Pozdrav, dvoumim se izmedu Logitech G710+ i to mislim uzet preko njuskala polovnu za 900 kn (jos godina i pol garancije), a drugi izbor je Corsair Strafe RGb Silent za 1150.
Meni zbilja netreba taj veliki izbor osvjetljenja jer ce mi samo smetat dovoljnomi je jednobojan taj bijelu, tako da mi je logitech cini kao logicniji izbor, no vjerovatno se i Corsair moze postaviti na low brightness backlit i neki jednobojni.
Zatim logitech ima prenodst jer ima volume slider, dok Corsair nema, a prednost Corsairu je sto ima vjerovatno bolji wrist rest i sto je tipkanje navodno za 30 posto tise nego obican Cherry brown. Jos me brine taj Hr layout Logi ima naljepljena slova do bi kod Corsaira morao nabaljati naljepnice.
Dali je netko probao obje, a da mi kaze dali je bolje pisati na jednoj ili drugoj, mozda je na Corsairu nesto mekanije pisanje?
Sta vi mislite, dali je 900 kn za polovnu pod garancijom malo previse sobzirom da se prodavalo od 650 do 800 prijasnjih mjeseci, ili je onda bolje uzet novog Corsaira?
Hvala i helpajte sa savjetima :)