XxX has stopped working

poruka: 11
|
čitano: 2.869
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
XxX has stopped working

trebam li zapalit laptop ili sebe*? znaci za pocetak imam laptop toshiba l750d 16n win 7 64 bit

imam problema sa C&Q Generals Uprising ,znaci bilo mi je sve ok do maloprije i onda me izbacilo iz igre sa porukicom game has stop working,sada ju vise uopce ne mogu igrati,udem u igru sve ok sve 5,kad krenem igrat npr loadam izbaci me sa istom porukom,zna li netko u cemu je problem,tako mi je bilo i na fal out 3 pa sam budala mislio da igra ne valja ali sada vidim da je nesta drugo u pitanju,moze pomoc ili savjet?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: XxX has stopped working

ma nula bodova,svi preporucavaju da smanjim rezoluciju,ja mogu uci u opcije i stavim sve detalje na very low ali svejendo...nznm sta da radim,ici ce na servis nek se oni kolju s tim

14 godina
protjeran

Bolje ti je guglaj problem jer ako je problem sa igrom, servis ti nemože pomoći.

www.mmo-balkan.com
15 godina
neaktivan

ma nije sa igrom jer mi je do sada sve odlicno bilo nikakvih problema a vec mi se isti problem desavao sa drugom igrom,probat cu sada sa toshibine originalne stranice skiniti najnovije ati drivere pa cemo vidjet sta ce biti ,javim dozivljaje :o

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 0:56 (maarko007).
14 godina
protjeran

Trebao si odmah skiuti nove drivere, ne samo za grafičku nego za sve :)  Ako neradi poslije updejta drivera odmah na servis :)

www.mmo-balkan.com
15 godina
neaktivan

ma skinio sam ali me sve kajla u zdrav mozak mislim da su windowsi u banani,koristim neke divlje eternity ,nego...jos jedno pitanje da ne stavljam novu temu,kad otvorim laptop,nakon sleepa jel...ekran mi se uopce ne pali,ty upali se ali jedva da se nesta i vidi,tek kada ga resetiram sve bude ok,jel se to moze kako srediti?*

15 godina
protjeran

Windows je nesto zeznut, APP Crash se desava i meni nekada.

Sada bas kada sam kupio Fallout 3 dok nisam stavio na Compatibility XP Service Pack 2 posto je on optimizaovan za XP i za Vistu sam imao tu poruku.

Srusi mi se na desktop stop working poruka i unutra pisu neke gluposti...Posle promenis shortcut ili nesto drugo uradis za svaku igru je drugacije obicno...

Windows ti je to Ili se igra podesava ili ti podesis u kompu.

Ako je kod mnogo ljudi onda OK, ako drugi igraju normalno a samo tebi je to onda se Windows zeznuo i neces sa Driverima dobiti nista.

Mislim desavalo mi se i pre ali uvek ima neko resenje. Jedino nisam mogao da nadjem za Kane and Lynch 2 kako da ispravim to a ni mnogi nisu mogli da nadju resenje pa cu kupiti original disk.

http://www.evga.com/articles/00645/
15 godina
neaktivan
XxX has stopped working

P0rn never stops working!!!! {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala vlada,instalirat cu nove windowse pa cemo vidjet :)

14 godina
neaktivan
XxX has stopped working

Nisu windowsi nego to ti je tako kod dataka stalno se ruši ili radi normalno par dana onda se počne crashat.Izbriši cijelu igricu i očisti registry i reinstaliraj igricu i dodatak.

Dont Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice