69 dolara sa shipingom sto je manje od 400kn.. super... jedva cekam
Napravi mali review i postaj ga ovdje na forum.
javio mi frajer da ce ih tokomd danasnjeg dana poslat. tak da eto ocekujem da ce kroz nekih 20 dana doci..
zanima me samo jel ce mi carinit to jer stvar kosta bez shipinga 305 kn..
69 dolara sa shipingom sto je manje od 400kn.. super... jedva cekam
Napravi mali review i postaj ga ovdje na forum.
javio mi frajer da ce ih tokomd danasnjeg dana poslat. tak da eto ocekujem da ce kroz nekih 20 dana doci..
Mislim da ovisi kolki će paket biti. Ja sam, recimo grafičku dobio u kuverti, pa je prošla bez problema.
a vidjet cemo na kraju krajeva bitno je da ona meni dode doma na adresu da se nemoram nigdje vuc naknadno hebe mi se sad za tih +33% pogotovo ako su sluske super opet cu proc ispod 500kn kako god okrenem
Hm, ne znam, mogli bi ti PDV odvalit. Valjda neće. No ako ti odvale carinu i PDV...
Hm, ne znam, mogli bi ti PDV odvalit. Valjda neće. No ako ti odvale carinu i PDV...
pa gledja
prvo ti odvale pdv 23% na 300 kn je 369kn + 10% carine na tu cijenu je 405 kn me izadu sluske da li je to puno?
uglavnom 100-150kn cu dati jos predpostavljam i na to sam spreman
samo je pitanje koliko bi te sluske kod nas kostale
Samo PDV, ako su slušalice+poštarina preko 160 kn - naručio sam Visangove slušalice preko ebaya - na cijenu od 216 kn (slušalice+poštarina) naplatili su PDV, dok carine nije bilo. Na slušalice, zvučnike, mikrofone i pojačala ne naplaćuje se carina.
prvo ti odvale pdv 23% na 300 kn je 369kn + 10% carine na tu cijenu je 405 kn me izadu sluske da li je to puno?
IIRC, plaćaš PDV na kompletnu cijenu, ne samo na originalnu cijenu.
IIRC, plaćaš PDV na kompletnu cijenu, ne samo na originalnu cijenu.
pa dobro kompletna cijena je 370kn na to je pdv 23% 455kn znaci niti 100kn necu dodat
Trebao bih pomoc u odabiru slusalica do nekih 150-200 kn..... Najvise bi se koristile za igrice i trebale bi imati USB prikljucak tako da se mogu koristiti i na Ps3...... Ja sam gledao Genius slušalice HS-04U za 170 kn a nisam siguran dal se to isplati ili ima nesto bolje za tu cijenu.... unaprijed hvala
Može li mi netko reći-valjaju li ove sluške: http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+GENIUS+Head+Set+HS-03N&option=artikl&id_kategorija=10050651&id_artikl=100.506.241
Imao sam ih prilike čuti - kvaliteta zvuka je prilično loša. Dodatno, u vrhu ruke mikrofona je nešto zveckalo - pretpostavljam da mikrofon nije bio dobro pričvršćen (vjerojatno loše ljepilo).
Ukoliko možeš, nabavi HS-02N - puno kvalitetniji zvuk (čini mi se da su u jednom od brojeva Buga bile best buy), ali zamjerka ide mikrofonu koji se nalazi u lijevoj slušalici, pa bi mogao pokupiti zvuk iz slušalica. Kupio sam ih pred par godina za 27 kuna i odmah modao mikrofon - izvukao sam mikrofon iz slušalice i ubacio ruku s NCAT mikrofonom sa starog Labtecovog mono headseta koji je ležao neupotrijebljen. Same slušalice su prilično čvrste konstrukcije (iako dio koji ide oko glave daje dojam da će brzo otići) - nakon pet godina korištenja zamijenio sam ih kada se spužva kojom su presvučene slušalice osušila i počela otpadati.
Meni bi baš trebale neke koje idu iza ušiju jer što god imam na glavi, pada mi.
Meni bi baš trebale neke koje idu iza ušiju jer što god imam na glavi, pada mi.
aj razmisli o logitech precision i logitech g330 neces mislim naci bolje kod nas
samo da javim da su mi dosle superluxice, napisao bi review ali nikad nisam u tome bio nesto posebno.
uglavnom jako su lagane udobne..
zvuk je perfektan cujem nesto sto prije nisam cuo, bas je dosta izrazen.
e sad stvarno je potrebno pojacalo da bi se njih iskoristilo 100% ovako su na nekih 50% mogucnosti uz ovu zvucnu sto ja imam.
osjecaj je fenomenalan.
ugl jako sam zadovoljan sa njima
Daj nabaci par slika

samo da javim da su mi dosle superluxice, napisao bi review ali nikad nisam u tome bio nesto posebno.
uglavnom jako su lagane udobne..
zvuk je perfektan cujem nesto sto prije nisam cuo, bas je dosta izrazen.
e sad stvarno je potrebno pojacalo da bi se njih iskoristilo 100% ovako su na nekih 50% mogucnosti uz ovu zvucnu sto ja imam.
osjecaj je fenomenalan.
ugl jako sam zadovoljan sa njima
koliko su te koštale na kraju?
ovo danas nabavljam za sluške a i opcenito ako ce mi trebat..
http://www.behringer.com/EN/Products/802.aspx
nije skupo a dobro dode.
sluske su me kostale nesto ispod 400kn
ovo danas nabavljam za sluške a i opcenito ako ce mi trebat..
http://www.behringer.com/EN/Products/802.aspx
nije skupo a dobro dode.
sluske su me kostale nesto ispod 400kn
hvala, znači prošo si bolje nego si se nadao lijepo lijepo
...i dobio bolji zvuk nego sa bilo kojim slušalicama koje je mogao ovdje kupiti u klasi do 700 kuna.
Neka, neka... mada, čemu Behringerov mikser, nije mi jasno :)
toxic jel možeš reći koja je najveća prednost ovih slušalica, malo o kvaliteti i čistoći zvuka
...i dobio bolji zvuk nego sa bilo kojim slušalicama koje je mogao ovdje kupiti u klasi do 700 kuna.
Neka, neka... mada, čemu Behringerov mikser, nije mi jasno :)
a zelim ih iskoristit skroz, a pojacalo za slusalice je samo za to dok ovaj mixer sluzi za vise stvari pa eto. zato a samo 300 kn razlike, samo sta sad nemogu dobit bass koji imam klasicno iz zvucne na slusalice
sredio sam mixetu sa slusalicama. prebolesno. jako se cuje nemogu podnest a zvuk fenomenalan!!!!!!!!!!!
HS-850, odlične..
ja igram cs 1.6 i trebaju mi neke sluške sa jako čistim zvukom i bez basa, a da nisu preskupe
ja igram cs 1.6 i trebaju mi neke sluške sa jako čistim zvukom i bez basa, a da nisu preskupe
Kolega iznad je naveo svoje canyon grafitti kao odlicne za tu svrhu :)
Zvuk je cist, bas kako i kazes da ti treba, ali za muziku su low :/
neznam to mi se čine premale pare da bi headset bio, nevjerujem da je zvuk baš jako čist
neznam to mi se čine premale pare da bi headset bio, nevjerujem da je zvuk baš jako čist
OK. Ali rekao si da ne budu preskupe, ove su oko 30 KM(valjda dodje oko 110 kn) tako da.....