Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice izdvojena tema

poruka: 5.044
|
čitano: 1.586.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

Kad sam u desktopu sve radi, kad uđem u igru radi samo Play/Pause, Stop i Volume, s tim da kod pojačavanja i smanjivanja glasnoče uvjek uz Winamp ima utjecaj i na glavni volume dolje desno na taskbaru što nikako ne želim al dobro. Previous/next pjesme također radi u desktopu ali čim uđem u igru ne radi a to je jedino što hoču PREVIOUS/NEXT samo to (dvije tipke), probao sam ih postavljat na razna mjesta al ne vrijedi.{#}

Ima ko ideju, ako nema načina recite da se ubijem?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 10:11 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel zna ko kakvu tipkovnicu polovnu do 200 kuna, da ima LED tipke i da ima dodatne G tipke? Tipa Logitech g19, g15, g105..

ShadowStep
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 11:28 (SBV3X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice
SBV3X kaže...

Jel zna ko kakvu tipkovnicu polovnu do 200 kuna, da ima LED tipke i da ima dodatne G tipke? Tipa Logitech g19, g15, g105..

Polovnu?

imaš nove genius kbg265 i zalmana 400g mislim

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
SBV3X kaže...

Polovnu?

imaš nove genius kbg265 i zalmana 400g mislim

Genius nikad više, a za zalman ću razmislit još

ShadowStep
17 godina
neaktivan

Dobar dan.

Molim preporuku bežične tipkovnice za oko 200-250kn.

Nikakva gejmerska, klasičan izgled.

Hvala.

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zv'jer2 kaže...

Dobar dan.

Molim preporuku bežične tipkovnice za oko 200-250kn.

Nikakva gejmerska, klasičan izgled.

Hvala.

Logitech K360 - imao sam ju, odlična. Baterije nakon godinu dana korištenja nisu se ni upola ispraznile. Ili K270

16 godina
vrinho kaže...

... Ili K270

Imam je na HTPC-u. Dobra je ali mnogima će smetati mala Enter tipka. Ostalo je ok.

Plus su dodatne multimedijske tipke (meni dobro dođe kao daljinski upravljač HTPC-u), tradicionalna Logitech kvaliteta, velik domet i niska potrošnja baterije.

@zv'jer,

tipkovnicu Logitech K270 možeš uzeti i u kompletu sa bežićnim mišem (MK270, nabava.net). Cijena joj je gotovo ista pa bih ti preporučio da uzmeš komplet i imaš miš za rezervu. I tipkovnica i miš se spajaju na isti wireless prijemnik.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
12 godina
protjeran

Treba mi wireless tipkovnica i miš s led svjetlom,može iz HR trgovine a može i i ebay nije problem,do jedno 300kn.Max 350kn i to je krajnja granica

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gamdias demeter 169kn, logo svijetli žuto, scroll se može podesiti po želji (dugine boje) 

ShadowStep
12 godina
neaktivan

pozzz kakva su vasa misljenja o logitech g510? cijena 300kn polovna, dali se isplati kupit

ludonnjaHR
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
SBV3X kaže...

Gamdias demeter 169kn, logo svijetli žuto, scroll se može podesiti po želji (dugine boje) 

gledam na ebayu,to je miš

14 godina

Gledam best buy tipkovnicu za 200Kn, u Linksu ima Logijeva G103 za 160Kn, no ako nema neka tipkovnica za ravno 200Kn s backlightom onda ču ovu uzet....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pasko21 kaže...

pozzz kakva su vasa misljenja o logitech g510? cijena 300kn polovna, dali se isplati kupit

Ako ima garanciju kupuj po toj cijeni.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
12 godina
protjeran

http://www.instar-informatika.hr/logitech-wireless-combo-mk330/log-mk330 evo našao sam si,samo zanima me koliki je max udaljenost signala?

0 0 hvala 0
14 godina
Strm kaže...

Gledam best buy tipkovnicu za 200Kn, u Linksu ima Logijeva G103 za 160Kn, no ako nema neka tipkovnica za ravno 200Kn s backlightom onda ču ovu uzet....

Itko?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
16 godina
windforce kaže...

http://www.instar-informatika.hr/logitech-wireless-combo-mk330/log-mk330 evo našao sam si,samo zanima me koliki je max udaljenost signala?

Mislim oko 10m (možda i više). Ja imam ovaj set i probao sam iz druge prostorije (preko zida), udaljenost oko 8m. Hvata bez problema.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina
neaktivan
windforce kaže...
SBV3X kaže...

gledam na ebayu,to je miš

Da, samo miš, ali nisam skužio da tražiš bežično

ShadowStep
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

Speedlink darksy 200 kuna, po meni je logitech bolja zbog G tipki, al sve ovisi za čega ti služi

ShadowStep
11 godina

pozdrav trebao bih tipkovnicu 250-300kn hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toma20 kaže...

pozdrav trebao bih tipkovnicu 250-300kn hvala :)

CM Devastator; miša lako prodaš, a najjeftinija s HR layoutom je OVDJE.

P.S. Uvjet preporuke je da želiš backlight

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
14 godina
Strm kaže...
Strm kaže...

Itko?

Bump...

13 godina
neaktivan

Uzmi CM Devastatora

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Strm kaže...
Strm kaže...
Strm kaže...

Itko?

Bump...

Ako ti nije najvažnije da ima backlight onda G103, ako mora onda Devastator.

17 godina

Zanemari Devastator preporuku, uopće sam zaboravio na G105. Za 300kn s backlightom uopće nemoj dalje razmišljati.

{#} dva posta uzastopno

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 22:28 (Lovac).
11 godina

e vidis nju nisam ni skuzio i mislim da cu je uzet,neznam dali je dobra ali cu je uzet pogotovo sta logitech ima odlican support ;D

17 godina

Dobra je. G103, 110, 510, a mislim da i G19 su ispod plastike iste što se tipki tiče. Dobiješ backlight, odvojene programibilne tipke, lock start tipke i 3 god gare (preko Logitecha, mada ti u trgovini daju 2). Jedino možeš dobiti bolje tipkalo ako ideš na mehaniku. A to pak već košta ako želiš da nije baš najosnovnija.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Može preporuka mehaničke do 800 kn sa blue switchevima po mogućnosti.

Hvala

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

0 0 hvala 0
17 godina
Mr.greenx kaže...

Može preporuka mehaničke do 800 kn sa blue switchevima po mogućnosti.

Hvala

Jedino što mi trenutno pada na um je Razer Blackwiddow ali 2013 ili starija, nove koriste Kailh blue switcheve brandirane kao Razer Green koji su jako slični Cherry MX Blue switchevima.

Twitter: @191x7
17 godina

Ima ko iskustva sa K70?

Naročito u usporedbi sa BlackAdderom i CM mehaničkim.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice