Logitech g5 VS g500

poruka: 16
|
čitano: 4.209
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Logitech g5 VS g500

Dakle ovako.

Recite mi svoja mišljenja, svoja iskustva, koji bi miš od ova dva bio bolji?

Do sad sam imao g5-icu, ali mi se nedavno s*ebao tako da trebam novi miš.

Neželim nijedan drugi miš osim ova dva pa mi recite koji je miš od ova dva po vama bolji.

Hvala!

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitech g5 VS g500

Ja bi rađe išao na g500 jer je bolji i noviji, neznam gdje si uopće našao g5 za kupit.

G500 ima bolji senzor, više programibilnih tipki, više DPI-a, hypeer scrool.

Ja se ne bi puno dvoumio

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

3 0 hvala 0
15 godina
Logitech g5 VS g500

Opet bih uzeo G5. Imam dva G5 Rev2 i da kupujem opet novi mis nekako bih iskopao neki G5 Rev2.

G500 je isto tako odlican mis, ali da mogu tj da biram izabrao bih opet G5.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Logitech g5 VS g500

Imao sam G5 i meni je bio preodličan. G500 je ok, ali hiperscroll ga uništava.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Logitech g5 VS g500

G500 bi trebao biti zamjena za G5, koristim G5 v2 i jedini je komad hardwarea kojeg bi se teško odrekao

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Logitech g5 VS g500
win32 kaže...

Opet bih uzeo G5. Imam dva G5 Rev2 i da kupujem opet novi mis nekako bih iskopao neki G5 Rev2.

G500 je isto tako odlican mis, ali da mogu tj da biram izabrao bih opet G5.

Također, miš nebi mjenjao nizašto al evo s*ebao mi se neki dan pa zato pitam između ova dva koji je po vama bolji.

Dal da se mučim tražiti novi g5 kojeg ću teško nač ili da kupim g500.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 15:26 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
neaktivan

ja san uzea g500 ima 15 dana i mogu rec sve najbolje g5 nisan proba tako da ih nemogu usporedivat.

Samo ti mogu rec da s g500 neces falit

Ukratko kupi g500

15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Također, miš nebi mjenjao nizašto al evo s*ebao mi se neki dan pa zato pitam između ova dva koji je po vama bolji.

Dal da se mučim tražiti novi g5 kojeg ću teško nač ili da kupim g500.

Ako mozes naci G5 Rev2 uzmi njega, meni je osobno bolji nego sto je to G500. Ako ga nemozes naci, uzmi G500 i to je to...makar isprobaj obavezno G500 prije kupovine da se ne rasocaras posto si prije imao G5.

dalmat kaže...

ja san uzea g500 ima 15 dana i mogu rec sve najbolje g5 nisan proba tako da ih nemogu usporedivat.

Samo ti mogu rec da s g500 neces falit

Ukratko kupi g500

Kako mozes dati takav savjet ako nikada nisi ni radio sa G5? Nisi onda bas kompetentan za tako nesto posto nisi probao G5 kako radi, lezi u ruci i sl.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Ja bi rađe išao na g500 jer je bolji i noviji, neznam gdje si uopće našao g5 za kupit.

G500 ima bolji senzor, više programibilnih tipki, više DPI-a, hypeer scrool.

Ja se ne bi puno dvoumio

malo je i previse lagan (mek,slab....kaj god) inace mis je extra

15 godina
Logitech g5 VS g500
imam ja g5 rev2 u izvrsnom stanju,da ne kazem mint,nakon rat5 mi stoji u ladici...javi mi se na pm ak te zanima
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitech g5 VS g500

Ovdje se nemas sta dvoumiti ako pitas koji je bolji, g500 je puno bolji i neko je spomeno da ga hyper scroll unistava zasto?

A i g5 vise nema gotvo nigdje za kupiti a sto se tice specifikaja g500 je puno bolji.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ovdje se nemas sta dvoumiti ako pitas koji je bolji, g500 je puno bolji i neko je spomeno da ga hyper scroll unistava zasto?

A i g5 vise nema gotvo nigdje za kupiti a sto se tice specifikaja g500 je puno bolji.

nisan reko da ga unistava, samo bi bilo bolje da je malo tvrdi

15 godina
neaktivan
neznam_ime kaže...
scarface797 kaže...

nisan reko da ga unistava, samo bi bilo bolje da je malo tvrdi

Nisi ti jos je jedan reko :)

LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan
Logitech g5 VS g500

a ono svak ima svoje misljenje o necem

0 0 hvala 0
15 godina
Logitech g5 VS g500
imao sam oba misa,i mogu reci da niti na jednom nisam nikad isao preko 1600-1800 dpija a vecinom sam drzao i ja 1000-1200,tako da ovih 5600dpi od g500 i ne igra neku ulogu...

u preciznosti lasera oba misa necu previse ulazit ali to prosjecnom gameru nemoguce skuzit koji je bolji...jedino preostaje koji kome lezi vise/koji je kome ljepsi

ja bi da mogu birat uzeo opet g500 jer je eto noviji i po meni mrvicu ljepsi..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...
imao sam oba misa,i mogu reci da niti na jednom nisam nikad isao preko 1600-1800 dpija a vecinom sam drzao i ja 1000-1200,tako da ovih 5600dpi od g500 i ne igra neku ulogu...

u preciznosti lasera oba misa necu previse ulazit ali to prosjecnom gameru nemoguce skuzit koji je bolji...jedino preostaje koji kome lezi vise/koji je kome ljepsi

ja bi da mogu birat uzeo opet g500 jer je eto noviji i po meni mrvicu ljepsi..

Moje preporuke su ti G500 i ja imam jednog i dobro mi dođe ovaj scorl a surfat po Bugu.

Inače trenutno za rada na kompjuteru koristim 2700 DPIa, a u igri 3200 ali s tim da sam brzinu (spead) sa 5 smanjio na 4.

Kruger
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice