Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice izdvojena tema

poruka: 5.044
|
čitano: 1.587.497
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice
Franjo15 kaže...

Imam viška jednu Razerovu BlackWidow naravno mehanička tipkovnica. U super stanju.  Pa ako nekoga zanima nek se javi. 

Na poklon?

17 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

Ako bi mi mogao netko pomoći, nisam baš "doma" u sferi tipkovnica. Hvala unaprijed.

Trebam kvalitetnu tipkovnicu s mac layoutom. Može i mehanička s MX Blue ili eventualno Brown, osvjetljenje je plus, al nije tolko bitno. Također, može i obična, samo mi je bitno da se layout slaže s macom.

EDIT: Zaboravih napomenuti, treba mi full-layout s numpadom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 10:52 (LordShgi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

Već sam neko vrijeme u potrazi za idealnom tipkovnicom :) Tražim mehaničku tipkovnicu sa MX blue ili brown mehanizmom. Jedino što mi je bitno da ima HR layout odnosno veliki enter zagrade < > na lijevoj strani, slova čćžšđ i po mogučnosti da se može povisiti malo više (ali nije presudno). Ako itko zna za takvu tipkovnicu molio bih da mi javi, cijena nije bitna. Razmišljao sam o opciji da uzmem corsair v. k70 (znam da je mx Red unutra) pa zamjenim samo tipke koje mi ne odgovaraju, ima li netko iskustva s tim pristupom i gdje mogu naaviti te zamjenske tipke s HR znakovima.

1 0 hvala 0
17 godina
Alan kaže...

Pozdrav,

Već sam neko vrijeme u potrazi za idealnom tipkovnicom :) Tražim mehaničku tipkovnicu sa MX blue ili brown mehanizmom. Jedino što mi je bitno da ima HR layout odnosno veliki enter zagrade < > na lijevoj strani, slova čćžšđ i po mogučnosti da se može povisiti malo više (ali nije presudno). Ako itko zna za takvu tipkovnicu molio bih da mi javi, cijena nije bitna. Razmišljao sam o opciji da uzmem corsair v. k70 (znam da je mx Red unutra) pa zamjenim samo tipke koje mi ne odgovaraju, ima li netko iskustva s tim pristupom i gdje mogu naaviti te zamjenske tipke s HR znakovima.

Za tebe je Logitech G710+ i ne traži dalje.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Alan kaže...

Pozdrav,

Za tebe je Logitech G710+ i ne traži dalje.

Uskoro u ponudu naših dućana dolazi i Func KB-460 mehanička tipkovnica MX Blue, ali UK layout, pa vrijedi probati.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
14 godina
Treba mi neka tipkovnica za Fifu 15 do 200kn.
14 godina
JohnnyBlaze kaže...

Evo... {#}

Sveti PCE Forum!
14 godina
anarchyST kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Evo... {#}

haha :D

16 godina
neaktivan

tako nešto se ne igra na tipkovnici 

Budimo realni {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav, jel netko zna razliku između cm storm qck fire xt i tk...pokusao sam naci na internetu, al nigdje ništa..šta je bolje uzeti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
tonix8 kaže...

pozdrav, jel netko zna razliku između cm storm qck fire xt i tk...pokusao sam naci na internetu, al nigdje ništa..šta je bolje uzeti?

Xt ti je full size tipkovnica a tk je bez onih 10 tipki iznad strelica. TK ti je skraćenica od ten keyless. Razlika je samo u broju tipki.

16 godina
neaktivan

Pozdrav ima tko iskustva sa Genius Gaming KB-G265?

Jese isplati za ove pare?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Entropija kaže...
tonix8 kaže...

Xt ti je full size tipkovnica a tk je bez onih 10 tipki iznad strelica. TK ti je skraćenica od ten keyless. Razlika je samo u broju tipki.

Ako se ne varam, XT također nije osvijetljena, dok TK blue i brown jesu.

15 godina

Jel mi mozete preporucit tipkovnicu do 150kn? Vecinom mi sluzi za igrice..

Uopce nisam upucen u to, a ova mi je otkazala poslusnost..

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
joze kaže...

Pozdrav ima tko iskustva sa Genius Gaming KB-G265?

Jese isplati za ove pare?

Dečki iz Instara u Areni rade na njima, pa slobodno vidi kod njih.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
13 godina

Pozdrav.

Jel valja šta ova tipkovnica? http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-logitech-k230-bezicna-kompaktna-usb&option=artikl&id_artikl=101.205.006

Kontam da nema naša slova, ali bi si volio spojit komp sa tv-om da ne moram stalno sjediti već se malo ispružiti i surfati...

Iskopao bi i nekog jeftinog bežičnog miša...

I, možda glupo pitanje, ali može li istovremeno u komp biti uštekan komplet žična tipkovnica/miš i ona "kocka" za korištenje bežičnog miša i tipkovnice?

Hvala puno.

Nisam ja ništa prčk&#39;o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Jel valja šta ova tipkovnica? http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-logitech-k230-bezicna-kompaktna-usb&option=artikl&id_artikl=101.205.006

Kontam da nema naša slova, ali bi si volio spojit komp sa tv-om da ne moram stalno sjediti već se malo ispružiti i surfati...

I, možda glupo pitanje, ali može li istovremeno u komp biti uštekan komplet žična tipkovnica/miš i ona "kocka" za korištenje bežičnog miša i tipkovnice?

Hvala puno.

ja koristim ovo za surf na tv-u 

16 godina
Spiridon kaže...
...

...

Ja za multimedijski PC koristim ovaj komplet. Tipkovnica i miš ti koriste isti wireless usb prijemnik i možeš ih koristiti do 10 m udaljenosti od prijemnika.

Miš je dosta mali, bez dodatnih tipki. Tipkovnica ima mali Enter. Osim tih mana, ostalo je sve ok: kvaliteta u odnosu na cijenu, multimedijske tipke...

Eventualno možeš razmotriti ovo (moj favorit zbog izgleda), ovo ili ovo.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
12 godina
neaktivan

ovako,htio sam uzeti G 15 v2 u oglasima od tog goodish ili dakilla666 neki mail,i nakon ćekanja 20 dana da pošalje slike,lik ne odgovara na moje sms i večeras kad san ga zvao,samo je sklopio slušalicu??!!inače bi uzeo tipkovnicu od njega...

dakle,cijena je bila 200kn,što smatram skoroz fer i korektno,i dao bi toliko...i sad ima neka na njuški za tu cijenu,naravno,da je očuvana i bez oštečenja,jer ne tražim KRŠ...i jer G19s možte naći več za 800kn na nabava.net novu...ali smatram da će meni bit ova čisto OK,za početak...jer me zanima tipkovnica koja ima backlight(pozadinsko osvijetljenje),a ova G15 v2 ima to,još je LOGITECH,a usto ima i taj panel gore za neke dodatne informacije,što mi j skroz cool...naša san ovu pa ne znan jel ta V2,ali kaže da je očuvana,ili ako ima netko takvu za tu lovu,ja sam spreman kupiti...ili ako ima možda netko bolji prijedlog od navedene,i to ću razmotriti,naravno,ali radije bi polovnu LOG nego novu GEnius,eto...pa ako bi netko mi pomogao malo s izborom i kupovinom,da sve prođe u redu...hvala unaprijed,lp:)

http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/gaming-tipkovnica-g15-oglas-12085257

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
E el zna ko ima li kod nas di za kupit CM quickfire rapid?
Za trijumf zla dovoljno je da dobri ljudi ne cine nista.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 9:24 (natal).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Links ga ima na webu, ali ga trenutno nemaju u ponudi.
16 godina

Prodajem dvije AT mehaničke tipkovnice + keycapove ako ih nađem, PM me.

Vintage MX Black/Doubleshot - 200kn, White Mitsumi/Laser - 120kn

Lieber tot als rot
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo vidim da je Func KB-460 dostupna kod nas u nekim dućanima pa me zanima ima li itko informaciju hoće li biti HR Layout?

Na Func stranici vidim da su češki layout napravili,prije par mjeseci ga nije bilo.

Ako je netko kupi ili već ima ovu tipkovnicu molim da napiše par riječi o njoj.

0 0 hvala 0
14 godina
ciovo1 kaže...

Evo vidim da je Func KB-460 dostupna kod nas u nekim dućanima pa me zanima ima li itko informaciju hoće li biti HR Layout?

Na Func stranici vidim da su češki layout napravili,prije par mjeseci ga nije bilo.

HR layout nema trenutno...kod men se našao UK layout...

isto tako nema mogućnosti odabira tipa sklopa već su u ponudi samo plave ili crvene (gdje su dostupne) Cherry sklopke...

sve u svemu, tipkovnica je dosta masivna, kvaliteta izrade je na nivou firme koja ih proizvodi...tipkanje je ugodno (govorim za plave sklopke koje sada koristim), osvjetljenje je crveno ali se da namjestiti sama razina/nivo osvjetljenja...

SW za tipkovnicu je dobar, te se lako slažu macroi po "običnim" tipkama..dakle nemaju još dodatne tipke na koje bi lijepili macroe, već se to može napraviti na skoro svatkoj tipki po izboru..

detaljnije ću napisati dojmove kada malo duže bude kod mene...sve u svemu zasada su dojomovi dobri...

My BF Battlelog: MasterChurner, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
12 godina
neaktivan

Tipkovnice Steelseries 6gv2, koje se mogu naći u Hrvatskoj i imaju naša slova, kao na slici - http://i.imgur.com/L9OKA3r.jpg

Da li se radi o naljepnicama ili gravuri?

0 0 hvala 0
17 godina
Bi5h0p kaže...

Tipkovnice Steelseries 6gv2, koje se mogu naći u Hrvatskoj i imaju naša slova, kao na slici - http://i.imgur.com/L9OKA3r.jpg

Da li se radi o naljepnicama ili gravuri?

Nisu naljepnice.

14 godina
neaktivan
plavi83 kaže...
ciovo1 kaže...

HR layout nema trenutno...kod men se našao UK layout...

isto tako nema mogućnosti odabira tipa sklopa već su u ponudi samo plave ili crvene (gdje su dostupne) Cherry sklopke...

sve u svemu, tipkovnica je dosta masivna, kvaliteta izrade je na nivou firme koja ih proizvodi...tipkanje je ugodno (govorim za plave sklopke koje sada koristim), osvjetljenje je crveno ali se da namjestiti sama razina/nivo osvjetljenja...

SW za tipkovnicu je dobar, te se lako slažu macroi po "običnim" tipkama..dakle nemaju još dodatne tipke na koje bi lijepili macroe, već se to može napraviti na skoro svatkoj tipki po izboru..

detaljnije ću napisati dojmove kada malo duže bude kod mene...sve u svemu zasada su dojomovi dobri...

Iz prve ruke vam mogu reći da će u skorijoj budućnosti biti Func KB-460 mehanička tipkovnica s HR layoutom! Kada točno, ne mogu specificirati. Ovo što je trenutno kod nas na tržištu je UK layout i to u ograničenim količinama.

13 godina
neaktivan

Pozdrav, jel znate mozda gdje mogu kupiti onaj mali dio od tipkovnice (mehaničke) što se dizu tipke, ne znam kako se to tocno zove, pa ne znam kako obj..imam trigger z..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tonix8 kaže...

Pozdrav, jel znate mozda gdje mogu kupiti onaj mali dio od tipkovnice (mehaničke) što se dizu tipke, ne znam kako se to tocno zove, pa ne znam kako obj..imam trigger z..

Keycap puller/remover? Najlakše na ebayu ili samoimprovizacijom nešto složiti.

13 godina
neaktivan

da, da... sta mislis kako bi mogao to sam napraviti..ako nista, narucit cu ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice