koji bi mi od od ovih miševa do 400 kn preporučili?
Razer abyssus
Roccat kova plus max performance
Coolermaster storm sentimel z3ro-g
Bitna mi je cijena i izgled, ali više kvaliteta
koji bi mi od od ovih miševa do 400 kn preporučili?
Razer abyssus
Roccat kova plus max performance
Coolermaster storm sentimel z3ro-g
Bitna mi je cijena i izgled, ali više kvaliteta
imam coolermastera i baš je super jer
fino leži u ruci
utege nisam vadio jer mi odgovara težina miša
tipke i kotačić su malo tvrđi i to mi se sviđa
probao sam logitech g500 i tipke i kotač
su mi djelovali previše mekano
za miša treba imati dosta veliku capu i potrebno
je neko vrijeme navikavanja (barem je meni trebalo)
mislim da ću uvijek uzimati coolermaster miševe ako
ostanu na ovoj razini kvalitete
definitivno coolermaster,neces pozalit.
roccat kova + po meni odlican imam ga 3 mjeseca i odlican mis za gaming :D ljepo lezi u ruci i za ljevake i desnjake je
Od ta tri uzmi Coolermaster storm , iako bih osobno prije uzeo Logitech G500 !
Buduci da imam Roccata, tocnije Kone (ona verzija sa popravljenim scrollom) moram napisati da ga sigurno vise nikada ne bi kupio.
Nakon cca 2 godine poceo je dvoklikati, pa troklikati. Ofucao se i da ne nabrajam dalje.
Prije njega sam 5 godina imao mx518 i niti D od dvoklika na njemu. Jedino sto je scroll otisao tamo.
Sve u svemu, Roccat vise kod mene ne bu kupljen, a niti ga savjetujem nekome kome treba bas izdrzljivi mis, a misli izdvojiti neke vece pare.
Gdje da kupim tog Coolermastera?
ja sam uzeo u linksu
Nemogu naci taj storm nigdje u Hrvatskoj
Imam Logitech od MX 510 znaci jedno skoro 10 godina. Ovaj from factor mi je vec toliko prirodan da valjda nebi mogo imat druge miseve :)
Samim tim sto od MX 500 do G500 se nije skoro nista vanjski promjenilo dokazuje da je ovo jedna solidna konstrukcija koja nece iznevjerit.
Od ta tri uzmi Coolermaster storm , iako bih osobno prije uzeo Logitech G500 !
EDIT: collermaster storm Inferno, there u go, valjda si na to mislio
EDIT: collermaster storm Inferno, there u go, valjda si na to mislio
Ne Inferno , nego Sentinel !
aham, ja sam furo inferno pa sad uzeo sentinel pro, sve pohvale, miiš je super
aham, ja sam furo inferno pa sad uzeo sentinel pro, sve pohvale, miiš je super
Gdje si uzeo pro?
Imam Logitech od MX 510 znaci jedno skoro 10 godina. Ovaj from factor mi je vec toliko prirodan da valjda nebi mogo imat druge miseve :)
Samim tim sto od MX 500 do G500 se nije skoro nista vanjski promjenilo dokazuje da je ovo jedna solidna konstrukcija koja nece iznevjerit.
http://www.links.hr/?naziv=mis-logitech-g500-laserski-5700dpi-crni-usb-retail&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.205
Ne sviđa mi se, jbg, gledo sam ga vec.
Kova
Storm Sentinel Advance i Storm Sentinel Z3R0-G su isti miševi. Razlika je u boji i u tome što se uz Z3R0-G dobije igra (koja nije bila popularna ni kada je izašla).
Strpi se koji dan, trebali bi se opet naći u Linksovoj ponudi kad im stigne Cooler Master roba.
Ja sam inace iz BiH i kupio sam kod lokalnog dobavljaca, a pošto je kod nas skuplje mene je izisao 95 km cca 380 kn
Storm Sentinel Advance i Storm Sentinel Z3R0-G su isti miševi. Razlika je u boji i u tome što se uz Z3R0-G dobije igra (koja nije bila popularna ni kada je izašla).
Strpi se koji dan, trebali bi se opet naći u Linksovoj ponudi kad im stigne Cooler Master roba.
ok, znam da sam ga gledao u linksu, pa mi je bilo cudno kak ga nema.
Kazu mi iz linksa na e-mail upit da ga nece imati vise, koji mis da uzmem?
a sta mislis o kovi?
EDIT: ili revoltec fight mouse elite
a sta mislis o kovi?
Kao sto sam napisao Roccat je uletio sa dobrim misonjama, ali se nisu pokazali izdrzljivima. To sto je dizajnirano u Njemackoj, a pravljeno u Kini, ocito ne igra nikakvu ulogu u kvaliteti
Evo, morao sam Kone zamijeniti danas. Vise nije samo dvoklikao, nego je znao i troklikati, pa mi otvorao i 3 tab-a. Nije cak niti dvije godine dozivio, ali sam ga kupio na mjestu gdje je samo jedna godina garancije.
Doduse, da je i bilo dvije godine, totalno se ofucao - tako da mi ne bi priznali garanciju cim bi ga vidjeli. Stedi se ocito na svemu i svacemu. Nazalost...
a sta mislis o kovi?
Kao sto sam napisao Roccat je uletio sa dobrim misonjama, ali se nisu pokazali izdrzljivima. To sto je dizajnirano u Njemackoj, a pravljeno u Kini, ocito ne igra nikakvu ulogu u kvaliteti
Evo, morao sam Kone zamijeniti danas. Vise nije samo dvoklikao, nego je znao i troklikati, pa mi otvorao i 3 tab-a. Nije cak niti dvije godine dozivio, ali sam ga kupio na mjestu gdje je samo jedna godina garancije.
Doduse, da je i bilo dvije godine, totalno se ofucao - tako da mi ne bi priznali garanciju cim bi ga vidjeli. Stedi se ocito na svemu i svacemu. Nazalost...
sto mislis o ovomoe revoltecu?