Restart boje

poruka: 9
|
čitano: 5.396
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Restart boje

canon mp 190 

napunio sam boju ali mi pokazuje da je prazna  dali postoji kakav nacin da restartiram cip na kartbriđu 

printer printa i dalje ali svaki put moram klikat  na ok  kad mi pokazuje da nema boje

boja je pg-37 i cl-38

hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 21:54 (mcoko33).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Restart boje

šta nitko nikad nije punio boje

17 godina
Restart boje

Kolko ja znam, jos nema rijesenja (cracka) za to :) i ja se koristim reset tipkom i ne smeta mi...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

opisi postupak s tipkom reset

probao sam nesto ali ne restarta

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 14:31 (mcoko33).
17 godina
Restart boje

Kad ti veli da su ti cartridgei prazni, pristisni tipku reset i to je to, s tim bacis mu naredbu da printa premda on veli da nema boje. Ja imam IP4600, premda bi to rebalo radit na svim canon printerima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 14:38 (Batista).

0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

Imam canon pixma ip4300. Kupujem kopije tonera bez čipova, sa tareih orginalnih tonera preselim čip i stavim u restarter čipova (jedna mala plava spravica s utorom za toner) i restartam ga ko nov.

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
15 godina
neaktivan
Restart boje
E ljudi, čim punite?
Danas sam negdje na forumu čitao cake za reset nivoa boja, al nmg sad naći. Uglavnog na slikama je prikazano da na par pinova stavi neki izolator (dielektrik), npr silotep
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Restart boje

zna li itko kako prevariti epson dx4450, imam kod kuce 2 zamjenske tinte, a nece da mi ih prizna, obje su crne, dok ove u boji zamjenske mi jos rade...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo danas mi je printer javio gresku poslje oko 5-6 punjenja  i  pise na displayu e16 svijetli lampica s munjom i lampice b i c zmirkaju

dali bi te boje radile na drugom printeru  

ja bi se mjenjao sa frendom  i ako bi radilo sto je mozda moguce ja bi njemu dao svoje napunjene a on meni svoje prazne koje bi ja napunio i dalje bi printao  

hitno mi treba pomoc jer trebam nesto isprintat za skolu  a molo mi je sad unodavat 300 kn za nove boje 

hvala unaprijed

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice