Razer Imperator 2012 4G vs R.A.T 7

poruka: 4
|
čitano: 2.220
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Eto imam slatke brige ovih dana :) Kupnja komplet nove periferije pa tako doso red i da promjenim sadasnjeg originalnog Imperatora 3.5 G :)

Pa eto, izjasnite se vi u anketi barem ako ne zelite dodat neki komentar i razlog ( koji bi volio cut svakako ) sta bi vi uzeli ! 

Znam poprilicno sta koji mis nudi , no nigdje nisam naisao na netu direktnu borbu pa evo !

16 Razer Imperator 2012 4G
10 Cyborg R.A.T 7

0 0 hvala 0
14 godina

Iako dosta ljudi ovdje na forumu pljuje poRazeru ja sam i vise nego zadovoljan sa tipkovnicama i misevima koje sam imao/imam. Moj savjet ti je da obavezno u ducanu uzmes i jednog i drugog u ruuku i pogledas kako ti leze. Obje marke su tu negdje [po pitanju kvalitete tako da...I onda naravno uzemes onoga kod kojeg imas bolji feeling u ruci.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Imam origigi Razer Imperatora i posto koristim " claw " hvat za mis on mi je sjeo perfektno .. 

Nemam veliku saku, nego medium size :D , a posto su istih dimenzija on i novija verzija tu necu profulat i zato sam i ja stavio glas za Imperatora 4G kojeg cu vjerojatno i uzet iz samog tog razloga sto R.A.Ta moram narucivat prek web shopa i cekat posiljku a ovog mogu kupit direkt u trgovini .. razlika u cijeni je mizerna tako da mi to ne igra ulogu ..

Jos jedan faktor koji mi igra je to da ima veci DPI ( koji meni naprosto bolje lezi sa manjim sensom u igri nego obrnuto ) , a zatim i problem kod R.A.Ta sa podlogama dok Imperator sjeda gotovo na svaku :)

No posto svi hvale R.A.Ta i posto mi se enormno svida svojim izgledom sam stavio komparaciju da vidim vase misljenje ..

Pa bih volio da se jos ljudi izjasni barem u anketi koju nije problem popuniti da potvrdi moj izbor koliko vidim ZASAD :D

0 0 hvala 0
15 godina

Imperatora uzmi, ja također imam onu stariju verziju sa 5600 Dpi-a i prezadovoljan sam, frend mi je imao R.A.T 7 i da ti iskreno kazem to nije mis za Gamnig nego za nabrijavanje, jer kao prvo Ogroman je, nije mi sjeo u ruku, ima mali milion nastavaka a od toga ces koristiti jedan eventualno dva, dosta mu je tvrđi klik nego kod imperatora, moj savjet ti je uzmi Imperatora 2012 sa 4G Laserom jer je taj mis dostojan tih novaca koliko stoji iako ce ti vecina clanova formura rec da Razer nevalja isto toliko bi ti "pravih gamera" koji ozbiljnije igraju FPS igre reklo da je Razer iznad svih ostalih, pa cak i iznad Logitecha, jedino s cime se nemoze mjerit je Logitechov support.....

Alistair Overeem vs. Brock Lesnar - Match godine 30.12.2011<3
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice