Mislim da nema u Hrv.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koje od ovih 4? Nisam nikakav HC gamer pa ne znam ni što očekivati od slušalica jer nikad nisam imao neke dobr slušalice, uvijek sam se zadovoljio slušalica od iPhonea
LOGITECH Gaming G230
LOGITECH Gaming G430
ROCCAT Kulo 7.1 Stereo Gaming
RAZER Kraken USB, 7.1
Kingston HyperX Cloud II
jucer sam ih kupio, prezadovoljan sam. gledo sam isto sve to kaj si ti naveo, al vjeruj mi, cloud 2 je najbolji izbor.
http://www.links.hr/?naziv=slusalice-kingston-khx-hscp-rd-hyperx-cloud-ii-gaming-7-1-crno-crvene&option=artikl&id_artikl=100.507.046
aha, sori. ti gledas do 500kn..ako ti nije problem dodaj jos malo pa uzmi cloud 2, neces pozalit. imas i cloud 1 za 588kn.
Koja je razlika između Cloud I i II? Dodat ću još malo ako su stvarno toliko dobre ali kažem nisam HC gamer pa nebi nikako dao više od 700 kn
Ovdje baš i ne vidim neke razlike pretjerane.
http://gameidealist.com/gift-guides/gaming-headsets-hyperx-cloud-vs-hyperx-cloud-ii-features-comparison/
Koja je razlika između Cloud I i II? Dodat ću još malo ako su stvarno toliko dobre ali kažem nisam HC gamer pa nebi nikako dao više od 700 kn
II imaju svoju usb zvučnu i mrvicu bolji mikrofon.
Ako imas dobru zvucnu, slobodno idi na Cloud 1.
Cloud 1 ima više opreme u paketu, dolazi samo u dvije različite kombinacije boja i ima 2 3-polna audio konektora (jedan za mikrofon drugi za slušalice).
Cloud II dolazi u više kombinacija boja i ima 1 4-polni konektor (mikrofon i slušalice u jednom, kao kod mobitela) te u paketu dolazi USB zvučna kartica.
Ima još i nešto malo razlike u spužvi na mikrofonu i u tapaciranju nosača što sjeda na glavu, ali to su zanemarive razlike koje nećeš osjetiti.
II imaju svoju usb zvučnu i mrvicu bolji mikrofon.
Ako imas dobru zvucnu, slobodno idi na Cloud 1.
Nemam posebnu zvučnu. ASUS Z97-K je ploča
Listam Bug iz 2014 mjesec studeni u kojem su testirali gaming slusalice i ove su bile best buy.
Cijena im je oko 280kn, mozda nekom posluze.
Ocijene:
Zvuk 7/10
Udobnost 7.5/10
+lagan, udoban, s dobrom usb zvucnom
-prisutan sum na linijskom ulazu
Jos jedne slusalice koje su dobile oznaku best buy a kostaju manje od 200kn su Speedlink Medusa NX
Ocijene:
Zvuk 7/10
Udobnost 7.5/10
#
Nas izbor su dobile Kingston HyperX Cloud
Ocijene:
Zvuk 9/10
Udobnost 8.5/10
Pozdrav, evo kupujem gaming headset pa me zanima koji bi bio najbolji za do 600kn, nisam neki profic sta se tice toga tako da svaka preporuka dobro bi mi dosla ;)
Pozdrav, evo kupujem gaming headset pa me zanima koji bi bio najbolji za do 600kn, nisam neki profic sta se tice toga tako da svaka preporuka dobro bi mi dosla ;)
Mislim da bi to bile ove koje jos do sada nisu bile preporucene u ovoj temi:
na kraju nisam uspio pronci headset sa combo priključkom, nego će se kupiti sa USB priključkom.
na kraju nisam uspio pronci headset sa combo priključkom, nego će se kupiti sa USB priključkom.
Combo priključak? Misliš 4-polni audio jack? Pa Cloud 2 ti je takav...
Jel ima neke dobre gaming sluske za 200+/- kn ? Po mogucnosti da imaju mikrofon a cak moze i bez njega.
##EDIT
Sad vidim ovaj post gore, Speedlink Medusa NX, da li ih itko ima i da li su dobre, vidim da ih ima dostupno...
Combo priključak? Misliš 4-polni audio jack? Pa Cloud 2 ti je takav...
Nisam siguran kakav. :)
Onakav kakav trebaš priključiti na laptope koji nemaju odvojeno utore za mikrofon i slušalice, nego sve imaju u jednom kao npr. mobitel.
Bio sam kupio Adapter DELOCK, audio jack 3.5mm na 2x 3.5mm (Ž) (mikrofon + audio izlaz) u protisu za 18kn, ali nije radilo (mikrofon ne radi, slušalice su radile)
Nisam siguran kakav. :)
Onakav kakav trebaš priključiti na laptope koji nemaju odvojeno utore za mikrofon i slušalice, nego sve imaju u jednom kao npr. mobitel.
Bio sam kupio Adapter DELOCK, audio jack 3.5mm na 2x 3.5mm (Ž) (mikrofon + audio izlaz) u protisu za 18kn, ali nije radilo (mikrofon ne radi, slušalice su radile)
To je taj adapter. Jesi siguran da laptop podržava taj 4-polni jack tj da nije u pitanju samo izlaz za slušalice?
Dobio cloud 2 sa sit zvucnom,poslao im mail,i evo dobio novu zvucnu od kingstona u roku od 10 dana i ispravna je
Pa eto,svi koji se boje uzet slusalice zbog toga,lako se rijesi
x
Bok ekipa. Gledam Sennheiserice pa su mi PC 330 G4ME zapele za oko. Ima li tko iskustva?
Bok ekipa. Gledam Sennheiserice pa su mi PC 330 G4ME zapele za oko. Ima li tko iskustva?
Ja imam Sennheiser game ONE, i nisam nikad požalio što sam ih toliko platio. Mislim da ne možeš pogriješiti sa Sennheiser-om. Meni se jedino ne sviđaju te što si poslao jer su zatvorene slušalice ali radi se o ukusu, neki to preferiraju.
Ja imam Sennheiser game ONE, i nisam nikad požalio što sam ih toliko platio. Mislim da ne možeš pogriješiti sa Sennheiser-om. Meni se jedino ne sviđaju te što si poslao jer su zatvorene slušalice ali radi se o ukusu, neki to preferiraju.
Tenks :) Nisam ih vidjela uživo pa ću procijeniti još no bitno mi je da su udobne i da ne bacam pare u vjetar. S mikrofonom si zadovoljan?
Interesantan odabir! Kak to da baš njih, pokraj svih koji postoje na tržištu? Vidjela si neki dobar review?
Sve kaj vidim od preporuka u rangu do kakvih 900 kn su Hyper Xice a one mi nekak ne šmekaju. :/ Mogla sam povoljno dobit i Razerove Tiamatice 7.1 koje su izgledom predivne no šljuka za sve osim igre pa sam ih otpisala.
Električna ovca mi je onda bacio bubu u uho da su Sennheiserice općenito mrak i da ne mogu fulat s njima pa sam si zapikirala te. (snimila sam još i RS 120 ll RF koje su cijenom iste al' nemaju mic i wireless su što nikako nije za me ).
Sad me još samo brine kakav je mic na njima.
Vidim da je YouTube pun reviewa za 330. Valjda je bar jedan testirao mikrofon
Na poslu sam pa nemrem škicirat još :)
Jel ima neke dobre gaming sluske za 200+/- kn ? Po mogucnosti da imaju mikrofon a cak moze i bez njega.
##EDIT
Sad vidim ovaj post gore, Speedlink Medusa NX, da li ih itko ima i da li su dobre, vidim da ih ima dostupno...
bump
Odlucio sam se za kupnju Hyperx Cloud I i sad ne kuzim jel ovo greska slucajna ili su to "razlicite" slusalice, radi se o sljedecem:
http://www.centro.hr/kingston-hyperx-cloud-gaming-slusalice-crvene.aspx
i
http://www.centro.hr/kingston-hyperx-cloud-gaming-headset-black-53mm-drivers-detachable-microphone-aluminium-constru.aspx
Moje pitanje je jesu li to iste slusalice pa je to onda njihova greska ili ima razlike izmedu ta dva artikla?
Hvala