Pozdrav...
Trebam preporuku podloge za miš do 150kn,igram FPS i RTS igre u SP.
Nikad nisam kupio gaming podlogu za mis.Koristim miš Logitech Mx518.
Svaki savjet je koristan...
Hvala.
Pozdrav...
Trebam preporuku podloge za miš do 150kn,igram FPS i RTS igre u SP.
Nikad nisam kupio gaming podlogu za mis.Koristim miš Logitech Mx518.
Svaki savjet je koristan...
Hvala.
Jedan lik s communitya na kojemu igram rekao je da je probao mx518 na qck+ i na taito i da mu je na qck+ bolji osjecaj.
po mome misljenju za te pare najbolja je od steelseriesa 4hd koju i sam posjedujem.podloga je plasticna i mis po njoj bolesno klizi,u trgovini sam isprobao i razorovu goliathus koja je isto dobra ali mis ne klizi tako dobro kao na 4HD
ako zelis da ti mis jako dobro klizi uzmi steelseries 4hd
Imaj na umu da plasticne podloge jedu nozice samo tako. Ja na svom mišu zalijepim dva sloja izolir trake i za dan je probivena od plasticne podloge
thnx svima,najvjerojatnije ću uzeti Steelseries Qck ili Steelseries Qck+ djeluje mi ko neki best buy...
Razer Goliathus je isto super podloga...
Razmisli o Goliathus control...
miš na goliathusu klizi dobro, ali ne klizi kao da si ga podmazao uljem nego imaš lagano "usporavanje" miša za veću preciznost ;)
Da se ubacim, kupujem uskoro podlogu i miš, pa cu vjerojatno uzet mx-a i neku podlogu! za podlogu bi dao cca 100 kn +-20kn! Zanima me koja je bolja od navedenih:
1. Razer Goliathus Speed omega Fragged (270x215x4mm) - 110 kn
2. Razer Goliathus control omega Fragged (270x215x4mm) - 110 kn
3.Gigabyte MP8000 (400x300x5mm) - 100 kn
4.Roccat Taito Shiny black (400x320x3.45mm) - 105 kn
ili mozda neka druga? Hvala unaprijed
Prve dvije su osjetno manje što će bit veliki minus ako igras na low sesnitivityu.
Meni se od tih najvise svidja roccat taito a i dosta je hvaljena podloga najviše zbog dugotrajnosti. 3 odmah otpiši.
Imaj na umu da plasticne podloge jedu nozice samo tako. Ja na svom mišu zalijepim dva sloja izolir trake i za dan je probivena od plasticne podloge
Zato ne uzimaj te plasticne podloge, uzmi goliathus control ili steelseries qck i nista se nece trositi.
Ja osobno nikad nebi kupovao te podloge (destructor i sl. koju se neke plasticno-aluminijske)
zaboravio sam javiti nakon kupnje podloge....
evo na kraju uzeo roccat taito za 108kn i zadovoljan s podlogom,ne kliže se ko s plastičnom podlogom,
al mi barem one pads ispod miša ne oštećuje i sviđa mi se podloga,mislim da je neki best buy za prosječnog korisnika...
Koja je bolja (za gaming)?
Razer Sphex
ili
Roccat Sense Adrenalin Blue
tonic jel skuplja prasinu ta taito podloga?
ja bih definitivno isao (mislio vec sam otisao ali ono :D) na goliathusa, ne zato sto je imam nego je stvarno odlicna i ova "posebna" control verzija koja daje misu dodatnu kontrolu nad misom (mis ne klizi kao na speed) i cini mi se bolja od QcK-a koju sam imao i osobno mi bolje pase i od destructora - također imao! tako da definitivno preporuka od mene...
Koja je bolja (za gaming)?
Razer Sphex
ili
Roccat Sense Adrenalin Blue
Razer Sphex
kak misliš skuplja prašinu? po nekoj logiki sve platnene podloge skupljaju prašinu....
Aj pls help nezz koju ću podlogu za Sharkoon Fireglider Black. Mislim se između - Razer goliathus Fragged speed - Sharkoon Rush Outplay - Steelseries QCK+ ako vi znate jos neku bolju PLS HELP !!
ako ne čistiš sobu svaka skuplja prašinu
Pogledaj Qpad podloge, možeš nabavit 50x30 cm za 150kn.
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/qpad-gaming-oprema/86921.aspx
Prevelika je pola stola ce mi zauzet pogle one gore pa mi reci pls !!!!
Koju god da kupis nemozes pogrijesit. Ja bi QCK+
Sharkoon Rush Outplay XL je dobra.
Šteta što više nema naći najbolju platnenu, CM Storm Tactics DC FPS.