Razer lycosa ostecen kabal

poruka: 11
|
čitano: 4.981
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
pitanje

e ovako nedavno sam kupi tastaturu razer lycosa doso kuci probo onaj iza usb i ulaze za zvucnike kad odjednom zvuk krci a usb neradi odnesem u links kad ono jave mi kabal ostecen(tj razrezan nedaju garanciju a oni su garant tako prodali posto sam drugi dan vec vratio )e sad da li neko zna kako da se ili gde promeni kabal ...pozz

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zašto ti ne daju garanciju?

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Razer lycosa ostecen kabal

a moras im to nekako dokazat - raspitaj se malo kod njih

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

Mislim kakva je to logika prodavati neispravnu robu i onda ne dati garanciju.

Pa ako imaš garanciju moraju ti to popraviti.

Plač

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako ne daju garanciju,onda otvori tipkovnicu i pogledaj kako se kabel spaja na tipkovnicu,kupi novi i zamjeni kao da ti garancija i dalje traje.

druge nemas ako nedaju novu na garancijuIzlanuo se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

SmijehOni bi to trebali zamjeniti jer imaš garanciju, odi malo tamo... reci par gadnih riječi..zaprijeti se  sa državnim službama..Cool

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2008 11:47 (fanspeed).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

reci da hoces razgovarat sa sefom,malo njega obradi,tupi po svojoj prici,pravi se malo blesav i kad ces mu vec dojadit,dat ce ti garanciju

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Razer lycosa ostecen kabal
autorov komentar

ma daj kreteni bio sam nece da prihvate jer je to kao fizicki kvar...a takvu su mi prodali 100% nemam ja nameru sec kablove mislim ono wtf

a sto se tice zamjene kabla neznam di bi to moglo biti tj ko bi to radio posto kabal je izoliran a posle izolacije ide nekakav aluminijumski sloj koji sluzi  isto kao neka izolacija nemam pojma tako da nije jednostavno sam zamenit pa ako znate ko ima takve kablove javi te...

evo slike:

RoBa the ljuti
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2008 16:44 (gujarroba).
17 godina

zato najbolje da se skupe stvari malo raspakiraju pred prodavacem....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
autorov komentar

a jbg di mi je pamet bila da ja sad raspakiram pred njima ipak je to razer pa sam konto ono oni su bog i batina kad ono k...

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
autorov komentar

e ovako otiso sam u rtv servis i tamo su mi rekli da kabal uopste nije ostecen i da radi 100% odnesem tastaturu u links i kazem im to i evo vec 15 dana kod njih niko nista nejavlja ccc

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice