću dobit mob LG Coockie 2(fresh) za dodatnu 1KM.....Samo da je veća brzina malo.....Al sad ću bar moć skidat bez brige :)

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
spartak17 kaže...

Ma ja sam potpiso ugovor sa HT-om na 12 mjeseci jer je cjena FLAT-a trenutno pristupačna..... iako Global internet dolazi...ali nije neka razlika u cjeni......Kako su navalili na mene ono iz HT-a da potpišem ugovor na 24 mjeseca jer ću dobit mob LG Coockie 2(fresh) za dodatnu 1KM.....Samo da je veća brzina malo.....Al sad ću bar moć skidat bez brige :)

WTF?!! Otkad djele i mobitele uz ugovor od 24 mjeseca?

Gori pod nogama, aahahaha, konkurencija puše za vratom. To volim, biće veselo. Na ugovoru sam do 6 mjeseca sljedeće godine, pa ću viditi šta će biti.

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

to je akcija koja je počela početkom 10 mjeseca a završava u 12 mjesecu....Ma prepo se HT konkurencije...

točnije usro

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ma nema HT konkurenciju - barem po pitanju deklarirane i stvarne brzine, odzivu (pingu), stabilnosti mreze i podrsci. Jest da su lopovski skupi ali jedini mu je konkurent Monet d.o.o. u 2 grada s boljim pogodnostima. O Wirelessu ni ne razmisljam, samo zica - a to je za sada nazalost HT.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
I.Kk kaže...

Ima li ikakve vjesti o prodiranju drugih operatera u Grude?

Mog sumjestanina hh :)

Pincom ti ima u Drinovcima mozes ga hvatat sad za tihaljinu neznam :P

Da jednom kad sam tamo bio sa laptopom hvatao sam signal od one škole.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 0:02 (I.Kk).
17 godina
Pudge kaže...

Ma nema HT konkurenciju - barem po pitanju deklarirane i stvarne brzine, odzivu (pingu), stabilnosti mreze i podrsci. Jest da su lopovski skupi ali jedini mu je konkurent Monet d.o.o. u 2 grada s boljim pogodnostima. O Wirelessu ni ne razmisljam, samo zica - a to je za sada nazalost HT.

Nije mi jasan takav nacin razmisljanja. Jesi kada probao wireless? Ako jesi koji, pa si tako nezadovoljan, ako ne onda o cemu pricas?

Ja koristim WIC od Pincoma i full sam zadovoljan.ako brzina nije 2.0 onda je 1.8.

Od 11 uvecer do 6-7 ujutro brzina skidanja se popne na 250 kbps i tako stoji. A sve to platim 29 km, prosli mjesec imao prometa 160 gb, koliko bi ti ti u HT-u platio? Sracunaj 1 GB = 10 KM.

Da nenapominjem ostala sranja di kradu pormet i takve stvari.

Ali nevezano s ovim dosao se malo potuziti na HT lopove.

Neki dan su mi suru (zenin brat) zaustavili u gradu i ponudili internet kako je on mislio uvesti ajde posusat ce ih sta mu imaju reci i oni mu nude onaj paket probaj i uzmi, ili tako nesto, uglavnom na probanje ima mjesec dana i onda odlucuje hoce li uzeti. On kaze aj moze i oni mu daju da potipse taj ugovor i kad je dosao kuci zvao nesto u HT oni mu kazu da je potpisao ugovor na 24 mjeseca, ja pogledam ugovor kad tamo stavrno ugovor na 24 mjeseca.

To je ispod svake casti, znaci ponudi ti jedno a naplati drugo, ito ta informacija da je ugovor na 24 mjecesa stoji na drugoj stranici da se ne vidi.

Povrh svega toga, donijeli su mu bezicni modem/ruter kuci i spojili sve i ukljucili bezicnu mrezu bez da su stavili ikakvu zastitu na nju. To je totalni debilizam i neprofesionalnost. Sva sreca da sam pogledao, inace bi ga mogao prvi mjesec izaci puno, jer bi se sigurno netko nakacio i skidao.

Tako da svi vi koji trcite u HT malo pripazite, lopovi su to na kraju krajeva.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

GOODYE neke kolege na forumu su imali pincomov internet i bili su jako razočarani jer je veza pucala svako par minuta, a ti si prezadovoljan pincomovim netom......ja  posjedujem HT-ov adsl internet i prezadovoljan sam brzinom i stabilnosti veze, ali jedino nisam po cjeni  zadaovoljan...Ali sad sam potpiso ugovor na 12 mjeseci flat i peri deri.....A jebiga kad je on jedini operater u mom gradu....Spuštat će on cijene još više....Konkurencija ga gazi skoro u svim gradovima gdje nije monopolist...poz

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
spartak17 kaže...

GOODYE neke kolege na forumu su imali pincomov internet i bili su jako razočarani jer je veza pucala svako par minuta, a ti si prezadovoljan pincomovim netom......ja  posjedujem HT-ov adsl internet i prezadovoljan sam brzinom i stabilnosti veze, ali jedino nisam po cjeni  zadaovoljan...Ali sad sam potpiso ugovor na 12 mjeseci flat i peri deri.....A jebiga kad je on jedini operater u mom gradu....Spuštat će on cijene još više....Konkurencija ga gazi skoro u svim gradovima gdje nije monopolist...poz

Evo ja ga koristim vise od godinu dana i nemam probelma. Par puta nije bilo veze ali za max sat se sve rijesi.

Brzina je konstantna, stabilnnost odlicna.

A sto se tice HT, koliko placas flat? Znas li ti sta u njih flat znaci? Ako nemas flat onda si ogranicen na promet, a to ni u kom slucaju ne valja, danas 20 Gb nista ne znaci.

Ja placam 29 KM (sa PDV-om) i imam brzinu 2/0,256, i nemam ogranicenja (nikakvog).

reci mi sta i kako ti placas.

I da ti naponemem sto se FLAT interneta tice u HT, davno sam ja slao njima mail i pitao za flat, evo sta su mi odgovorili:

Postovanje,

Potrosnja na FLAT paketima je neogranicena.

Klauzula „fair use“ se primjenjuje na tjednoj osnovi (od ponedjeljka u 00:00 do nedjelje u 24:00).
Npr.kod prvog paketa nakon iskoristenih 19 GB (tjedno) brzina Vam se smanjuje sa 512/128 kb/s  na  64/64 kb/s.
Brzina se vraca na pocetnu u ponedjeljeak 00:00. Ovo smanjenje brzine se odnosi samo na specificne protokole
(peer to peer i slicni programi za download), ostali protokoli se ne usporavaju.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Inače plaćam 39KM Flat+1KM modem(Trenutna akcija na 12/24mjeseci).....inače taj mail što si im ti slao je bilo kada je brzina bila duplo manja...sada je 1024/128 kbit/s ...Ponavljam HT mostar je jedini operater u mom gradu/monopolist

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
spartak17 kaže...

Inače plaćam 39KM Flat+1KM modem(Trenutna akcija na 12/24mjeseci).....inače taj mail što si im ti slao je bilo kada je brzina bila duplo manja...sada je 1024/128 kbit/s ...Ponavljam HT mostar je jedini operater u mom gradu/monopolist

evo ija nesto kontam da se prebacim na taj flet, trenutno mi je 10 gb, sad me interesuje posto si ti to vec prikljucio, kakav je download odprilike npr sa rapidshare, megaupload i sl. za free korisnike ne premijum?

15 godina
neaktivan
Add0 kaže...
spartak17 kaže...

evo ija nesto kontam da se prebacim na taj flet, trenutno mi je 10 gb, sad me interesuje posto si ti to vec prikljucio, kakav je download odprilike npr sa rapidshare, megaupload i sl. za free korisnike ne premijum?

potpiso sam ugovor 5.10. pa nisam htio da mi dolaze dva računa pa sam stvio da mi flat bude od 1.11.

Pro Deo Et Patria
17 godina
spartak17 kaže...

vidis 40 km i duplo manja brzina od moje. I opet napominjem to ograicenje, to mene zivcira.

Ali ako nema druge i to je dobro, ja sam do prije 3 godine dialup koristio, nije bilo drugog :D

Mora HT jos cijene spustiti, jednostavno ovako nece opstati, osim, normalno, di su jedini

17 godina
spartak17 kaže...

Jeli i dalje 20GB odnosno 19GB nediljno ograničenje na taj paket pa onda slijedi spuštanje brzine ili su povećali nediljni promet?

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
spartak17 kaže...

Jeli i dalje 20GB odnosno 19GB nediljno ograničenje na taj paket pa onda slijedi spuštanje brzine ili su povećali nediljni promet?

Ukoliko sam dobro shvatio odnosno izračunao tjedno možeš potrošiti oko 35GB i tek onda slijedi smanjenje brzine.

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
17 godina
Champollion kaže...

Ukoliko sam dobro shvatio odnosno izračunao tjedno možeš potrošiti oko 35GB i tek onda slijedi smanjenje brzine.

Dali je za svaki paket isto, odnosno dali je za brže pakete veći promet tjedno?

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Champollion kaže...

Dali je za svaki paket isto, odnosno dali je za brže pakete veći promet tjedno?

Da, za veće pakete je više prometa, ograničenje je na 50% maksimalnog downloada, znači sa većom brzinom naravno veći je i tjedni maksimalni down odnosno i samo ograničenje.

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
17 godina
Champollion kaže...

Da, za veće pakete je više prometa, ograničenje je na 50% maksimalnog downloada, znači sa većom brzinom naravno veći je i tjedni maksimalni down odnosno i samo ograničenje.

Super, onda bi i mogao razmišljat o nekom flat paketu, npr. ovi od 2Mbita. Hvala na brzom odgovoru.

17 godina
neaktivan
goodye kaže...

Nije mi jasan takav nacin razmisljanja. Jesi kada probao wireless? Ako jesi koji, pa si tako nezadovoljan, ako ne onda o cemu pricas?

Ja koristim WIC od Pincoma i full sam zadovoljan.ako brzina nije 2.0 onda je 1.8.

Od 11 uvecer do 6-7 ujutro brzina skidanja se popne na 250 kbps i tako stoji. A sve to platim 29 km, prosli mjesec imao prometa 160 gb, koliko bi ti ti u HT-u platio? Sracunaj 1 GB = 10 KM.

Da nenapominjem ostala sranja di kradu pormet i takve stvari.

Ali nevezano s ovim dosao se malo potuziti na HT lopove.

Neki dan su mi suru (zenin brat) zaustavili u gradu i ponudili internet kako je on mislio uvesti ajde posusat ce ih sta mu imaju reci i oni mu nude onaj paket probaj i uzmi, ili tako nesto, uglavnom na probanje ima mjesec dana i onda odlucuje hoce li uzeti. On kaze aj moze i oni mu daju da potipse taj ugovor i kad je dosao kuci zvao nesto u HT oni mu kazu da je potpisao ugovor na 24 mjeseca, ja pogledam ugovor kad tamo stavrno ugovor na 24 mjeseca.

To je ispod svake casti, znaci ponudi ti jedno a naplati drugo, ito ta informacija da je ugovor na 24 mjecesa stoji na drugoj stranici da se ne vidi.

Povrh svega toga, donijeli su mu bezicni modem/ruter kuci i spojili sve i ukljucili bezicnu mrezu bez da su stavili ikakvu zastitu na nju. To je totalni debilizam i neprofesionalnost. Sva sreca da sam pogledao, inace bi ga mogao prvi mjesec izaci puno, jer bi se sigurno netko nakacio i skidao.

Tako da svi vi koji trcite u HT malo pripazite, lopovi su to na kraju krajeva.

Imao sam priliku probati jedan dan i nezadovoljan sam skroz. Prvo se potrefilo da vrijeme nije bilo kako treba pa je signal bio slab, ping ogroman (sto mi je jako bitno radi card-sharinga) i pucala je veza svako malo. A znam i druge ljude koji su bili bas na Picnomu i bili skroz razocarani (sto moze varirati od lokacije, kvalitete odasiljaca...) i opet presli na HT. Jest da su lopovi, to stoji, i nisu neprofesionalni - bas naprotiv - profesionalno kradu. Ali meni je ta opcija nazalost trenutno jedina (uz Monet).

17 godina
Pudge kaže...

Imao sam priliku probati jedan dan i nezadovoljan sam skroz. Prvo se potrefilo da vrijeme nije bilo kako treba pa je signal bio slab, ping ogroman (sto mi je jako bitno radi card-sharinga) i pucala je veza svako malo. A znam i druge ljude koji su bili bas na Picnomu i bili skroz razocarani (sto moze varirati od lokacije, kvalitete odasiljaca...) i opet presli na HT. Jest da su lopovi, to stoji, i nisu neprofesionalni - bas naprotiv - profesionalno kradu. Ali meni je ta opcija nazalost trenutno jedina (uz Monet).

A vidis ja znam 5 ljudi koji su probali wireless i prezadovoljni su. Mislim da ne mozes suditi na osnovu jednog dana, i sam kazes da je vrijeme bilo lose.

Ping, normalno da je malo veci nego zicom ali nista previse da ometa igranje.  Meni sve 5, mogu ti potvrditi i sa BUG BFBC2 servera di sam dugo igrao. Sve u svemu, sve je bolje od HT-a.

Monet je odlican i moja ti je preporuka preci na monet a ostaviti HT, monet ima svoj sever na kojem ima sve nove filmove i igre, tako da nemas previse potreba za skidati, a promet ti se ne broji od ponoc do ujutro, a plus zicom ide, i jos povrh svega ako placas na vrijeme dobijes i 5 GB prometa vise. Ma samo takva ponuda.

A evo u prilogu slike moga stanja prometa na danasnji dan, kad ovo mognes na HT-u za 30km, ja odmah prelazim ;)

Promet Promet
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
A vidis ja znam 5 ljudi koji su probali wireless i prezadovoljni su. Mislim da ne mozes suditi na osnovu jednog dana, i sam kazes da je vrijeme bilo lose.

Ping, normalno da je malo veci nego zicom ali nista previse da ometa igranje.  Meni sve 5, mogu ti potvrditi i sa BUG BFBC2 servera di sam dugo igrao. Sve u svemu, sve je bolje od HT-a.

Monet je odlican i moja ti je preporuka preci na monet a ostaviti HT, monet ima svoj sever na kojem ima sve nove filmove i igre, tako da nemas previse potreba za skidati, a promet ti se ne broji od ponoc do ujutro, a plus zicom ide, i jos povrh svega ako placas na vrijeme dobijes i 5 GB prometa vise. Ma samo takva ponuda.

A evo u prilogu slike moga stanja prometa na danasnji dan, kad ovo mognes na HT-u za 30km, ja odmah prelazim ;)

Aj, ako ti nije mrsko, odradi SpeedTest sa Dubrovnikom i Mostarom da vidim rezultat, bas me interesira.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 23:24 (Pudge).
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ja planiram uzet pincom ovaj ht od 10gb me previse sputava!

Pincom onaj od 29km tj 2048/512 pa me zanima kakav je ....

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeli ta akcija samo za mostar... ja to u nas nisam vidio...

15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Ja planiram uzet pincom ovaj ht od 10gb me previse sputava!

Pincom onaj od 29km tj 2048/512 pa me zanima kakav je ....

Ovako Pandzicu :D iz nicka prepostavljam da je to... stvar ti je sa pincomom polozaj kuce imas li isperd antene neku zgradu kucu ili jos gore duvanjsku stanicu :D. Tko ima lipu poziciju ima solidan internet sa cescim pucanjem veze... Sto se tice Vic-ove opreme imaj extra antene i to ali nemaju znanje da to podese... promet te nece sputavat 99%...

Ovako prijatelj Iskljuci pincom necu vidse koristit zz...

Nakon 6 mjeseci mu padne na pamet odo se probat spojiti sa starim postavkama bez ikakvih problema ni jedan racun nije primio nekih 9 mjeseci i odjednom doletili da je krao blabla... i na kraju nista jer on ima papir da je iskljucio a njihov problem sto oni nisu njegov pristup blokirali...

Poanta price je kakav ce im net bit kad su tako nemarni...

Sto se tice adsl uzmi paket od 50 km na 2 god. imas 26 giga prometa...

To ti je sasvim dovoljno za kucnu upotrebu malo oladi sa youtoubom

15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Hahah Pandžić :P

Ma vise mi treba za downloadaa mater sere :D

A opticku vidljivost cu imati odlicnu(naravno ako se realizira)

jer ce ta glavan antena biti spojena na brdo a moaj kuce gleda direk tu ::)

Napomena da je ta antena povezana s onom na malicu!

Meni je dosta 200kb/s download prek noc skine liberty city stories+far cry 2

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice