e ovako nedavno sam kupi tastaturu razer lycosa doso kuci probo onaj iza usb i ulaze za zvucnike kad odjednom zvuk krci a usb neradi odnesem u links kad ono jave mi kabal ostecen(tj razrezan nedaju garanciju a oni su garant tako prodali posto sam drugi dan vec vratio )e sad da li neko zna kako da se ili gde promeni kabal ...pozz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto ti ne daju garanciju?
a moras im to nekako dokazat - raspitaj se malo kod njih
Mislim kakva je to logika prodavati neispravnu robu i onda ne dati garanciju.
Pa ako imaš garanciju moraju ti to popraviti.
Ako ne daju garanciju,onda otvori tipkovnicu i pogledaj kako se kabel spaja na tipkovnicu,kupi novi i zamjeni kao da ti garancija i dalje traje.
druge nemas ako nedaju novu na garanciju
Oni bi to trebali zamjeniti jer imaš garanciju, odi malo tamo... reci par gadnih riječi..zaprijeti se sa državnim službama..
reci da hoces razgovarat sa sefom,malo njega obradi,tupi po svojoj prici,pravi se malo blesav i kad ces mu vec dojadit,dat ce ti garanciju
ma daj kreteni bio sam nece da prihvate jer je to kao fizicki kvar...a takvu su mi prodali 100% nemam ja nameru sec kablove mislim ono wtf
a sto se tice zamjene kabla neznam di bi to moglo biti tj ko bi to radio posto kabal je izoliran a posle izolacije ide nekakav aluminijumski sloj koji sluzi isto kao neka izolacija nemam pojma tako da nije jednostavno sam zamenit pa ako znate ko ima takve kablove javi te...
evo slike:
zato najbolje da se skupe stvari malo raspakiraju pred prodavacem....
a jbg di mi je pamet bila da ja sad raspakiram pred njima ipak je to razer pa sam konto ono oni su bog i batina kad ono k...
e ovako otiso sam u rtv servis i tamo su mi rekli da kabal uopste nije ostecen i da radi 100% odnesem tastaturu u links i kazem im to i evo vec 15 dana kod njih niko nista nejavlja ccc