Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice izdvojena tema

poruka: 5.044
|
čitano: 1.586.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice
myself kaže...

Zar je moguce da se Ducky Shine 3 MX Brown, Blue/White LED bas SVUGDJE rasprodao? 

Gdje si to gledao?

16 godina
neaktivan
Na nekih 7-8 stranica koje imaju opciju dostave za HR, ukljucujuci i stranicu gdje su neki forumasi iz HR narucivali (www.vendio.com/stores/E-sports-Gaming-equipments/).
10 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

Best buy tipkovnica do 300-350 kn?

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Odlučio sam se također na kupnju mehaničke tipkovnice, pa s obzirom da ne bih išao više od 700kn naletio sam na ovu

http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/tipkovnice/gaming/func-kb-460-blue/ 

pa me sad zanimaju mišljenja, da li se za te novce može naći nešto bolje, a da se može nabaviti u HR i da nisu web shopovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dina9997 kaže...

Pozdrav svima!

Odlučio sam se također na kupnju mehaničke tipkovnice, pa s obzirom da ne bih išao više od 700kn naletio sam na ovu

http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/tipkovnice/gaming/func-kb-460-blue/ 

pa me sad zanimaju mišljenja, da li se za te novce može naći nešto bolje, a da se može nabaviti u HR i da nisu web shopovi?

https://www.youtube.com/watch?v=8FWStuoDL5s

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
10 godina
neaktivan

Prvo sto sam napravio je to da sam otisao na youtube i pogledao review-e, vise me zanima sto se tice kod nas u HR ponuda mehaničkih tipkovnica, da li se za te novce može dobiti sta bolje sa Cherry Blue switchevima...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 19:20 (Dina9997).
13 godina
neaktivan

tesko kod nas nesto bolje mozes..uzmi to..eventualno cm qck, al func je bolja po meni

ja imam cm trigger z, odlicna je, stvarno nemam zamjerki, ali ne znam jel ima kod nas, ako ima, definitivno nju uzmi..

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
tonix8 kaže...

tesko kod nas nesto bolje mozes..uzmi to..eventualno cm qck, al func je bolja po meni

ja imam cm trigger z, odlicna je, stvarno nemam zamjerki, ali ne znam jel ima kod nas, ako ima, definitivno nju uzmi..

Koliko vidim nema kod nas Trigger Z... šteta... 

Ostajem onda kod Func...

14 godina
neaktivan

Pozz ljudi!

Evo zanima me što mislite o ovoj tipkovnicu...dali valja tolko kolko košta :D

http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/tipkovnice/gaming/zal-zm-k500/ 

0 0 hvala 0
17 godina
Seizon kaže...

Pozz ljudi!

Da.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Seizon kaže...

Pozz ljudi!

Da.

Ja bih ti savjetovao da prvo isprobaš uživo tu tipkovnicu. Ja jesam, i meni to uopće ne liči na pravu mehaničku tipkovnicu.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
11 godina
neaktivan

sry

2 Taipan
0 Sensei
3 G700s
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 22:37 (Doggystyle).

0 0 hvala 0
17 godina
Doggystyle kaže...

pozzdrav .. zaniuma me vaš savjet izmedju ovih miševa.. razor Taipan, logitech g700s , steelseries Sensei... svima je cijena 400 kn, tako da trebam si izabrat miš. pretežitop igram dotu .. pa vas molim vaše mišljenje koji je best buy, hvala 

Fulao si temu.

12 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

evo samo da preporucim svima koji se misle za Logitech g105 tipkovnicu, tipkovnica je extra vrijedi tih para mene super sluzi tipkanje je uzitak jako mi se svidja! Vrijedi kupiti! :D

IpL Support
13 godina
neaktivan

Kupujem tipkovnicu za cca 100kn i za sada mi je odabir Genius KB-G235 ili Sharkoon Skiller.

Nisam imao prilike probati niti jednu do sada, ovako preko slika mi Sharkoon ima ljepši dizajn, više multimedijalnih tipki i sviđa mi se njihov raspored.

Genius je jeftiniji, bolje je ocjenjena na Linksu (makar s puno manje ocijena) i čini mi se da ima normalan raspored tipki (kolko sam skužio jedino je ž na Skilleru gore pored backspacea, nisam primjetio da su ostale tipke drugačije postavljene?)

Ono što me zanima, ako ima netko tko je probao obje, ili bar zna više o obje nego ja, je koja je pouzdanija? Pretpostavljam da se za tu cijenu može očekivati približno isti vijek trajanja?
Zanima me i hod tipki, da li ima razlike i koja ima veći/manji hod?

Osim ove dvije, može i preporuka za još neku tiškovnicu u tom cjenovnom rangu, ali po mogućnosti da je u Linksu. Jako rijetko idem u Zagreb, a oni u Sl. Brodu imaju dućan 20m od fakulteta mi. Naravno, može i preporuka za neki drugi dućan ako ima u Brodu. 

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav!

Ima trenutno kakva dobra ponuda za tipkovnicu+misa? Trebalo bi mi nesto za doma kad mi netko donese komp da mu slozim, crkla mi je stara tipkovnica. A rezervni ni mis mi je ps/2 pa da odma i njega rijesim..

Jedini kriterij je cijena (moze i preko neta iz vana..)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da li je Func kb-460 najbolja mehanicka tipkovnica do 800kn? Da ima osvjetljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Trebam tipkovnicu, da bude jeftina, osvijetljena i donekle izdržljiva! Genius KB-G255 ne valja, potrošil sam tipke za manje od godine dana(cvikaju).

Hvala!

StariGad_HR @battlefield
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lijepi pozdrav svima!

Dakle, posjedovao sam mehanicku tipkovnicu CoolerMaster Storm Trigger. Bio sam IZUZETNO zadovoljan sa tom tipkovnicom, odazivom tipki, lakocom pritiska, to sto nije preglasna, a ipak ima onaj famozni "klik", osvjetljenjem ... Prva mehanicka tipkovnica nakon onih prastarih s pocetka devedesetih koju sam imao :) Prije jedno godinu dana dok sam se selio iz Zagreba starome je nazalost ispala iz ruke i... odose. Od tada koristim ovu regularnu, silikonsku ili kako vec, sto se moze naci po 100-200 kn. Ali jednom kad iskusis mehanicku uvijek ti ostane taj "osjecaj" u pozadini :) 

Uglavnom, nemam vise toliki budzet kao tada da si mogu priustiti nesto za 700 kn pa me zanima da li postoji i ako moze link negdje u Zgu za kupiti mehanicka tipkovnica slicnih karakteristika za maksimalno 400 moooozda nategnuto do 500kn. Ne mora imati nikakve posebne tipkice ni nista iako sluzi i za gejming, najbitnije su mi udobne, mekane, mehanicke tipke i po mogucnosti osvjetljenje. 

Puno hvala unaprijed!

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

1 0 hvala 0
17 godina
ByteRat kaže...

Uglavnom, nemam vise toliki budzet kao tada da si mogu priustiti nesto za 700 kn pa me zanima da li postoji i ako moze link negdje u Zgu za kupiti mehanicka tipkovnica slicnih karakteristika za maksimalno 400 moooozda nategnuto do 500kn. Ne mora imati nikakve posebne tipkice ni nista iako sluzi i za gejming, najbitnije su mi udobne, mekane, mehanicke tipke i po mogucnosti osvjetljenje. 

Puno hvala unaprijed!

Čudno da je takva keyba otišla od običnog pada, ne bi smjela tako lako.

Nego, evo jedna mehanička za ispod 500 Kn (ali nisu Cherry MX switchevi) http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/tipkovnice/gaming/zal-zm-k500/

16 godina
neaktivan

A cuj, bila je jos jedna tipkovnica s njom u kutiji i kak je palo, tako su se tipke polomile. No to zapravo nije bio najveci problem, doma sam ja to skrpao, ali su se ostetili i spojevi, pogotovo usb kabel na oba kraja, a i ostalo. Tako da me sluzila jos neko vrijeme, ali onda je na kraju kompletno sve riknulo.

O, samo 319kn? Hmmm, vrlo privlacno! Imas kakvih iskustava mozda, da li vrijedi uzimati? :) S obzirom na cijenu naravno, jasno mi je da bi bilo super da mogu pljunut 1000kn :D

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
15 godina
neaktivan

Pozdrav, se isplati uzeti 6Gv2 za 390 kn? To mi se nekako čini jeftino za mehaničku tipkovnicu, a znam da steelseries ima dobre proizvode

Dafaq?
14 godina
neaktivan

Što je najjeftinije dostupno sa hrvatskim layoutom i MX Brown switchevima? Maximalno 800kn?

EDIT: Ako nema ništa sa hrvatskim brown, onda samo neka budu brown switchowi :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 16:37 (andrej555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
andrej555 kaže...

Što je najjeftinije dostupno sa hrvatskim layoutom i MX Brown switchevima? Maximalno 800kn?

EDIT: Ako nema ništa sa hrvatskim brown, onda samo neka budu brown switchowi :)

Imaš Func KB-460 ali MX Red i MX Blue, na našem tržištu nema s Brown.

Čini se da je jedina s MX Brown kod nas Logitech G710+ a ona ti je još uvijek oko 1000 kuna.

Imaš Razer BlackWidow Stealth, ona ti koristi kineske Kailh Razer Orange switcheve koji su ti u biti kopija MX Brown.

Ta keyba ti je nekih 650 kuna i možda je baš ono što tražiš ili najbliže tome.

I imaš Razer Blackwidow bez oznake Stealth, a ona ima Kailh switcheve odnosno Razer Green (kao MX Blue).

E sad, G710+ je najbolja od tih jer imaš i prave MX Brown switcheve i osvjetljenje i "HR layout" itd.

13 godina

Pozdrav.

Noobovsko pitanje: Piše na netu za bežičnu tipkovnicu + miš da ima nano prijemnik. Taj nano prijemnik ide u USB utor na kompu i hvata signal? Jel to blutooth konekcija?

I jel može ostati priključena žična tipkovnica + miš dok koristim bežičnu (da ne ometaju jedna drugu)? Nikad nisam koristio bežičnu pa ne znam.

Hvala i {#}.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Noobovsko pitanje: Piše na netu za bežičnu tipkovnicu + miš da ima nano prijemnik. Taj nano prijemnik ide u USB utor na kompu i hvata signal? Jel to blutooth konekcija?

I jel može ostati priključena žična tipkovnica + miš dok koristim bežičnu (da ne ometaju jedna drugu)? Nikad nisam koristio bežičnu pa ne znam.

Hvala i {#}.

Nije Bluetooth nego obični RF vjerojatno na 2,4GHz.

Možeš u isto vrijeme koristiti obje, no recimo ako netko pomiče miš spojen kabelom a netko bežični pokret miša na ekranu biti će vektorska kombinacija pokreta oba.

Isto je s tipkovnicom, ako se koriste obje u isto vrijeme na ekranu će se prikazivati kombinacija obje.

Recimo da se na jednoj tipka "Sretan Božić!" a na drugoj "Šta sad radiš?" kombinacija bi mogla ispasti nešto kao "SrŠetaa n Bsaožd diš?!". Jasnije sada?

14 godina
neaktivan

Pozdrav planiram kupit mehanilčku tipkovnicu s cherry mx brown mehanizmom.

Uvjet je da bude  tenkeyless oblika ,te da ne dode vise od 500kn(pozeljno sto manje)

Također volio bi naruciti negdje iz europe tako da mi dode u roku 2 tjedna.

Molio bi vas da mi date neke preporuke ,te u slucaju da imate takvo sto napiste dojmove.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 11:03 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zodiak kaže...

Pozdrav planiram kupit mehanilčku tipkovnicu s cherry mx brown mehanizmom.

Uvjet je da bude  tenkeyless oblika ,te da ne dode vise od 500kn(pozeljno sto manje)

Također volio bi naruciti negdje iz europe tako da mi dode u roku 2 tjedna.

Molio bi vas da mi date neke preporuke ,te u slucaju da imate takvo sto napiste dojmove.

Hvala!

mislim da ti se u budžet jedino uklapa Razer Blackwidow Tournament edition ali razer više ne koristi cherry mx switcheve nego neke svoje..

moja preporuka bi bila CM Quickfire Rapid  ali ona je obicno 700+ kn

brown switcheve, tenkeyless i taj budžet.. teško, možda ako ti se posreći preko oglasa negdje ubost

15 godina

Kupio bih Razer Blackwidow Chroma Stealth

gledao sam na nabava.net, pitao sam u linksu i instar informatici i nema nitko u ponudi

ima li neki pouzdan shop izvan Hrvatske da se moze naruciti i koja se jos davanja daju na onda na cijenu?

da li se moze platiti dinersom kada se narucuje izvana?

Gale
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 13:22 (Legasus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imam pitanje, imam ss 7g tipkovnicu i font na tipkama mi se izbrisao iako je tipkovnica stara 1.5g. Jel mogu garancijom zamijenit tipke ili cijelu tipkovnicu?

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice