Xfire problem sa spajanjem na servere.

poruka: 25
|
čitano: 6.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Xfire aaaaaaaaaaaaaaaaaa kaos!!!

Kao ponajbolji igrac cod4 nisam bas najbolji kad je rjec o softverskom problemu: Imao sam xfire prije instaliranja viste 64 i avire antivir tj. igrao sam cod4 bez problema. A sad nakon instaliranja ovih pizd... i instalacije xfire-a, zelim uci u neki server al ga nema??? Pise da sam logiran (mislim na xfire) al nema ni jednog servera, refresam i nista, moja zemlja, moj kontinent, cjeli svjet. nista??? nema nista??? odem na xfire profil i tamo vidim svoje najdreze servere, kad stisnem join!: odboroji mi 10 sec. tj spaja se i nakon 10 sec. naravno veli da se nemogu spojiti ( bas mu hvala ).

Jel ima ko kakvo rjesenje, ajde hakeri pomoc, da vas vidim! E da probao sam iskljuciti firewall da vidim dal je u tom problem al nista i naravno reinstalirao xfire al nista aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kaos!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

inace za igrati CoD mp ti ne treba xfire, koji je jucer i prekjucer imao neke probleme (izbacivanje, nije se htjelo ulogirat) samo uđeš u CoD:4 MP stisnes tipku za konzolu i napises '"/connect 195.29.90.29:28960" naravno bilo koja IP adresa

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Xfire problem sa spajanjem na servere.

Hm, hvala al onda nebi nazvao temu : Xfire problem sa spajanjem na servere. :))) al sve jedno hvala

17 godina
neaktivan

E ti "ponajbolji igrac cod4" Kao što ti je rečeno netreba ti Xfire za spajanje na servere dovoljan ti je cod4 mp i u konzolu upises /connect "adresa servera" ..

I kao ponajbolji igrac cod4 ocekuje se da imas orginal cd-key onda jednostavno odes u find game i kliknes na neki server  i eto...

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
16 godina

opet sam probao al nista. Frend se logirao i ja probam preko njega, al nista kad sam pogledao server pisalo je:

Server is not responding to information query.

tj ovako to sve pise ;Server Query Status: Server is not responding to information query.
Server Name
Server IP 82.193.210.221:20347
Server Ping0
Server Info
Game Type
Rcon Password

Ajd hakeri gdje ste! dajte odgovore inace cu sa zenom pocet heklat od dosade!!!!Osmijeh

16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

opet sam probao al nista. Frend se logirao i ja probam preko njega, al nista kad sam pogledao server pisalo je:

Server is not responding to information query.

tj ovako to sve pise ;Server Query Status: Server is not responding to information query.
Server Name
Server IP 82.193.210.221:20347
Server Ping0
Server Info
Game Type
Rcon Password

Ajd hakeri gdje ste! dajte odgovore inace cu sa zenom pocet heklat od dosade!!!!Osmijeh

kao prvo kakve veze imaju hakeri sa tvojim xfireom?? nemoj bezze govorit hakeri kad neas pojma sta su oni :)
16 godina

Kaj nisu hakeri oni kaj haklaju košaricu ispred zgrade...................

17 godina
neaktivan

idi u xfire options - games i vidi jeli ti detektiro da ti je instaliran cod

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xfire aaaaaaaaaaaaaaaaaa kaos!!!
ivanec kaže...

Kao ponajbolji igrac cod4

To samoprozvano najbolji igrač, ili te međunarodna zajednica proglasila....
-ja imam preko 1000h i ne mogu se prozvati high skillerom...

-a da ne bude totalno Off Topic, probaj reinstalirat igru, 
16 godina

Jos nisam rjesio svoj problem, ljudi molim vas pomoc!!!

Re instalirao sam cod4 i xfire!!!

Vidim kad i sta mi igraju prijatelji.

ne vidim servere.

ne mogu se logirati na servere gdje su mi frendovi,

molim vas pomozite???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivanec kaže...

Jos nisam rjesio svoj problem, ljudi molim vas pomoc!!!

Re instalirao sam cod4 i xfire!!!

Vidim kad i sta mi igraju prijatelji.

ne vidim servere.

ne mogu se logirati na servere gdje su mi frendovi,

molim vas pomozite???

ja mislim da ti xf nije ocito cod4 ili da ti antivirus blokira igicu
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
ivanec kaže...

Kao ponajbolji igrac cod4

To samoprozvano najbolji igrač, ili te međunarodna zajednica proglasila....
-ja imam preko 1000h i ne mogu se prozvati high skillerom...

-a da ne bude totalno Off Topic, probaj reinstalirat igru, 
 nea veze nek imas 1500 h mozes biti low skilled.. ak picis samo po public serverima bez warova. moj klan je high skilled al ja ne velim da sam ja high :=*
16 godina

Ja se i dalje smatram jednim od ponajboljih igraca cod4, ma sta vi mislili o meni, al necu vas vise moci puniti olovom jer nemogu odgonetnut moj problem, a vi ste zaglavili na ponajboljem igracu""""!!!!!

Kako bilo da bilo, i daljem cekam da mi neko da kakav savjet, ovo sa antivirusom ne steka jer sam provjerio firewall i cak iskljucio antivir...

Imal li ko kakvu ideju pa nisam valjda jedini na svjetu a ni Pavle mi nije ime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

instaliraj ponovno internet i da nisi mozda diro dns

16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Ja se i dalje smatram jednim od ponajboljih igraca cod4, ma sta vi mislili o meni, al necu vas vise moci puniti olovom jer nemogu odgonetnut moj problem, a vi ste zaglavili na ponajboljem igracu""""!!!!!

Kako bilo da bilo, i daljem cekam da mi neko da kakav savjet, ovo sa antivirusom ne steka jer sam provjerio firewall i cak iskljucio antivir...

hahahahhah decko ubi se jer ti znas ko su SPEED-LINK ili eSuba? pa i nas imex i wardance O,o
ownam te kad se sjetim ahahah
17 godina
neaktivan
udi u x fire i odi pod options zatim games
pa u prozorcic extra comand line i upises unutra

-rcon
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

HAHAHAHAHA najbolji igrač koji nas "ne može" punit olovom jer ne zna ući u igru...  Smijeh HAHAHAHAHAHA
nezna ni xfire reinstallat kak se spada,   a ne zna ni da nije PAVLE sam na svijetu nego PALE... 
Gateway P-7807u 17" WXGA+ / Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz / 4GB DDR3 RAM / 320GB 7200RPM HD / GeForce 9800M GTS
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 19:40 (markbodin).
16 godina
protjeran
ivanec kaže...

Kao ponajbolji igrac cod4 nisam bas najbolji kad je rjec o softverskom problemu: Imao sam xfire prije instaliranja viste 64 i avire antivir tj. igrao sam cod4 bez problema. A sad nakon instaliranja ovih pizd... i instalacije xfire-a, zelim uci u neki server al ga nema??? Pise da sam logiran (mislim na xfire) al nema ni jednog servera, refresam i nista, moja zemlja, moj kontinent, cjeli svjet. nista??? nema nista??? odem na xfire profil i tamo vidim svoje najdreze servere, kad stisnem join!: odboroji mi 10 sec. tj spaja se i nakon 10 sec. naravno veli da se nemogu spojiti ( bas mu hvala ).

Jel ima ko kakvo rjesenje, ajde hakeri pomoc, da vas vidim! E da probao sam iskljuciti firewall da vidim dal je u tom problem al nista i naravno reinstalirao xfire al nista aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kaos!!!

najcesci problem sa VISTOM, i ja imam na laptopu vistu 64, ali mi nerade igre preko xfire-a!!!
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan

OFF Topic

sta sad covika pilate ili mu rijesite problem ili ne pisite nista

sto to sad vas dira sto je on za sebe reka da je ponajbolji igrac koga briga to

vjerujte mi iman frenda koji stvarno dobro igra a nezna ni igru instalirati i sto sad na to reci

ON Topic

najednostavnije ti je to da kad vidis frenda kako igra na xfire kopiras ip adresu (kao sto su vec rekli neki) udjes u cod4/konzola /connect ctrl+v da ti zalijepi ip adresu  i udres po enteru

i to ti je to xfire ti opce ne treba, ako ni tako nemozes uci onda ti je do igre ne do xfire

I <3 COD2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
udi u x fire i odi pod options zatim games
pa u prozorcic extra comand line i upises unutra

-rcon
 jesi probo ovo napravit?meni je pomoglo!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Probaj sta ovaj lik kaze prije mene

ako si probo puno hvala liku koji je napiso prije mene meni sada oce hvalaSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozz ljudi...evo 1. put vam pišem jer imam problema sa xfireom.spojen sam na internet i sve radi osim xfirea.ne connecta se....ak znate o čem se radi da mi javite..

matija

0 0 hvala 0
16 godina

kako mislis ne connecta sta ti pise kad se pokusas prijaviti.. mozda ti ga je bloko firewal

17 godina
protjeran
skandalouz kaže...

E ti "ponajbolji igrac cod4" Kao što ti je rečeno netreba ti Xfire za spajanje na servere dovoljan ti je cod4 mp i u konzolu upises /connect "adresa servera" ..

I kao ponajbolji igrac cod4 ocekuje se da imas orginal cd-key onda jednostavno odes u find game i kliknes na neki server  i eto...

fakat ima genijalaca

ja imam original i igram prek xfirea

prek konzole je za mutavce...

na xfire imam sve servere s popisom ljudi na njima i svim

od frendova vidim ko je na kojem i pritiskom JEDNE tipkice sam na serveru
jednostavno

nemoj pljuvat po covjeku i programu

EDIT: odgovor ti je VISTA

ne radi u njoj sve najbolje s xfireom
neke igre idu normalno a neke ne...

npr Crysis
xfire ga vidi, očitava sate u njemu i sve
ali kad probam uslikat nekaj neće, ni snimiti video ni nikaj

jednostavno se nemože scroll+x pozvat u igru

nisam našao rješenje

ali kod mene CoD4 radi normalno...spaja se i sve

preporuka

idi na detect games i pogledaj u kakvom je stanju cod4 s xfireom i tam se poigraj
AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 13:25 (doxy).
16 godina
neaktivan

možda.....a kak da ga odblokam????ovak...meni se počne connectat i dođe negdje na pol i onda stane.nakom minutu možda javi da se nemre connectat i da je reconnectanje

za 40s.i tak cjelo vrijeme

matija
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice