Pozdrav,
Eto nakon nekoliko godina (2), vrijeme je da završim konfu... Pa da si kupim Tipkovnicu i Mišeka XD.
Budžet je to oko 1500-2000 kn... Već gledam to sve oko 2 tjedna.. Trenutno sam na membranskoj tipkovnici u kompletu s mišem (bežično, Logitech).
Gledam onako vrh ponude , tipkovnice: G710+, Corsair K95 te Razer Blackwidow Ultimate/Stealth.
Ono što me muči je Layout...Nidgje nač slika Razera i Corsaira koji se kod nas prodaju. Dali su QWERTZ ili QWERTY, ;, :. keycaps se može naručit... dok me ŠĐČĆŽ ne diraju toliko...
ALI dira me !"#$%&/() iznad 123456789. I želim VELIKI ENTER.
Preferiram Plavo pozadinsko ocjetljenje iako bijelo nije loše... jbg-a može i zeleno proč.
Tako ako neko ima volje i dotične tipkovnice da to poslika i UP-a, bio sa u ZG ADM-u i INSTAR-u u potrazi i treba naručit tako da nisam imao prilike vidjeti.
Vidio jedino G710+ sa onim nakeljenim ČĆŽĐŠšto bi još prošlo dan nije opča zbrka ispod i kraj 1234567890.
Switchevi me ne brinu previše. Samo da nisu glasni... ili Red ili Brown.
Što se tiče miševa: Roccat Kone XTD mi je nekako najviše zapeo za oko.. neznam točno koliko je velik(ne volim prevelike miševe).
I mislim da mi 13.5 bude ipak preveliko iako sam imao MX1000 jedno 5 godina... nekako mi se više sviđa Claw grip nego Palm.. Tako da ču to vidjeti prilikom kupnje..
Osobno mislim da bi mi Kone Pure bolje legao. Naravno vidim da se dosta ekipe žali na Roccat.
Svidja mi se i Corsair Venagence M65, te Logitech G502.
Hvala