Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice izdvojena tema

poruka: 5.044
|
čitano: 1.585.678
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice
zabranjeniples kaže...
Leryan kaže...

Nažalost, nema CM Storma Quickfire uopće za kupiti kod nas više...

Kako nema ??

Pogledaj malo Portio, Links...

U Linksu ih 100% ima.

Nema nitko od njih... Nemam pojma kako doći do te tipkovnice. Zapi***** sam za CM Storm Quickfire Rapid (Red). Bilo ih je oko Božića kod Linksa kada su je u Bug-u testirali.

15 godina
Enzo kaže...

Pozdrav! Može li mi netko preporučiti dobru, a jednostavnu tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem (unutar samih tipki)? Pretumbao sam stranice svih važnijih proizvođača i stvarno više ništa ne kužim, osim što su cijene pretjerane za ono što nude.

Sad koristim IBM Model M, ali problem je što je stvarno prebučna pa bih ju htio zamijeniti nečim tišim. Meni bi osobno najviše pasala klasična Dellova tipkovnica (http://www.voycomp.com/uploads/5/9/2/3/5923122/314286158_orig.jpg), ali nema pozadinsko osvjetljenje. Ne trebaju mi ni dodatne tipke, ni neka ergonomija, ni programibilne tipke, samo jednostavnost i pozadinsko osvjetljenje.

Hvala!

Pogledaj si Genius KB-G255 - mislim da bi ti ona najvise odgovarala , Speedlink Darksky !

Music As A Weapon !!
16 godina
Haf932 kaže...
Enzo kaže...

Pozdrav! Može li mi netko preporučiti dobru, a jednostavnu tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem (unutar samih tipki)? Pretumbao sam stranice svih važnijih proizvođača i stvarno više ništa ne kužim, osim što su cijene pretjerane za ono što nude.

Sad koristim IBM Model M, ali problem je što je stvarno prebučna pa bih ju htio zamijeniti nečim tišim. Meni bi osobno najviše pasala klasična Dellova tipkovnica (http://www.voycomp.com/uploads/5/9/2/3/5923122/314286158_orig.jpg), ali nema pozadinsko osvjetljenje. Ne trebaju mi ni dodatne tipke, ni neka ergonomija, ni programibilne tipke, samo jednostavnost i pozadinsko osvjetljenje.

Hvala!

Pogledaj si Genius KB-G255 - mislim da bi ti ona najvise odgovarala , Speedlink Darksky !

E, to je to, hvala puno. Jendostavan izgled a cijena je više nego prihvatljiva. Logitech i Microsoft su postali bezobrazni, samo stavljaju nepotrebne gluposti na tipkovnice a cijene su užasne, ova dva modela su odlična.

17 godina
Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

Ma ne gledaj taj drlog uopće. Imaš Microsoft Sidewinder X4 za OK pare i kad ju kupiš znaš da imaš najbolju membransku gaming tipkovnicu.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

Ma ne gledaj taj drlog uopće. Imaš Microsoft Sidewinder X4 za OK pare i kad ju kupiš znaš da imaš najbolju membransku gaming tipkovnicu.

Dobro ajde, ni ta nije loša, ali ne sviđa mi se crveno osvjetljenje. Htio bi plavo, ak već ne plavo, onda bijelo. No svejedno hvala na informaciji. Cijena bi se još dala prožvakat.

17 godina

Gle, Darksky ima kolega - nije baš fasciniran. Keyba je smeće. Genius je također smeće, recimo da ok izgleda al u kvalitetu se ne bih opkladio.

Teško ćeš naći kvalitetnu keybu za što nižu cijenu s osvjetljenjem plave ili bijele boje. Možeš pogledati Logitech K800 Illuminated, ali ona je bežična, skuplja i fali joj gaming fičera.

Kažem ti, Sidewinder X4 je najbolja keyba što za te novce možeš kupiti, nemoj se zeznuti pa uzeti Logitech G105 ili G110.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Gle, Darksky ima kolega - nije baš fasciniran. Keyba je smeće. Genius je također smeće, recimo da ok izgleda al u kvalitetu se ne bih opkladio.

Teško ćeš naći kvalitetnu keybu za što nižu cijenu s osvjetljenjem plave ili bijele boje. Možeš pogledati Logitech K800 Illuminated, ali ona je bežična, skuplja i fali joj gaming fičera.

Kažem ti, Sidewinder X4 je najbolja keyba što za te novce možeš kupiti, nemoj se zeznuti pa uzeti Logitech G105 ili G110.

gdje uzeti Sidewinder X4 , vidim da je svugdje nedostupna osim u ADMu gdje je 480kn

17 godina
marxone kaže...
191x7 kaže...

gdje uzeti Sidewinder X4 , vidim da je svugdje nedostupna osim u ADMu gdje je 480kn

Nigdje od ovih http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=sidewinder+x4 nemaju dostupno?

14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Trazim nekakvu mehanicku tipkovnicu za WOW posto ga dosta dugo igram. Sve sto sam vidio do sad mi ne pase jer imaju jako odvojene F tipke, a i dosta ih je nepotrebno velikih.

Naso sam ovu tipkovnicu: http://www.amazon.com/Noppoo-Mechanical-Gaming-Keyboard-Switches/dp/B00A45WK1S/ref=pd_luc_mrairec_01_01_t_lh?ie=UTF8&psc=1

Cito sam na forumima i kazu da je super za igranje. Zanima me dal to ima negdje kod nas za kupit il ak se moze narucit s amazona koliko kosta svekupno ?

Ako ne jel postoji nes slicno po rasporedu tipki a da je po mogucnosti do 600kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
markan13 kaže...

Pozdrav,

Trazim nekakvu mehanicku tipkovnicu za WOW posto ga dosta dugo igram. Sve sto sam vidio do sad mi ne pase jer imaju jako odvojene F tipke, a i dosta ih je nepotrebno velikih.

Naso sam ovu tipkovnicu: http://www.amazon.com/Noppoo-Mechanical-Gaming-Keyboard-Switches/dp/B00A45WK1S/ref=pd_luc_mrairec_01_01_t_lh?ie=UTF8&psc=1

Cito sam na forumima i kazu da je super za igranje. Zanima me dal to ima negdje kod nas za kupit il ak se moze narucit s amazona koliko kosta svekupno ?

Ako ne jel postoji nes slicno po rasporedu tipki a da je po mogucnosti do 600kn

Ovo ti je vjerovatno najjeftinije sto ces naci sa postarinom (~620kn ).

I na tu foru jos imas KBT Race koja ja malo vise sexy i ima LED osvjetljenje ali ona je malo skuplja.

12 godina
neaktivan

Sharkoon Tactix u linksa za 75kn(vikend akcija)....tako ako netko želi,za vikend ce bit 15-tak kn jeftinija....

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo razmišljam da kupim neku tipkovnicu u rasponu od 70 do 150 kn (ništa posebno), pa me zanima neki savjet,komentar,iskustvo,...
ili eventualno koja je bolja opcija između ove tri s obzirom na cijenu i praktičnost meni kao nekome kome nece služiti za nekakav ultra gaming.
Vec naglašeno gaming (najmanje bitno), ali sve tipkovnice izgledaju ok pa cisto onako da nije neka obična.

1. GENIUS Gaming KB-G235 (ne znam da li je problem što nema dodatak za nasloniti ruke)

2. SHARKOON Tactix (trenutno na vikend akciji, nema multimedijskih tipki, indikatora za num lock, caps look...)

3. SHARKOON Skiller (vidim dosta negativnih komentara, položaj hr tipki, jako svjetlo od loga itd...)

Unaprijed hvala!

2 GENIUS Gaming KB-G235
3 SHARKOON Tactix
5 SHARKOON Skiller
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 19:46 (Stux).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

koju od ovih?

3 Sharkoon Skiller
6 KB-G265
1 KB-G255
2 G-103
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 9:44 (kivic15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

koju od ovih?

Gdje ima za nabavit KB-G265 u nas i koja joj je cijena?
Vidim da ovu Sharkoon skiller svi ignoriraju,a KB G265 je skuplja kojih 30-ak kuna ako se ne varam,a 10x bolja.

14 godina
Stux kaže...
kivic15 kaže...

koju od ovih?

Gdje ima za nabavit KB-G265 u nas i koja joj je cijena?
Vidim da ovu Sharkoon skiller svi ignoriraju,a KB G265 je skuplja kojih 30-ak kuna ako se ne varam,a 10x bolja.

http://www.nabava.net/tipkovnice__290/genius-tipkovnica-kb-g265-usb__4433601 

15 godina
Stux kaže...

Evo razmišljam da kupim neku tipkovnicu u rasponu od 70 do 150 kn (ništa posebno), pa me zanima neki savjet,komentar,iskustvo,...
ili eventualno koja je bolja opcija između ove tri s obzirom na cijenu i praktičnost meni kao nekome kome nece služiti za nekakav ultra gaming.
Vec naglašeno gaming (najmanje bitno), ali sve tipkovnice izgledaju ok pa cisto onako da nije neka obična.

Si gledao Logitech G103 ? Jest da ide malo van tvog budgeta ...Izlanuo se

Ili Genius KB-G255 s osvijetljenjem ak ti to treba !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
Stux kaže...

Genius KB-G255 nema postolje za ruke, tipke su malo izbacene a u linksa dođe 170 kn.
Problem je sto nisam iz Zagreba, jel da sam iz zg-a uzeo bi za iste novce KB-G265 (koja je izvrsna za 170 kn)
Tako da sad ne znam da li se isplati Sharkoon skiller jer svi nesto pricaju da se kvare,a ova sharkoon tactix nema multimedijske tipke itd...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 23:37 (Stux).
12 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
Stux kaže...

sad si mi dao još jednog kandidata {#} (g103)

14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

sad si mi dao još jednog kandidata {#} (g103)

{#}

Tebi je najbolje da uzmeš

Genius KB - G265

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 14:58 (Stux).
12 godina

Moze neka gaming tipkovnica do 150kn u linksa,gledao sam si ovu http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-sharkoon-skiller-crna-usb&option=artikl&id_artikl=101.201.071&tab=komentar , sta kazete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moze ta , nist drugo ni nema !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Bartaul kaže...

Moze neka gaming tipkovnica do 150kn u linksa,gledao sam si ovu http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-sharkoon-skiller-crna-usb&option=artikl&id_artikl=101.201.071&tab=komentar , sta kazete?

Sharkoon Tactix + SpeedLink Sateen.

12 godina

Hmm znam za probleme sa ovom Skiller,jako svitlo,ogroman enter,mali backspace itd... Onda mi je bolje da idem na Tactix i onaj dodatak? Jeli puno pomaze to,neizgleda mi tako :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav trebao bi tipkovnicu posto je moja stara, al dobra otisla na bolje mjesto.. Mislim se izmedu ove dvije,al nasao sam im po sebi neke minuse

Genius- koristio sam dosta genius opreme i sve se shebalo..

Logitech- nema multimedijskih tipki ni osvijetljenje..

Osvijetljenje nije bitno,al eto.. Navikao sam na multimedijske tipke tako da..

0 Genius kb-g265
6 Logitech g103

0 0 hvala 0
15 godina

Logitech G103 !

EDIT : da , steta da barem nema multimedija tipke , no mozes si ove G-tipke namjestit da ti budu multimedijalne !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 10:34 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Swifty kaže...

Pozdrav trebao bi tipkovnicu posto je moja stara, al dobra otisla na bolje mjesto.. Mislim se izmedu ove dvije,al nasao sam im po sebi neke minuse

Genius- koristio sam dosta genius opreme i sve se shebalo..

Logitech- nema multimedijskih tipki ni osvijetljenje..

Osvijetljenje nije bitno,al eto.. Navikao sam na multimedijske tipke tako da..

ja se isto dvoumim,g103 ima super tipke i design i boja mi pase,ali nema osvijetljenje.

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
13 godina
Haf932 kaže...

Logitech G103 !

EDIT : da , steta da barem nema multimedija tipke , no mozes si ove G-tipke namjestit da ti budu multimedijalne !

Posto igram WoW te ce mi tipke treba ingame... debilno mi je alt tabat samo da pauziram pjesmu..

12 godina

Ista stvar sa tactix i skiller,veliki enter,premal backspace itd. Nema u linksa neki izbor gaming tipkovnica po toj cijeni,ima li koji ducan sa besplatnom dostavom da ima solidan izbor periferije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Treba mi najbolja mehanicka tipkovnica s osvjetljenjem.BATTLEFIELD 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail: